Paar maanden geleden een laptop besteld. 500 euro goedkoper dan in de winkel en precies dezelfde! Gisteren een iPhone 13, 128 besteld en wederom top. Scheelde ook weer 120 euro t.o.v. de winkelpr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Op marktplaats 2 schermen gekocht. De communicatie was zowel snel als helder. Vragen werden direct beantwoord en alles is open en transparant. Bezorging was snel, en product was gewoon nieuw. Waarschi... Ver más
Wel bevestiging ontvangen, echter product nooit ontvangen. Ze zijn ook niet te bereiken.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nieuw toestel nodig? Probeer een marge toestel! Bij margetoestel.nl vindt u diverse marge toestellen voor een voordelige prijs. Benieuwd naar alle voordelen? Neem contact op met onze klantenservice!
Información de contacto
Hermesweg 4A, 3741GP, Baarn, Holanda
- 030 8000 457
- info@margetoestel.nl
- margetoestel.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Aankoop nieuwe Iphone
Goede prijs. Snelle communicatie. Goede service. ‘S middags besteld, volgende ochtend binnen.
Goede aanbieding, snelle levering!
Goede aanbieding. Goed, duidelijk en snel contact over voorraad en levering. Blij met product 👌
Wantrouwen weggenomen!
Omdat het bedrijf nog vrij jong is was ik wat terughoudend met een online bestelling. Ik mocht langskomen en mijn aankoop bij hen op kantoor doen. Het ging in dit geval om een Apple Watch. Een volgende keer ga ik mijn bestelling bij Margetoestel gewoon online doen. Heren nogmaals dank!
Erg vriendelijk geholpen door verkoper…
Erg vriendelijk geholpen door verkoper . Ik heb mijn macbook air op een zondag op kunnen halen, aangezien ik hem met spoed nodig had. Heel scherp geprijsd, ik hoop er nog lang plezier van te hebben.
Goede service en prettig contact
Snelle levering, goede service zelfs op zondag via whatsapp bereikbaar. Daarnaast werd mij goed advies gegeven over functies die telefoons hadden en mogelijkheden van telefoons.
Een mooi jong bedrijf
Een mooi jong bedrijf, prima service en betrouwbaar.
Aanrader voor iedereen
Geweldige service
Nadat er even iets niet klopten kwamen deze heren snel aan huis om gewoon dan maar de telefoon om te ruilen. `toen maar meteen geholpen om de nieuwe helemaal te installeren inclusief de nodige handige tips. Echt een top tent, heel erg te vertrouwen. Dank mannen en succes.
Vlotte, goede, duidelijke service!
Vlotte, goede en duidelijke service. Naar aanleiding van advertentie op Marktplaats contact gehad via Whatsapp. Hier werd vlot op gereageerd. De Macbook air die ik op het oog had was op dat moment niet leverbaar. Ze deden een goed voorstel voor een MacBook Pro 13 inch. Dezelfde avond nog opgehaald in Baarn. Vriendelijk ontvangen, producten stonden al klaar. Factuur werd direct opgemaakt en digitaal verzonden. Zeer tevreden tot dusver! Kortom, zeker een aanrader. Goede apparatuur voor een concurrerende prijs!
Prima toko ben blij met de deal het…
Prima toko ben blij met de deal het betreft een MacBook Air voor een super voordelige prijs.
Aanrader
Mooi product
Mooi product, snelle service, goede prijs. Wat wil je nog meer?
Uitstekend
Uitstekend. Prijs en communicatie dikke 10. Dit bedrijf timmert denk ik nog niet zo lang aan de weg, maar ik ben positief verrast.
Erg snelle en goede service
Erg snelle en goede service. Ook contact via Whatsapp wordt zeer snel beantwoord. Nieuwe laptop voor een hele mooie prijs. Erg tevreden over.
Vertrouwen
Prettig contact, duidelijke afhandeling. Snel versturen. Heb veel vertrouwen in Margetoestel.nl
Klantenservice als dit heb ik lang niet…
Klantenservice als dit heb ik lang niet ervaren. Een dikke 10!
Gewoon geweldig.
MacBook Pro 14 inch (Nieuw geseald)…
MacBook Pro 14 inch (Nieuw geseald) gekocht. Donderdagavond telefonisch contact en ik heb de macbook op zaterdag in Baarn opgehaald. Ik ben super tevreden, een macbook qua prijs veel voordeliger dan bijv. bol.com. Het lijkt te mooi om waar zijn, mocht je toch twijfelen dan kun je je macbook of iphone in Baarn ophalen. Een echte aanrader!
MacBook Pro ‘14
Ik vind mijn ervaring met margetoestel.nl dik prima!
De medewerkers van het winkel hebben snel in WhatsApp gereageerd en in twee dagen heb ik mijn gloednieuwe MacBook Pro gekregen. Prijs is ongelofelijk lekker, het laptop is ook uitstekend - nieuw in doos geseald.
Más información sobre otros tipos de reseñas.