Valorada con 5 estrellas sobre 5

Paar maanden geleden een laptop besteld. 500 euro goedkoper dan in de winkel en precies dezelfde! Gisteren een iPhone 13, 128 besteld en wederom top. Scheelde ook weer 120 euro t.o.v. de winkelpr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte, goede en duidelijke service. Naar aanleiding van advertentie op Marktplaats contact gehad via Whatsapp. Hier werd vlot op gereageerd. De Macbook air die ik op het oog had was op dat moment nie... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wel bevestiging ontvangen, echter product nooit ontvangen. Ze zijn ook niet te bereiken.

Información sobre la empresa

1. Tienda de celulares
  2. Tienda de accesorios para computadoras
  3. Tienda de informática
  4. Compañía telefónica

Escrito por la empresa

Nieuw toestel nodig? Probeer een marge toestel! Bij margetoestel.nl vindt u diverse marge toestellen voor een voordelige prijs. Benieuwd naar alle voordelen? Neem contact op met onze klantenservice!

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij dit bedrijf een Dell…

Ik heb bij dit bedrijf een Dell precision laptop gekocht. De laptop werd aangeboden via marktplaats. Op mijn marktplaats berichten werd heel erg snel gereageerd, daardoor kwam de aankoop snel rond. Top service!

25 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het lijkt te mooi om waar te zijn, dat is het niet!

Top service, snelle en directe communicatie, zeer schappelijke prijzen, snelle verzekerde verzending. Houd alleen wel rekening met de waardevermindering bij het retourneren van door jou geopende onbeschadigde producten (~€100,00) vanzelfsprekend is dit bedrag hoger bij schade.

27 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service en zeer meedenkend

Top service! Snelle reacties en zeer vriendelijke verkoper. Erg meedenkt en zeer scherpe prijzen. Heb een razer blade pro bij ze gekocht die nog nieuw en geseald in doos zat en kon ook nog bezorgd worden!

27 de abril de 2022

Topp!

Goeie service en product gekregen zoals beschreven. Aanrader!

20 de abril de 2022

TOP bedrijf en Top Service

Ik reageer op Marktplaats op een advertentie van een Macbook Air voor 849,00 euro. Na telefonisch contact, bleken deze uitverkocht te zijn. Deze zouden later die dag binnen komen, echter zou de prijs dan 869,00 euro worden.

De heer aan de telefoon zei mij direct dat ik mazzel had, dat de prijs op Marktplaats nog niet aangepast was. Ik kon hem komen halen voor de oude prijs.

Toen ik de MacBook 3 uur later op ging halen in Baarn, bleek de prijs idd verhoogd te zijn, maar de verkoper hield zich aan de afspraak en liet mij 849,00 euro betalen.

TOP BEDRIJF EN TOP SERVICE

7 de abril de 2022

Ik geef Margetoestel een dikke 5

Ik geef Margetoestel een dikke 5, als het kon zou ik er meer geven.

Via Marktplaats dacht ik de nieuwe AirPods Pro (nieuw in gesealde doos) goedkoper te kunnen scoren. Ik vond ze voor €75. Kort daarna kwam ik tot de conclusie dat het namaak pods waren, tijdens het updaten. zelfs de Mac winkel was onder de indruk van de kwaliteit van de namaak.

Vervolgens toch maar verder gaan zoeken en kwam ik Margetoestel tegen. Daar hebben we de pods uitgepakt en gecontroleerd op echtheid. Ik ben super tevreden over het ontvangst, ik kon zelfs na kantooruren terecht. Zeer vriendelijk ontvangen en op werkelijk alle vlakken gerustgesteld. Wat betreft nazorg ook perfect geregeld, ik kan altijd terug als er iets mis is en een jaar garantie ontvangen.

Als ik toch een verbeterpunt moet benoemen dan is het de vindbaarheid van hun kantoor/winkel. Ze zitten achterin in een verzamelgebouw met andere bedrijfjes. Wellicht een naambord oid buiten plaatsen zodat klanten de ingang beter kunnen vinden. Ondanks dit werd er na het versturen van een appie meteen gereageerd met aanwijzingen richting de locatie.

Kortom, top service. Mocht ik in de toekomst Apple producten nodig hebben dan zijn zij zeker mijn eerste keus. De prijzen schelen aanzienlijk met andere winkels.

5 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met mijn aankoop bij Margetoestel.nl!

Afgelopen donderdag de bestelling geplaatst van mijn nieuwe Macbook Pro 16 inch! Ik kreeg direct de bevestiging van de bestelling met de (verzekerde) Track & Trace van PostNL. De Macbook Pro kwam netjes geleverd, origineel in gesealde verpakking (helemaal nieuw!). Een goede prijs voor een nieuw product! Bedankt!

5 de abril de 2022

Schitterende service !

Ik heb in het begin telefonisch contact gehad met Tayyib voor vragen over een MacBook Pro. Na een minuutje praten wist hij waarnaar ik op zoek was en heeft hij mij zeer goed verder geholpen.

Na het afleggen van de telefoon heeft hij mij een link door gestuurd via WhatsApp zodat ik de MacBook kon bestellen. Aan de telefoon had ik laten vallen dat de prijs voor mij goed was maar dat de kleur jammer was. Hier had ik geen problemen mee maar vond het jammer omdat ik graag de zilvere had maar deze was jammer genoeg niet in stock.

2 uur later wordt ik terug opgebeld met de melding dat de zilvere binnen was gekomen en ik de keuze had.

Dit is nu eens next level klantenservice. De verkoop was al rond en betaald, toch deed hij deze extra service om mij te contacteren.

Employee of the month verdient hij !!

Ik hoop dat hij dit leest, zo een werknemer zou ik meteen aannemen in mijn eigen bedrijf.

Dankjewel !!!!

1 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend klantenservice en product!

Uitstekend klantenservice en product!

Pakket was gestolen bij de bezorging, mede dankzij zijn snelle reactie en handeling is het uiteindelijk toch goed gekomen. De volgende dag was het terug gevonden en mocht ik de nieuwe mac book komen ophalen. Hartelijk bedankt! Zeker weten een aanrader!

16 de marzo de 2022

E-bike

Goede snelle service en product komt overeen met de advertentie. Helaas zaten de spatborden er niet bij maar dat heeft hij direct besteld zonder extra kosten. Helemaal top! Aanrader!

7 de marzo de 2022

Eerlijke prijzen

Eerlijke prijzen. Soepele communicatie. Verkoper is erg meewerkend o.a. in verschaffen van aanvullende informatie. Goeie en vriendelijke afhandeling. Als je op zoek bent naar een product met een lagere prijs, is deze verkoper zeker weten een aanrader!

2 de marzo de 2022

Macbook Air M1

Vriendelijk, zeer snelle communicatie, product zoals omschreven, afhandeling zeer vlot geregeld, prijs zeer scherp. Betreft een Apple Macbook Air M1

20 de febrero de 2022

Op marktplaats 2 schermen gekocht

Op marktplaats 2 schermen gekocht. De communicatie was zowel snel als helder. Vragen werden direct beantwoord en alles is open en transparant. Bezorging was snel, en product was gewoon nieuw. Waarschijnlijk de beste verkoper die ik tot nu toe ben tegen gekomen op marktplaats vanuit mijn ervaring.

13 de febrero de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.