MarketingKonsulenten ApS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alexander og hans hold er super dygtige og meget "ud af boksen" på Seo og Google ads . Jeg har stor glæde af deres tålmodighed i forhold til alle mine spørgsmål :-) Jeg kan kun anbefale at benytte Al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået os en super lækker hjemmeside! En stor tak skal lyde til Alexander og Dennis for deres iver og lydhøre tilgang for vores ønsker og behov. Vi har fået en hjemmeside vi er stolte af!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marketingkonsulenten ApS har været en uvurderlig hjælp for mit VVS-firma. Deres ekspertise og dedikation har virkelig gjort og gøre en forskel for vores forretning. De har en professionel tilgang, der... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de marketing

Escrito por la empresa

Marketingkonsulenten ApS er din perfekte samarbejdspartner, når du ønsker at give din virksomhed et løft, hvad angår digital markedsføring. Vi er specialister i blandt andet SEO, Google Ads og Facebook til håndværkervirksomheder. Vi kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed langt mere synlig overfor potentielle kunder og dermed øge potentialet for salg. Ønsker du at tage din virksomheds digitale markedsføring op på næste niveau og skabe grobund for et hav af potentielle kunder, så kontakt os i dag for at få en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dette.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og kompetente medarbejdere

5 de agosto de 2024

Respuesta de MarketingKonsulenten ApS

Tak for din anmeldelse Thomas.

Vi er glade for at høre, at du oplever vores service som god, og at vores medarbejdere lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team MarketingKonsulenten ApS

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kvalitet og tid til den enkelte kunde

Som nyopstartet virksomhed kan jeg varmt anbefale Markting konsulenten. De har tid til den enkelte kunde, og har sindssygt godt styr på, hvad der virker, samt hvad der ikke gør. Jeg fik en personlig Marketingsansvarlig, Mikkel, som kontakter mig regelmæssigt, og sørger for at alt kører som det skal :)

4 de diciembre de 2024

Respuesta de MarketingKonsulenten ApS

Tak for din anmeldelse Jeppe.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med os. Det betyder meget for os, at vores kunder føler, at vi har tid og fokus på deres behov, og vi er glade for, at Mikkel har kunnet levere en personlig og effektiv service.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og hjælpe dig med at nå dine mål.

Team MarketingKonsulenten ApS

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De her drenge er bare knalddygtige

De her drenge er bare knalddygtige. Vi har arbejdet med deres web og marketing i 4 måneder. De har overholdt alle deres aftaler og informere os hver gang, de har lavet nye tiltag.

Kan klart anbefales

28 de noviembre de 2024

Kære Mikkel

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vigtigt, at du er tilfreds med vores arbejde, og vi er glade for, at vores samarbejde lever op til dine forventninger.

Det er altid vores mål at overholde aftalerne og holde vores kunder godt informerede om de tiltag, vi laver.

Tusind tak for din anbefaling – det gør os både stolte og motiverede til at fortsætte med at levere det bedste.

MarketingKonsulenten ApS

Fantastisk service fra MarketingKonsulenten ApS! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med MarketingKonsulenten ApS. Fra starten har deres team været professionelt, engageret og virkelig dygtige til deres fag.

De forstod hurtigt vores behov og mål, og deres kreative tilgang har haft en stor indflydelse på vores marketingstrategier. Vi har set en markant forbedring i vores synlighed og kundeengagement.

Deres evne til at levere målbare resultater og justere strategier på baggrund af data er imponerende. Det er tydeligt, at de brænder for det, de laver, og at de virkelig ønsker at se deres kunder successfulde.

Vi kan varmt anbefale MarketingKonsulenten ApS til enhver virksomhed, der ønsker at tage deres markedsføring til næste niveau. Tak for et fantastisk samarbejde!

4 de noviembre de 2024

Kære Tobias

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os, og at vores indsats har haft en mærkbar indflydelse på jeres resultater.

Daniel og Dennis bliver helt sikkert glade for at høre, at deres arbejde har gjort en forskel for jer.

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedst mulige service.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virklig glad for deres arbejde

13 de noviembre de 2024

Kære Palle

Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Det betyder meget for os, at vi kan gøre en forskel og levere den kvalitet og service, som vores kunder forventer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet en god hjemmeside

Fik lavet en god hjemmeside. God dialog med Dennis og Simon. Kan klart anbefales!

11 de noviembre de 2024

Kære Sebastian

Vi er glade for, at du har været tilfreds med Dennis og Simon, i forhold til din nye hjemmeside.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Utrolig god service

Utrolig god service. De holder deres ord og vi har aldrig haft så meget at lave. Vi fortryder ikke at vi har skiftet til marketingkonsulenten.

Michael
Roslundh Snedker og Tømrer

1 de agosto de 2024

Hej Michael

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det glæder os virkelig meget at høre, at I har haft så god en oplevelse med vores service, og at vores samarbejde har bidraget til, at I har fået mere at lave. Det er lige præcis sådan noget, vi stræber efter, og det er dejligt at vide, at vores indsats gør en forskel for jer.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været utrolig glad for…

Jeg har været utrolig glad for Marketingkonsulenten. De overholder deres aftaler og vi har virkelig fået meget for vores annoncering, så tusind tak for jeres arbejde.

Dannebrog Biler
Brian

21 de junio de 2024

Hej Brian

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har været tilfreds med vores arbejde og har fået meget ud af jeres annoncering.

Det er en fornøjelse at samarbejde med dig og Dannebrog Biler, og vi sætter stor pris på det tillidsfulde samarbejde, vi har opbygget sammen.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og hjælpe jer med at nå endnu flere af jeres mål i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og imponerende resultater!

Fantastisk service og imponerende resultater!
Vi har netop fået en ny hjemmeside til Dybendal Flytteforretning, og vi kunne ikke være mere tilfredse med den service, vi har modtaget. Marketingskonsulenterne Dennis og Nadja har ydet en fremragende indsats hele vejen igennem. Deres professionelle tilgang, kreative løsninger og personlige engagement har virkelig gjort en forskel.

Dennis og Nadja har ikke kun leveret en smuk og funktionel hjemmeside, men de har også været fantastiske at samarbejde med. De har taget sig tid til at forstå vores behov og ønsker, og de har altid været tilgængelige for at besvare spørgsmål og give rådgivning.

Vi er yderst tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale deres tjenester til alle, der har brug for professionel og pålidelig marketinghjælp. Tak for en fantastisk oplevelse!

Casper Fabricius
Salgs- og Marketingdirektør

Dybendal Flytteforretning ApS

24 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er super glade for Nordic og…

Vi er super glade for Nordic og resultaterne med mine Facebook og hjemmeside

16 de mayo de 2024

Kære Sada

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde på Facebook og din hjemmeside.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere gode resultater for dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dygtige medarbejdere der på kort…

Super dygtige medarbejdere der på kort tid fixede en rigtig fin hjemmeside til os i Barut AlgeEkspert.
Alle pengene værd!

20 de enero de 2024

Kære Fatih

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde på din hjemmeside.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig, og vi er glade for det resultat, vi har opnået sammen.

Vi ser frem til muligheden for at arbejde sammen igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var super skeptisk til at begynde…

Jeg var super skeptisk til at begynde med da jeg har dårlige erfaringer fra lignede samarbejder.
Det blev dog hurtigt manet til jorden, det jeg er blevet lovet er overholdt og mere til.
jeg er en forholdsvis "lille" kunde men føler jeg får masser af opmærksomhed.
Når jeg rettet henvendelse om ændringer går der ikke lang tid før det er effektueret.
Der bliver hele tiden fuldt op og trimmet, selv chefen ringer engang imellem og hører om alt er som det skal være.
jeg mener mine penge er givet godt ud og ser frem til et langt samarbejde.

13 de marzo de 2024

Kære Teddi

Tusind tak for din positive anmeldelse og de venlige ord.

Vi er utroligt glade for at høre, at dine forventninger ikke blot er blevet indfriet, men overgået. Det er vores højeste prioritet at sikre, at alle vores kunder, uanset størrelse, føler sig værdsat og godt taget hånd om.

Det glæder os også at høre, at du værdsætter opfølgningen fra vores side, inklusiv de opkald du har modtaget fra vores chef. Det er vigtigt for os at opretholde en tæt kontakt med vores kunder og sikre, at alt lever op til dine forventninger.

Tak for at du har valgt os og for din tillid. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og fortsat understøtte din succes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Hundstrup el-service er vi meget…

Hos Hundstrup el-service er vi meget tilfredse med den hjælp, vi har modtaget fra marketingkonsulenterne og Antonio. Det er tydeligt mærkbart i vores omsætning, som er steget markant. Jeg vil til enhver tid anbefale Antonio, der er yderst kompetent. Til mine konkurrenter vil jeg venligst bede jer om ikke at benytte marketingkonsulenterne :)

1 de febrero de 2024

Kære Izzak

Tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med vores team, og især med Antonio. Det glæder os utroligt meget at høre om de positive resultater, I har oplevet hos Hundstrup el-service, særligt den markante stigning i jeres omsætning.

Vores mål er altid at levere skræddersyede løsninger, der matcher vores kunders unikke behov og bidrager til deres succes, og det lyder til, at vi har formået at opnå netop dette for jer. Antonio er uden tvivl en værdifuld del af vores team, og jeres anerkendelse understreger hans ekspertise og dedikation.

Selvom vi værdsætter din humoristiske bemærkning om konkurrenterne, er vi her for at hjælpe alle virksomheder med at nå deres fulde potentiale. Men frygt ikke, vores engagement og skræddersyede strategier sikrer, at hver kunde får en unik service, der passer til deres specifikke behov og mål.

Tak for at anbefale os til andre, og husk, at vi står klar til at hjælpe jer yderligere, skulle der være behov for det i fremtiden. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og støtte Hundstrup el-service's vækst og succes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alexander er seriøs og dedikeret til…

Alexander er seriøs og dedikeret til sit arbejde. Han har hjulpet min foto virksomhed med markedsføring i en svær branche med mange konkurrenter.

1 de febrero de 2024

Kære Pernille

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse med vores samarbejde. Jeg er virkelig glad for at høre, at du har været tilfreds med den støtte og de resultater, vi har opnået sammen i markedsføringen af din virksomhed.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og det er altid belønnende at høre, når vores dedikation og arbejde bærer frugt.

Skulle du have brug for yderligere hjælp eller har nye idéer, du gerne vil udforske, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan helt klart anbefales!

Har netop lige modtaget min nye hjemmeside og er yderst tilfreds med den! Jeres medarbejdere Nadia og Dennis, har gjort det virkelig godt. :)

16 de febrero de 2024

Kære Larbi

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med din nye hjemmeside og den service, du har modtaget fra Nadia og Dennis :D

Tak for at have valgt os til at skabe din hjemmeside, og vi ser frem til at støtte dig med eventuelle fremtidige behov.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med hjemmeside og…

Super god oplevelse med hjemmeside og markedsføring. Dennis, Nadia og Alexander har været virkelig hjælpsomme under hele processen. Jeg kan klart anbefale deres team.

9 de febrero de 2024

Kære Izahir

Tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores hjemmeside og markedsføring.

Vi ser frem til at fortsætte med at lave din markedsføring og hjælpe dig med at opnå endnu større succes i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig godt samarbejde og gode resultater

Hos Nordisk Gruppen ApS har indtil videre samarbejdet 4 måneder med MarketingKonsulenten. Det har på alle måder været en god oplevelse, udover at samarbejdet har været behageligt, har vi fået opdateret vores hjemmeside og allerede nu har vi fine resultater på google kampanger mm.

24 de enero de 2024

Kære Morten

Det glæder os meget at høre om jeres tilfredshed med vores samarbejde.

Vi er stolte over at have bidraget til opdateringen af jeres hjemmeside og de positive resultater, I har opnået med Google-kampagnerne.

Vores team ser frem til at fortsætte dette samarbejde på lang sigt. Det er på nuværende tidspunkt en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marketingkonsulenten ApS kan klart anbefales!

Marketingkonsulenten ApS er virkelig professionelle i deres tilgang til opgaven. De ser virksomheden i øjenhøjde, og tilpasser priser alt efter dit behov og budget. Alexander og hans team er nærværende og går op i at skabe den perfekte løsning for præcis dig og din virksomhed. De er løsningsorienteret og målrettet for at skabe resultater.

12 de enero de 2024

Kære Michael

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord om vores arbejde. Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores team, og særligt med Alexander.

Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og støtte din virksomheds vækst og succes. Hvis der er noget, vi kan gøre for dig i fremtiden, tøv ikke med at kontakte os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skal du bruge en god marketingmand

Skal du bruge en god marketingmand, så tag fat i Alexander og hans team. De laver kvalitetsarbejde og følger op på deres arbejde.

Stor anbefaling herfra.

Murermester K & EL

9 de enero de 2024

Kære Karem

Tusind tak for jeres positive anmeldelse og anbefaling. Vi er utroligt glade for at høre, at I er tilfredse med det arbejde Alexander og teamet har udført.

Din feedback er utrolig værdifuld for os, og vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hjælpsom og forstående team

Jeg har haft en super god oplevelse hos Diana & Dennis, de har lavet drømme hjemmesiden til mig.

De har altid været behjælpelig når jeg har henvist mig, og super hurtig til at fuldføre opgaverne.

En masse ros her fra🙏🏽

20 de diciembre de 2023

Kære Rosee

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med Diana og Dennis.

Vi er dybt engagerede i altid at gøre vores bedste for at tilfredsstille vores kunder og sikre, at de får en positiv og givende oplevelse med deres marketingindsats.

Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og stå til rådighed for eventuelle fremtidige projekter eller behov, du måtte have.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.