Vi er veldig fornøyd med produktet (plissegardiner) og hele tjenesten, fra første kontakt i butikken og befaring for å ta målinger til montering av gardinene. Vi fikk veldig god forklaring om ulike lø... Ver más
La empresa ha respondido
Strålende! Mål ble tatt på avtalt tidspunkt av en hyggelig person som ga gode råd. Montering også på avtalt tidspunkt. Raskt og effektivt. Jeg er så fornøyd som det går an å bli😀
Escrito por la empresa
Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg tok kontakt med Markisehuset, og fikk umiddelbart svar. Dette var viktig for meg, siden jeg skulle reise på ferie, og markisen min ikke lot seg sveive tilbake. Den hadde dermed etter all sannsynlighet blitt ødelagt av regn og vind i løpet av sommeren, dersom det ikke hadde vært for at hyggelige og profesjonelle folk i Markisehuset hadde hjulpet meg så raskt og løst problemet. Jeg anbefaler Markisehuset!

Respuesta de Markisehuset AS
Litt kronglete å finne frem, men med god hjelp over mobilen løste det seg!
Skulle kjøpe snekkedrev for sveiva til terrassemarkise, fikk snakke med en montør som kom med gode råd om event annet jeg burde undersøke. Fikk låne med meg deler hjem uten problem! Fin service og hyggelige mennesker!

Respuesta de Markisehuset AS
Rask respons, ryddige folk, kom som avtalt, ringte som avtalt - helt supert!

Respuesta de Markisehuset AS
Topp service fra A til Å. Gode råd for valg av markiseduk og markiseløsning under befaringen. Rask leveranse og montering. Kan virkelig anbefales!

Respuesta de Markisehuset AS
Vi fikk akutt trøbbel med vår terrassemarkise og skulle reise på ferie. Superrask, hyggelig og effektiv service fra Markisehuset i Oslo. Forbilledlig og uvanlig god kundeservice! Etter flere dårlige erfaringer med andre markiseleverandrører i Oslo, vil vi definitivt foretrekke Markisehuset for fremtiden!

Respuesta de Markisehuset AS
Veldig fornøyd med hele leveransen. Veldig god service og vi fikk god hjelp med valg av farger på markiser og øvrig solavskjerming. Fint å kunne velge norskproduserte markiser.

Respuesta de Markisehuset AS
Veldig ryddig og god service fra start til slutt.

Respuesta de Markisehuset AS
Profesjonelle og effektive, veldig fornøyd med både de ansatte, prosessen og markisen.

Respuesta de Markisehuset AS
Vi innhentet tilbud fra flere leverandører på markise til terrassen vår. Markisehuset kom med et bra tilbud etter en grundig og tillitvekkende befaring. Ingen av de andre var like profesjonelle og serviceminded. Vi var også fornøyd med at vi kunne besøke showrom for å se på duk og oppheng.

Respuesta de Markisehuset AS
Raskt svar på telefon, og kunne komme samme dag da vår markise sluttet å fungere. Hyggelige folk, som leverte et godt resultat og noe under skissert pris på telefon. Kan anbefale Markisehuset!

Respuesta de Markisehuset AS
Montørene kom til avtalt tid, var dyktiger, raske og hyggelige.

Respuesta de Markisehuset AS
Meget kompetent og hyggelig medarbeider på befaring. Mottok tilbud, helt som avtalt, etter meget kort tid. Meget akseptabel pris
Levering som avtalt, Meget effektiv jobbing under montering, montører som kunne jobben sin.
Under hele prosessen, fra befaring til ferdig montering, har vi hatt kontakt med meget servicinstilte, hyggelige og profesjonelle medarbeidere i markisehuset.
Vi har opp gjennom årene hatt mange kontakter med forskjellig type leverandører/håndverkere, Denne har vært absolutt en av de mest positive,
Markisehuset har vår beste anbefaling!

Hei.
Jeg fikk god service fra oppstart av prosessen til avslutning. Fikk gode svar på alle mine spørsmål før jeg bestilte. Montering skjedde innen angitt tidsramme. Hurtig og grei montering.

Respuesta de Markisehuset AS
Fantastisk service, helt från befaring og expertisen på hva som passade til vårt hus til kort tid på levering och montering av markisen 😊 Kan varmt rekommendera Markisehuset 😊