Markisemannen Opiniones 459

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De ringer og spør om det passer å komme. Så kommer de akkurat når de sier de skal komme. De tar ned gammel markise som avtalt, og slår opp ny i løpet av ca. en halv time. Arbeidet er bra utført, og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Befaring gikk raskt, og selgeren viste god kunnskap. Fikk se ulike løsninger på garasjeport, og valgte en foliert i sort matt. Monteringen ble gjort til avtalt tid, montøren var tydeligvis erfaren o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært god veiledning og grundig gjennomgang av de ulike produktene. Hele prosessen i fra sondering, befaring, tilbud, bestilling og montering var i ypperste klasse. Markisemannen har i Jan Breivikaas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sendte ønske om befaring og ble oppringt dagen etter. Fikk gjort en avtale om treff allerede to dager senere. I dag har jeg hatt en trivelig, hjelpsom og serviceinnstilt selger på besøk på hytta vår i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de toldos y carpas

Escrito por la empresa

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De ringer og spør om det passer å…

Arbeidet er bra utført, og vi er veldig fornøyd med utseende og kvalitet på markisen.

25 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er kjempefornøyd med selger og…

Vi er kjempefornøyd med selger og montørene, disse kan jobben sin. Anbefaler disse.

17 de abril de 2026

Hei Per Bjørn,
Tusen takk for en flott tilbakemelding, vi setter stor pris på at du deler din gode erfaring. Takk for tilliten og at du anbefaler oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De leverte på alle punkter de skulle…

De leverte på alle punkter de skulle alt til avtalt tid

22 de abril de 2026

Hei Odd Wilhelm,
Veldig hyggelig å høre at vi leverte på alle punkter og holdt det vi lovet – til avtalt tid. Takk for tilliten, det setter vi stor pris på!

Rask levering og montering

Rask levering og montering. Alt feilfri og bra KOMUNIKASJON HELE VEIEN :)

22 de abril de 2026

Hei Mats,
Takk for den veldig hyggelige tilbakemeldingen og takk for tilliten. Det setter vi stor pris på, og vi er glade for å høre at du er fornøyd med både prosessen og kommunikasjonen!

Rask og god service

Rask og god service, fra A til Å, kan anbefales.

21 de abril de 2026

Hei Rune,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på tilliten og er glade for at du hadde en god opplevelse fra start til slutt.

Hyggelige folk

Hyggelige folk. Holdt avtaler. Rask og presis montering.

18 de abril de 2026

Hei Annfrid,
Så godt å høre at du hadde en fin opplevelse og er fornøyd med monteringen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Informasjon under veis og fagfolk i…

Informasjon under veis og fagfolk i alle ledd

9 de abril de 2026

Hei Jan,
Takk for fin tilbakemelding, vi setter pris på at du deler. Det er fint å høre at du opplevde oss som profesjonelle og kunnskapsrike.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og rask levering

Hyggelig på telefon. Ja, alt var en god opolevelse

8 de abril de 2026

Hei Wenche,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår raske og profesjonelle service, og det er godt å høre du hadde en god opplevelse!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Worst order I´ve ever had in Norway

Worst order I´ve ever had in Norway. First of all, the sales person didn´t do a good job with the measurements that they have to make a new order. Second of all, the customer service is the worst. I´ve called every week and they said it has been prioritized and it should finish next week. Four weeks later and I haven´t get the new product. In total, it´s been 4 months already that I have been waiting for my order. They cannot even give compensation until it is put up.

8 de abril de 2026
Opinión espontánea

Hello Florence,
We’re sorry that your experience fell short of expectations. Thank you for taking the time to share your feedback — it helps us learn and improve, and we are following up on your case.

Kjapp respons

Kjapp respons. Overholder avtalte tidspunkter.

31 de marzo de 2026

Hei Turid,
Godt å høre at du hadde en bra opplevelse. Takk for at du deler med oss!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.