La empresa ha respondido
Super fin service og skøn kuriosa-univers i butikken :-) Jeg fandt varen online og betalte på forhånd. Han lagde varen til side og passede på den, og alt var tip top.
La empresa ha respondido
Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor... Ver más
La empresa ha respondido
Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com
Slotsherrensvej 102, 2720, Vanløse, Dinamarca
Jeg har handlet flere gange med Peter, altid en professionel og fair behandling.
Spændende marskandiser forretning, med hyggelig og venlig indehaver. Varerne jeg havde bestilt og købt via dba svarede helt til de
viste billeder og beskrivelser. Glad for handlen 😃

Respuesta de Marskandiseren
Ualmindelig god service. Jeg fandt en rigtig fin design reol på DBA, Marskandiseren havde til salg. Og da jeg ikke havde muligheden for selv at hente den startede Marskandiseren bilen op og kørte hjem til mig med den. Den service, og de mennesker er der ikke mange af i dag. Så kæmpe anbefaling herfra🙌🏻

Respuesta de Marskandiseren
Det var en god oplevelse at handle med Marskandiseren. Jeg kom hjem med en flot vare til en skarp pris. Alle aftaler blev overholdt, og jeg fik endda lige lidt ekstra service oveni.

Respuesta de Marskandiseren
Købte en vintønde af Peter. Meget flink mand. Hurtig til og svare på spørgsmål angående varer.

Respuesta de Marskandiseren
Meget serviceorienteret. Nem at kommunikere med. Kan absolut anbefale at handle her.

Respuesta de Marskandiseren
Fantastisk dialog og handel. Varmt an befales

Respuesta de Marskandiseren
Super enkel kommunikation og meget løsningsorienteret. Og et fint produkt jeg købte.

Respuesta de Marskandiseren
Vi har handlet hos Peter flere gange. Han sød og imødekommende og altid klar med gode råd. Det er fornøjeligt at komme i butikken. Vi kan kun anbefale ham.

Respuesta de Marskandiseren
En kompetent og fleksibel betjening. Vi fik gode råd og tid til at tænke os om. Tak til Peter, som vi kan anbefale og gerne bruger en anden gang

Respuesta de Marskandiseren
Vi købte et ostefad ved Marskandiseren. Vi aftalte at mødes og alt var som det skulle være. Ydermere en rigtig dejlig fyr at handle med over en snak.
De bedste anbefalinger herfra.
Mads Lunde fra Nyborg.👌🎺

Respuesta de Marskandiseren
Super god oplevelse. Vi fik en god snak og en kop kaffe.
Og jeg fik købt et skilt 😊
René

Respuesta de Marskandiseren
Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, især hvis man leder efter antikviteter og gamle ting med maritim oprindelse. Attituden er hjælpsom, men ikke omklamrende, og man får lov at gå på opdagelse i eget tempo.

Respuesta de Marskandiseren
Vi fandt langt om længe det helt perfekte bord, i denne lille marskandiser.
Vi er dybt taknemmelige for den service vi er blevet mødt med, både i handlen og under levering.... det er de sødeste og mest hjælpsomme mennesker vi længe har mødt.
Vi kan kun anbefale dette lille cool sted....

Respuesta de Marskandiseren
Super fin service og alt som aftalt 👍

Respuesta de Marskandiseren
God handel, sympatisk og til at regne med. Kommer helt sikkert tilbage.

Respuesta de Marskandiseren
Super service, helt vildt hjælpsom og bare rigtigt behagelig at handle med.

Respuesta de Marskandiseren
Fin og god service ,peter er en rar mand at snakke med, og han sørger for at tingene bliver pakket godt ind, når de skal sendes

Respuesta de Marskandiseren
Más información sobre otros tipos de reseñas.