Rigtig god oplevelse at handle med Peter. God og hurtig kommunikation. Man kan mærke, at Peter virkelig brænder for sit arbejde, og de varer han køber og sælger.
La empresa ha respondido
Super venlig og gæstfri. Butikken er virkelig et besøg værd for alle der kan lide spændende og anderledes ting, samt en god historie til kaffen! Stor anbefaling herfra
La empresa ha respondido
Hyggelig og imødekommende oplevelse. De vil gerne gøre en handel, så muligheden for at bese varerne rent tidmæssigt er fleksibel. Fik leveret havemøblerne dagen efter som en service sammen med prakti... Ver más
Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Ver más
La empresa ha respondido
Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com
Slotsherrensvej 102, 2720, Vanløse, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Møblet jeg købte var i pæn stand, og Peter sørgede for, at jeg kunne komme ud i butikken og hente det samme dag.

Respuesta de Marskandiseren
Jeg havde en super fin dialog med Peter. Og han var meget fleksibel i forhold til afhentning, så mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Marskandiseren
Peter er sød, imødekommende og virkelig hjælpsom.
En butik jeg vil huske, og besøge igen tak for en go handel.

Respuesta de Marskandiseren
levere varene som aftalt men hans service er helt utrolig. Kan på det varmest anbefale ham. det bliver ikke sidste gang for mit vedkommende. Virkelig god oplevelse

Total i orden handel; god service, punktlig og god pris ✅ Jeg kommer igen 😃

Respuesta de Marskandiseren
Jeg har lige købt 6 spisestuestole. Stolene blev leveret til døren, og servicen var helt i top. Peter var meget ærlig omkring stolenes stand og meget hjælpsom omkring behandling af stolene.

Respuesta de Marskandiseren
Hej jeg har lige købt en fin bænk og er rigtig glad for den, den blev bragt i dag og svarede godt til forventningen , og blev også afleveret som aftalt ! Peter var flink at handle med .Så jeg finder nok noget andet godt der en anden gang . Så stedet kan jeg med glæde anbefale ! Med venlig hilsen kitter

Respuesta de Marskandiseren
Super flink betjening og et godt møbel.

Respuesta de Marskandiseren
God service. Kørte forbi med varen og gav proaktivt afslag for mindre mangel, meget behagelig at handle med.

Respuesta de Marskandiseren
Peter er fantastisk at handle med.

Respuesta de Marskandiseren
Good communication and on time, thanks Peder!

Respuesta de Marskandiseren
Ligesom stort set alle andre, havde vi også en rigtig fin dialog med Peter. Vi fandt et fint sofabord, som blev handlet til en fair pris. Der var mange andre flotte og sjove ting, så vi kommer helt sikkert tilbage. Fedt at vi har sådan en butik i Virum. Vores bedste anbefalinger herfra.

Respuesta de Marskandiseren
Fantastisk service og hurtigt svar. Min varmeste anbefaling!

Respuesta de Marskandiseren
Meget fin service og 100% i orden vare.

Respuesta de Marskandiseren
100% reel og en fair handel for begge parter. Super service.

Respuesta de Marskandiseren
Top tjekket handel via DBA. Jeg fik endda en venlig reminder da jeg havde glemt at svare, og Peter sørger for hurtig og effektiv levering samme dag.

Respuesta de Marskandiseren
Más información sobre otros tipos de reseñas.