Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet flere gange i butikken i Bramminge. Fantastisk service. Meget hjælpsom og ærlig personale som giver sin mening til kende om tøjet passer til en. Har en gang bestilt på nettet som også fun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den 25.09.2023 bestilte jeg et par benklæder. Allerede samme dag fik jeg en bekræftelse og 1-2 dage senere modtog jeg pakken. Desværre kunne jeg ikke bruge benklæderne. Jeg gik på deres hjemmeside... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition af kjole og bluse, selvom der nok var udsalgstravlt. Denne gang havde jeg desværre valgt forkert størrelse, så måtte sende begge dele retur. Nemt at printe returlabel. Handler der g... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Boutique Mary er et dansk modehus hvis koncept stammer tilbage til 2016. Vi har idag 11 butikker - og vi er stadig i rivende udvikling. Med et stort udvalg af lækre brands, som Saint Tropez, NÜ, Jensen Women, Cream, Sea Ranch og Pont Neuf, samt en lang række andre brands. Dem kan du finde mere om her. Mange af vores ansatte har været hos os i lang tid. I en tempofyldt branche er dette noget, som vi er særligt stolte af.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg har købt pyjamas

Jeg har købt pyjamas, og dem er jeg super glad for. Super god kvalitet.
Det har været en god handeloplevelse med venlig og hurtig ekspedition

8 de febrero de 2023

Respuesta de Mary.dk

Det glæder os at du har haft en god oplevelse. Tak for anmeldelsen :)

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering. 👍
Meget hjælpsom personale

8 de enero de 2023

Respuesta de Mary.dk

Tak for din anmeldelse og for at du valgte at handle hos MARY. Det sætter vi pris på :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin butik at handle i

Fin butik at handle i, men jakken jeg bestilte var desværre for stor.
Håber returneringen går lige så smertefrit som leveringen.
Ikke sidste gang jeg kigger i butikken 😊

4 de diciembre de 2022

Respuesta de Mary.dk

Takker. Vi skal gøre vores til at du også får en god oplevelse med returneringen.

Lækker webshop

Lækker webshop - gode brands. Hurtig ekspedition og særdeles god behandling fra kundeservice.

7 de diciembre de 2022

Det glæder os - Tak for din anmeldelse

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lidt skuffet over kvaliteten af blusen

Lidt skuffet over kvaliteten af blusen, tynd i strikket

7 de septiembre de 2022

Respuesta de Mary.dk

Det er vi kede af at høre. Hvis et produkt ikke lever op til dine forventninger er det altid muligt at returnere eller ombytte hos MARY. Vi har en stor interesse i at du bliver glad for dit køb.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

IKKE et sted jeg vil handle mere

IKKE et sted jeg vil handle mere. Har fået den forkerte størrelse i kjole og skal til at bøvle med at udskrive en label selv. Det er meget nemmere, når man handler andre steder,da følger en label med i posen sammen med det bestilte tøj.

24 de agosto de 2022

Hej Rikke,
Det er vi kede af at høre. Af hensyn til miljøet har vi valgt ikke at udskrive returlabels, men istedet gjort det let at udskrive returlabels fra vores hjemmeside.
Håber på din forståelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og brugervenlig hjemmeside med et…

Fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af tøj for alle aldersklasser. Den fysiske butik, jeg kender, har et super venligt og hjælpsomt personale, så man altid ender med ‘posen fuld’, når man har besøgt dem👍🏽

22 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.