Alltid lika nöjd! Jag skrev i lilla meddelande rutan om att jag önskade lite snabb hantering då jag behövde paketet till senast fredagen. Jag beställde ons ca 10.00 och idag torsdag 14.15 fick jag avi... Ver más
Köpte Cashewnötter med rökt & ostsmak. Superdupergott & snabb leverans! Enda minus är fraktkostnaden. 85kr för ett relativt litet paket, vilket slukade en tredjedel av kostnaden. Men det var värt det... Ver más
التوصيل سريع والمكسرات كثير كثير طيبين وتحميصهم ممتاز بصراحه طابت نص نص كيلو من كل شغله لأجرب بس هلأ رح ليكون من المحلات المفضلة الي رح اطلب دايما من عندهم شكرا الكم لأنكم موجودين بالسويد
Alltid färskt Gott Lätt att välja då det finns flera alternativ att välja när gäller hur mkt man vill ha viktmässigt. Har bestäält flera ggr o alltid varit nöjd med det jag fått hem.🌞
Escrito por la empresa
Välkommen till Matarnuts.se på Trustpilot! Matarnuts bildades 2018 och har snabbt växt till ett av de ledande rostningarna i Sverige. Vårt rosteri är igång dagligen, och vi jobbar hårt för att erbjuda dig de godaste nötterna och frukterna på marknaden. Din beställning skickas direkt från vårt rosteri för att säkerställa att du får produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder även gratis frakt vid beställningar över 1000 kr, så att du kan njuta av våra läckra produkter utan extra kostnad. Vårt fokus har traditionellt legat på försäljning till företag, men nu tar vi ett steg framåt och öppnar upp för försäljning till alla i hela Sverige. Utöver våra två butiker i Stockholmsområdet kan du nu även beställa våra produkter hem via vår hemsida från oktober 2022. Varför Matarnuts.se: Dagsfärskt – direkt från rosteriet: Din beställning skickas direkt från vårt rosteri för att säkerställa att du får färska produkter varje gång. Gratis frakt vid beställningar över 1000 kr: Njut av våra läckra produkter utan extra kostnad med vår gratis frakt på större beställningar. Mängdrabatt: Beställ mer och betala mindre! Vi tillämpar mängdrabatt på beställningar över 3000 kr. På Trustpilot välkomnar vi din feedback och åsikter för att säkerställa att vi fortsätter att leverera enastående produkter och service. Anslut dig till vårt community av nöjda kunder genom att dela din upplevelse med oss. Vi är här för att lyssna och förbättra oss för din skull. Tack för att du väljer Matarnuts.se!
Pontonjärgatan 8, 151 66 , Södertälje, Suecia
- 0769189497
- info@matarnuts.se
- matarnuts.se
Snabbt leverans och bra produkter
Allt var perfekt
Allt var perfekt. Det var super snabb leverans och jag är jätte nöjd
Bästa nötterna i hela norden
Bästa nötterna i hela norden, alltid fräsch och nytt och till o med snabb leverans
Snabb Service & bra kvalite .
Snabb Service & bra kvalite .
Lyssnar till kunden och får bra respons...
Jag är väldigt nöjd
Jag är väldigt nöjd. De har ett färskt utbud av , choklad, torkad frukt och nötter. Jag rekommenderar dem starkt, särskilt de råa nötterna.
Snabbt leverans och smaken på varorna…
Snabbt leverans och smaken på varorna var mer än förväntat och paketeringen av varorna var super och kan behålla och bevara de i egna plastpåsar , mycket nöjd 👍
Väldigt snabb leverans (dagen efter)
Väldigt snabb leverans (dagen efter)! Superb kvalitet på varorna 👌
Högkvalitativa produkter.
Rekommenderar på 100% alltid är fresh…
Rekommenderar på 100% alltid är fresh och gottar 🤗
Good product
Good product. Good package. quality service. but can't deliver to homes as requested instead deliverd to nearest fakt agent .
Perfekt choklad och nötter affär
Snabbt,gott och stor sortiment. Jag är nöjd varje gång jag beställa
Más información sobre otros tipos de reseñas.