Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid lika nöjd! Jag skrev i lilla meddelande rutan om att jag önskade lite snabb hantering då jag behövde paketet till senast fredagen. Jag beställde ons ca 10.00 och idag torsdag 14.15 fick jag avi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

التوصيل سريع والمكسرات كثير كثير طيبين وتحميصهم ممتاز بصراحه طابت نص نص كيلو من كل شغله لأجرب بس هلأ رح ليكون من المحلات المفضلة الي رح اطلب دايما من عندهم شكرا الكم لأنكم موجودين بالسويد

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid färskt Gott Lätt att välja då det finns flera alternativ att välja när gäller hur mkt man vill ha viktmässigt. Har bestäält flera ggr o alltid varit nöjd med det jag fått hem.🌞

1. Mercado de productos agrícolas
  2. Tienda de chocolate

Escrito por la empresa

Välkommen till Matarnuts.se på Trustpilot! Matarnuts bildades 2018 och har snabbt växt till ett av de ledande rostningarna i Sverige. Vårt rosteri är igång dagligen, och vi jobbar hårt för att erbjuda dig de godaste nötterna och frukterna på marknaden. Din beställning skickas direkt från vårt rosteri för att säkerställa att du får produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder även gratis frakt vid beställningar över 1000 kr, så att du kan njuta av våra läckra produkter utan extra kostnad. Vårt fokus har traditionellt legat på försäljning till företag, men nu tar vi ett steg framåt och öppnar upp för försäljning till alla i hela Sverige. Utöver våra två butiker i Stockholmsområdet kan du nu även beställa våra produkter hem via vår hemsida från oktober 2022. Varför Matarnuts.se: Dagsfärskt – direkt från rosteriet: Din beställning skickas direkt från vårt rosteri för att säkerställa att du får färska produkter varje gång. Gratis frakt vid beställningar över 1000 kr: Njut av våra läckra produkter utan extra kostnad med vår gratis frakt på större beställningar. Mängdrabatt: Beställ mer och betala mindre! Vi tillämpar mängdrabatt på beställningar över 3000 kr. På Trustpilot välkomnar vi din feedback och åsikter för att säkerställa att vi fortsätter att leverera enastående produkter och service. Anslut dig till vårt community av nöjda kunder genom att dela din upplevelse med oss. Vi är här för att lyssna och förbättra oss för din skull. Tack för att du väljer Matarnuts.se!

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Gott!

Köpte Cashewnötter med rökt & ostsmak. Superdupergott & snabb leverans! Enda minus är fraktkostnaden. 85kr för ett relativt litet paket, vilket slukade en tredjedel av kostnaden. Men det var värt det ändå, kommer definitivt beställa igen.

21 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Alltid färskt

Alltid färskt
Gott
Har bestäält flera ggr o alltid varit nöjd med det jag fått hem.🌞

1 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och färska produkter

Snabb leverans och färska produkter! Mycket nöjd och numer återkommande kund. Rekommenderar starkt!

2 de agosto de 2024

Respuesta de Matarnuts

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans och våra färska produkter. Det betyder mycket för oss att du är en återkommande kund och att du rekommenderar oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa produkter till alla.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt bra, inga konstigheter!

Blev perfekt dekoration till dinosaurietårtan 😍

6 de junio de 2024

Hej Karin,

Tack för din härliga recension! Vi är glada att höra att våra produkter fungerade perfekt som dekoration till dinosaurietårtan. Det låter som en fantastisk idé! 😍

Jättegott

Jättegott och jättemycket bra. Jag råder er att smaka, ni kommer inte att ångra dig och beställa mer.

8 de junio de 2024

Hej Rawash,

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du tycker våra produkter är jättegoda och att du rekommenderar dem till andra. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta leverera produkter som du älskar.

Bra nötter bra pris snabb leverans

Bra nötter bra pris snabb leverans

8 de junio de 2024

Respuesta de Matarnuts

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra nötter, priser och snabba leverans. Din feedback uppskattas verkligen och motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och service.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nötter var goda men inte alla torkade…

Nötter var goda men inte alla torkade frukter, då fikon var dåliga.

12 de mayo de 2024

Respuesta de Matarnuts

ack för din recension och för att du delar din feedback med oss. Vi är glada att höra att du tyckte om våra nötter, men beklagar att inte alla torkade frukter motsvarade dina förväntningar, särskilt fikonen.

Vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet och vi tar dina kommentarer på allvar. Vi skulle gärna vilja undersöka detta närmare och göra det rätt för dig. Vänligen kontakta oss direkt på info@matarnuts.se , så vi kan hjälpa dig vidare.

أوصي

جودة بالمنتجات. سرعة بالشحن. واناقة بالتغليف

9 de mayo de 2024

Tack för dina ord

Rekommenderar

Jag brukar beställa ofta härifrån men solrosfröna brukar vara hårda ibland men denhär gången var den jättegod starkt rekommenderar

12 de mayo de 2024

Respuesta de Matarnuts

Hej! Tack för din återkommande beställning och för din feedback. Vi är glada att höra att du gillade solrosfröna denna gång! Vi strävar alltid efter att leverera produkter av hög kvalitet till våra kunder. Vi noterar din kommentar om att solrosfröna ibland kan vara hårda och ska se över våra processer för att förbättra kvaliteten ytterligare. Tack för att du rekommenderar oss och hoppas att du fortsätter att njuta av våra produkter. Välkommen åter

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.