Heb eerst on line gekeken en kwam bij matrabike terecht , zijn dan naar de winkel in rumst geweest hebben een goede uitleg gekregen en heb een testrit gedaan was tevreden en heb de fongers transportfi... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn ervaringen met Matrabike zijn zeer goed. Een paar jaar terug kocht ik een eerste hybride fiets Romet Wagant 8, en laatst een Romet Rambler 9.3. Beide super fietsen die al heel wat kilometers ge... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb al 1 Vogue confort nr:7mat grijs aangekocht in 2021 waar we zeer blij mee waren,we hadden nu een 2de efiets nodig dus heb ik de online website geopend ik was verrast door de eenvoud van site om... Ver más
La empresa ha respondido
Heel vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de fietsen. Proefritjes mogen maken op verschillende fietsen. Zeer behulpzaam bij vragen. Prijs/kwaliteit top! Levering top! Ik heb een ander zach... Ver más
La empresa ha respondido
Goedkope fietsen kopen doe je bij Matrabike.be. Al 30 jaar de beste fietsenwinkel voor u! ✓ Goedkoop ✓ Gratis bezorgd ✓ 10.000 fietsen ✓ 3 winkels ✓ Ebikes
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Online fiets besteld, snelle vlotte levering op afspraak met heel vriendelijke behulpzame chauffeur. Zeer tevreden van mijn FONGERS fiets.
Echter het monteren en afstellen kon beter. Zelf de versnellingen en de remmen nog juist moeten afstellen.
Verder zeer tevreden

Respuesta de Matrabike
Op 1 jaar 2 fietsen aangekocht .
De dochter zeer tevreden en ik zelf ook .
De service is top .
Kan niets negatiefs zeggen 👍

Respuesta de Matrabike
Wij hebben onlangs in Sint Martens Latem een electrische fiets en een fatbike gekocht. We zijn super tevreden van onze fietsen . En de service was ook super. Is zeker een echte aanrader om daar een fiets te kopen .

Respuesta de Matrabike
Wij zijn ontzettend tevreden met onze aankoop van een elektrische fiets. De fiets zelf is geweldig en rijdt heerlijk. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
De medewerker in de winkel in Sint-Martens-Latem was heel vriendelijk en behulpzaam. We mochten meerdere fietsen testen en hij stelde ze perfect voor ons in.
Met een van de twee fietsen hadden we een probleem met de voormotor, die uit zichzelf afremde. Na een aantal telefoontjes hebben we heel snel een nieuwe fiets gekregen, die binnen een week werd geleverd.
Ik kan deze winkel zeker aanbevelen aan iedereen. Het is echt fantastisch om op deze fiets te rijden en ik doe dat nu met veel plezier. Beste koop ooit, ondanks mijn eerdere twijfels!

Respuesta de Matrabike
Heel blij met mijn aankoop.
Netjes geleverd .
Alles tip top in orde.
Een echte aanrader.

Respuesta de Matrabike
Correct aanbod voor een correcte prijs en een vriendelijke bediening.
Intussen 1000 km gereden en nog steeds alles prima met de fiets.

Respuesta de Matrabike
Volledige en duidelijke info over aankoop , verwerking en levering van het aangekocht artikel.Duidelijke info op de site van Matrabike.Duidelijke en correcte info via email ivm betaling en levering . Zeer goede kommunicatie met de klant.

Respuesta de Matrabike
Matrabike geeft goede info en komt de afspraken ivm levering goed na.
Het enige minpuntje is dat de fiets niet in de winkel aanwezig was en ik dus het risico heb moeten nemen dat hij zou tegenvallen , wat echter niet het geval was.

Respuesta de Matrabike
Hele goede klantenservice en bij ontvangst van de fiets een grondige uitleg. De fiets zelf is heel goed en is zoals beschreven online . Een aanrader !! Heb de fiets 2 weken en kreeg telefoon vandaag van een vriendelijke dame om te weten hoe het gaat met mijn fiets . Bedankt Matrabike ik raad je zeker aan bij vrienden

Respuesta de Matrabike
Vriendelijke verkoper die eerst goed heeft geluisterd naar onze noden vooraleer een fiets aan te bieden. Prijs-kwaliteit is gunstig, goede service

Respuesta de Matrabike
Everything was OK. From the store, where I was helped by the personnel to make the order, to the fast paper work, to payment.

Respuesta de Matrabike
2 elektrische plooifietsen gekocht in de winkel in Sint Martens Latem. De verkoper was een hele vriendelijke man met heel wat ervaring ivm met fietsen. Een slot gemonteerd op één van de fietsen, wel raar dat dat er niet standaard op zit en we het moesen bijbetalen. Toch tevreden naar huis want ze konden gewoon in de koffer van de auto. Ondertussen al een paar ritjes mee gedaan en fijne fiets voor zijn geld, tevreden dus.

Respuesta de Matrabike
Mijn fiets prima geleverd en kreeg er gelijk uitleg bij over hoe die werkt en wat waarvoor dient. Ik ben persoonlijk tevreden met de fiets!

Respuesta de Matrabike
Alles was dik in orde, goede fiets qua prijs en kwaliteit rijd super

Respuesta de Matrabike
Más información sobre otros tipos de reseñas.