Max Cadeaus Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was ondanks de hitte wat later dan belooft geleverd. Maar direct erna meteen aan de beurt en goed afgeleverd. Leuke pakketjes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb al meerdere keren via jullie iets besteld en laatst ging het helaas een keer mis en was het op een verkeerd adres afgeleverd waardoor diegene die het zou moeten krijgen niks had ontvangen. Ik h... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bezorging was prima, mooi op de afgesproken tijd . Wel xou ik wat meer keuze willen hebben in de diverse snoepsoorten. Wellicht ook suikervrije drop

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Max Cadeaus is altijd op zoek naar de leukste kaarten en cadeaus. Stuur een leuk cadeau via de brievenbus en creëer bijzondere momenten.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

124 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

4 dagen vantevoren besteld

4 dagen vantevoren besteld, zodat het zeker zaterdag 31 januari op de verjaardag van mijn vriendin bezorgd zou worden. Wat denk je, cadeau gister niet verstuurd, sta ik mooi voor gek. Verjaardagscadeau wat te laat bezorgd wordt.

25 de enero de 2026

Respuesta de Max Cadeaus

Dank je wel voor je review. Wat vervelend dat het cadeau niet op tijd is bezorgd — dat begrijpen we heel goed, zeker omdat het om een verjaardag gaat.

We hebben het pakket afgelopen vrijdag op tijd meegegeven aan de bezorgdienst. Helaas is er volgens de track & trace daarna een vertraging bij de bezorging ontstaan, waardoor het pakket later is aangekomen dan gepland. Dat is natuurlijk erg jammer.

Wat een schande zeg

Wat een schande zeg , dit pakket.

Een kaartje met wat snoepjes en nog wat rommel en dat vpor 19,95.
Beter volgende keer ,koop ik wat snoep en pleur het in een doos en haal il voor 1 eurie een kaart en stuur het op.
Wat een flop zeg , voor mij nooit meer.

22 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Max Cadeaus

Jammer om te lezen dat het pakket niet aan uw verwachtingen voldeed.

Zowel op de productafbeeldingen als in de productomschrijving staat duidelijk vermeld wat het brievenbuscadeau bevat. We proberen onze producten zo transparant mogelijk te presenteren, zodat klanten vooraf weten wat zij ontvangen.

Het spijt ons dat dit voor u geen goede keuze is geweest.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De verzending kan beter

De verzending kan beter

1 de octubre de 2025

Respuesta de Max Cadeaus

Beste Astrid, dank voor je feedback. Je bestelling is de eerstvolgende werkdag verzonden en de track-&-trace staat in je mail. Soms ontstaat vertraging door adrescontrole of een late scan bij PostNL.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onduidelijk

Ik weet niet hoe jullie het hebben gedaan en of het pakketje op tijd is geleverd want ik krijg hier geen bericht van. Ook niet wanneer het is verzonden. Ik moet maar hopen dat het gebeurd

25 de agosto de 2025

Respuesta de Max Cadeaus

Je ontvangt van ons een mail met een Track en Trace link, zodat je precies kan zien wanneer het pakketje is bezorgd. Daarnaast zit er een factuur bij de mail als bijlage. Wellicht is de mail in de ongewenste mail beland?

Niks ontvangen

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Max Cadeaus

Hi Maartje, wat jammer om te lezen!
Volgens onze Track & Trace is je bestelling op 2 september bezorgd.

Zou je (of de geadresseerde) voor de zekerheid nog willen controleren:
- De brievenbus (ook post die later is nageleverd),
- Huisgenoten/buren of er iets is aangenomen,
- Eventuele postruimte/portiek.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.