Banner for Maxilia Nederland

Maxilia Nederland Opiniones 224

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestel hier al jaren zakelijke pennen, assortiment is wel iets veranderd. Levertijd was de laatste keer iets langer dan gewend en zag nu dat deze zending uit Polen kwam? Nooit geweten of dit is iets... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tijdens ons 3 daagse event gekozen voor Maxilia. Direct contact, fijne service en meedenken was top. 1000+ katoenen tasjes die onze bezoekers altijd erg waarderen waren top. Goede kwaliteit, goed ve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vlotte en meer dan correcte service: heel snel antwoord op e-mails, er werd meegedacht en toen het eindproduct niet was zoals verwacht, werd er zonder discussie een nieuwe productie opgestart om... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Update 27.11.2026: Ich schreibe hier ein Update und erhöhe die Bewertung von 1 auf 3 Sterne, da maxilia schnell auf unsere Kritik reagiert hat. Vielen Dank dafür! Uns wurde auf die Bestellung ein... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos promocionales
  2. Tienda de bolsos
  3. Proveedor de agua embotellada
  4. Tienda de bolígrafos
  5. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.

Persoonlijke service en een breed assortiment

Escrito por la empresa

Maxilia onderscheid zich in de markt met haar persoonlijke service en brede assortiment.
Voor elke gelegenheid het perfecte geschenk, wil je weten welk geschenk? Bel ons gerust op! Onze enthousiaste Maxilianen helpen je graag met jouw wensen.

Información de contacto

Maxilia helpt jouw bedrijf groeien!

Bedank, verras of promoot jouw bedrijf met bedrukte geschenken.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Snelle service

Snelle service, aardig personeel!

22 de noviembre de 2024

Goedendag,

Bedankt voor je positieve review. Leuk om te horen! :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

je plaatst een besteling

je plaatst een besteling
jullie vragen om te betalen doe ik
en dan is het artikel niet op voorraad
kijk dit na voor je vraagt te betalen

19 de noviembre de 2024

Hoi Greet,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je dit hebt ervaren. We begrijpen hoe frustrerend het is om een bestelling te plaatsen, te betalen en vervolgens te ontdekken dat het artikel niet op voorraad is. We zijn momenteel bezig met het koppelen van onze voorraden aan de website om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

We waarderen je geduld en hopen je snel weer beter van dienst te kunnen zijn.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Klantvriendelijk en behulpzaam. Hopelijk nog dat pakketje op tijd wordt bezorgd.

18 de noviembre de 2024

Hoi,

Bedankt voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze klantvriendelijkheid en hulp waardeert. Inmiddels is het ook geleverd volgens ons systeem. Hopelijk is alles naar wens.

Als je nog iets nodig hebt, laat het ons gerust weten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn logo was niet goed genoeg

Mijn logo was niet goed genoeg, qua kleur. Ze hebben zelf een voorbeeld gemaakt en aangepast tot ik tevreden was.

19 de noviembre de 2024

Hoi,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat we een oplossing hebben kunnen bieden door jouw logo aan te passen naar wens. We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we uiteraard voor je klaar!

Persoonlijk contact was waardevol

Vilten boodschappen tassen laten bedrukken met mijn bedrijfslogo. Via de website kon ik de offerte-aanvraag doen. Maar ik twijfelde tussen 2 layouts. Ik werd gebeld door een medewerkster om duidelijk te krijgen wat mijn wensen waren.
Een voorbeeld van 2 verschillende layouts en offerte ontving ik al heel snel en na een paar dagen laten bezinken en vergelijken met collega's heb ik voor Maxilia gekozen. De prijs maar ook het persoonlijk contact waren waardevol.
De communicatie verder was ook duidelijk.
Heb een van de tassen al een paar dagen in gebruik en het is een mooie en degelijke tas.

18 de noviembre de 2024

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de tassen als onze service. Het is fijn dat je de tijd hebt genomen om alles goed te overleggen en te vergelijken, en dat je uiteindelijk voor Maxilia hebt gekozen.

We waarderen het dat je de communicatie en het persoonlijk contact hebt gewaardeerd. Fijn om te horen dat de tas ook in de praktijk bevalt!

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Het meedenken

Het meedenken

7 de noviembre de 2024

Respuesta de Maxilia Nederland

Bedankt voor je review, goed om te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Toppers

Fijn geholpen door iedereen die ik heb gesproken. Melissa heeft me vaak te woord gestaan. We zijn erg tevreden en kom hier nog zeker bij terug!

6 de noviembre de 2024

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat je tevreden bent met onze service! We geven je complimenten zeker door aan Melissa en het team.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

goede service

goede service

5 de noviembre de 2024

Respuesta de Maxilia Nederland

Bedankt voor je positieve review! Dat is fijn om te horen.

Geduld loont

omdat wij diverse ontwerpen hebben gekregen met foto's wat wij hebben doorgegeven zonder dat erover gezeurd werd om opnieuw te maken. Voor ons was de keuze niet zo eenvoudig om tot het mooiste ontwerp te bekomen. Alvast bedankt.

30 de octubre de 2024

Respuesta de Maxilia Nederland

Dankjewel voor je reactie. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, altijd leuk! We hebben het met liefde voor je gedaan. Groetjes Erika - Maxilia

Vriendelijk & competent

De medewerkers van Maxilia zijn vriendelijk, snel en competent. Goede service.

16 de octubre de 2024

Respuesta de Maxilia Nederland

Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat onze collega’s je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met de service. We streven er altijd naar om onze klanten zo snel en professioneel mogelijk te helpen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, prukdroef was snel klaar en er werd fijn geluisterd naar de wensen die we hadden

25 de octubre de 2024

Respuesta de Maxilia Nederland

Goed om te horen! Bedankt voor je review.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

wij zijn nog steeds in afwachting van…

wij zijn nog steeds in afwachting van levering van onze bestelling, volgens Maxilia kan leverancier niet of niet op tijd leveren, is dat ons probleem? dat denk ik dus niet. We hebben nog even tijd maar het gaat wel dringen nu! beloofde T&T code ook nog niet ontvangen, Tja!

24 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Maxilia Nederland

Hi Ron, bedankt voor je review. We begrijpen dat je inmiddels op de hoogte bent van de vertraging en we snappen dat dit vervelend is. We waarderen jouw geduld in deze situatie en doen ons best om ervoor te zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.
Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, laat het gerust weten.

Zeker aan te bevelen

Grote flexibiliteit, accuratesse EN zonder gedoe.

23 de octubre de 2024

Respuesta de Maxilia Nederland

Bedankt voor je positieve review! Dat waarderen we.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed klant contact en service

Goed klant contact en service! En interessante tarieven, mooie producten.

21 de octubre de 2024

Respuesta de Maxilia Nederland

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons klantcontact en de service. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Hopelijk tot snel!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.