Dårlig oplevelse i Svendborg, med selvskab på 17 mennesker Vi bowlet først hvor den ene bane ikke virkede på grund af børnbander dette blev først løst 30 min efter vi sagde dette Så skulle v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har haft et dejligt ophold med familien og venner med lejlighed til fødselsdagsfejring med aktiviteter og god mad. Et kæmpe ros til medarbejderne - Meget hjælpsomme i forhold til spørgsmål, informat... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde købt 25 minutters VR - vi var 4 afsted. To havde konstante problemer, og måtte få skiftet briller ud, oprette nye brugere. Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og ogs... Ver más
La empresa ha respondido
Næsten ingen kød i deres buffe! kl 19.30 løb de tør for oksekød! der var kun lidt kalkun og flæskesteg, det var en dårlig oplevelse. Først sagde de der gik 20 min da vi så blev ved med at spørge s... Ver más
Información sobre la empresa
- Centro de entretenimiento
- Bolera
- Restaurante de autoservicio
- Centro de entretenimiento infantil
- Sala de escape
Escrito por la empresa
Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Información de contacto
Dinamarca
- maximum.dk
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bolw'n'fun Silkeborg.
Bolw'n'fun Silkeborg.
Virkelig dårlig vedligehold af banerne.
Meget langsom personale.
Meget varm lokale.
Sodavand uden brus. 😱

Escape Room
Flad oplevelse i et ringe vedligeholdt rum, hvor helt essentielle mekanismer ikke virker. Et produkt man derfor ikke bør sælge, som kompensation blev vi tilbudt yderligere tid i rummet, men til hvilket formål dog? Stemningen som er grund essensen i escape rooms var længe væk.

Respuesta de Maximum
Aalborg everything broken no compensation
I went to the Cube challenge in Aalborg and it was really bad. They promise 25 fun rooms but
- 3 rooms under remodel
- 2 rooms had doors broken - we could not get inside
- 1 room had a scanner broken so we could not get inside.
- 2 rooms had broken equipment needed to complete the challenge
- 1 Room had a Windows update on a screen needed to play the game.
We were 4 people for 2 hours but we left after 1 hour because there was nothing else to do. When I wrote them an email asking for compensation or money return, they told me "NO". Horrible experience very bad customer service. I DO NOT RECOMMEND.

Respuesta de Maximum
Ingen tallerkener og ingen til at skære…
Ingen tallerkener og ingen til at skære kød ud. Vi måtte vente i 5 minutter på at få kød. Ydermere fyldte de ikke ordentligt op i buffeten, selvom vi spiste kl. 19.
Halvdelen af maskinerne virkede ikke. Samtidig skulle vi betale fuld pris for minigolf selvom de sagde der ikke var mere end 3 baner tilgængelig.
Der var ingen alkohol i drinksene selvom vi betalte for en dobbelt drink.

Respuesta de Maximum
Sød personale og sjove aktiviteter
Sød personale og sjove aktiviteter. Sebastian gjorde det til en fed oplevelse!

Cube er i stykker
Cube er i stykker. Modtager retur bevis på jeg kan prøve cube igen, men vi skal komme 6 personer, ellers er resterende pladser spildt.

Respuesta de Maximum
Ingen anbefaling til maximum Odense her i sommermånederne
Jeg kan ikke anbefale maximum i Odense i sommermånederne. Vi var 12 mennesker til polterabend, hvor der både skulle bowles, spilles minigolf og escaperoom, og spisning. Der var SÅ varmt, specielt i minigolf området, vi kunne næsten ikke være i os selv, der mangler helt klart noget udluftning/aircon, ventilator eller noget i den stil. Vi endte med bare at skynde os igennem så vi kunne komme væk derfra. Det var ulideligt. Det samme inde i restauranten, det var virkelig også varmt. Derfor giver jeg kun 2 stjerne, selvom jeg faktisk synes at både personale, faciliteter og maden var rigtig god.

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service , ventede 10 min på extra cola til trods for at der næsten ingen gæster var og fik den først efter 2. Forespørgsel , spurgte ang mælk til kaffen , men fik at vide af 2 medarbejdere i baren som bare stod og underholdt hinanden at de var gået på dato , men jeg kunne gå i receptionen og høre om de havde nogle ! Jeg håber servicen er bedre når jeg vil invitere min familie til brunch hos jer den 23 juni . Vi var i
Maximum Svendborg

Respuesta de Maximum
Mindst serviceminded sted jeg har brugt…
Mindst serviceminded sted jeg har brugt mine penge.
Jeg holder Polterabend for min søster og beslutter derfor bl.a. at bestille en pakkeløsning hos Maximum i Aalborg. Vi kom 5 min for sent til vores første aktivitet, hvilket vi selvfølglig ikke mener Maximum skal kompensere for. Dog er der INGEN til at tage imod os, vi skal op i deres Wilt action park, ingen fortæller hvor det er henne eller hvad der kommer til at foregå. Det var godt vi havde en 15 årig med i gruppen som kunne vise vejen.
Jeg vil for en god ordensskyld understrege at vi alle er ædru og dette foregår en torsdag aften hvor der er ca. 2 familier udover os i hele Maximum.
Vi kommer op til aktiviteten, hvor vi på vejen går fordi to medarbejdere der fuldkommen ignorerer os. Vi står oppe ved aktiviteten i 10 min før de to drenge Markus og Emil, valgte at komme op. Ikke et eneste smil kom der ud af deres medarbejdere, ingen form for service, hvis man spørger efter at få taget et billede vil de knap gøre det, og vores egne gæster måtte hoppe ud af aktiviteten for at forevige mindet.
Næste aktivitet var CUBE Challenge hvor der igen ingen introduktion er. Vi bliver forladt i Wilt actionpark hvor vores 15 årig gæst igen må lege medarbejder for dem, og vise os hvor vi skulle hen. Vi støder igen på Markus og Emil som peger og siger “I skal derind”. Vi går ind til rummet hvor CUBE foregår, hvorefter der bliver sagt “nej nej, I skal komme tilbage og hente armbånd”. Igen fejler deres kommunikation fuldstændig. Jeg er med på drengene ikke er super gamle, og spørger derfor indtil om tiden ikke først starter når de har scannet os alle ind. Jeg får et meget flabet svar “tiden starter til når I har bestilt den” også vil de ikke tale mere om det. Medarbejderne vil derfor ikke nulstille siden på de 15 min det har taget dem at trille tommelfingre og tro vi har vores egen guide med.
Vi kommer over til vores sidste aktivitet som er bowling.. Jeg spørger en anden (lidt ældre) med arbejder om vi kan få nulstillet vores tid i bowlingen da deres kollegaer ikke har været klar til aftalte tid ved 2. Aktivitet. Jeg har aldrig I mit liv oplevet et svar som hende pigen bag kassen, jeg fik desværre ikke hendes navn. Men efter at have brugt 2500kr for 2 timer i Maximum får jeg af vide det ikke er deres skyld at vi kommer 5 min forsent så derfor kan de tillade sig ikke at være klar selv. Derudover kan jeg bruge nogle flere penge og købe extra tid hvis jeg altså har lyst til det. Jeg forklarer jeres medarbejder i baren at pengene ikke er problemet men at hendes kollegaer ikke guider og er klar. Det ender med en stor diskussion hvor hun til sidst ender med at nulstille tiden til bowlingen, men ikke på et eneste tidspunkt giver udtryk for at det er noget hun har lyst til.
Jeg vil i hvertfald ikke anbefale polterabend hos dem jo mindre man kender stedet så godt at man selv kan finde rundt.

Børnefødselsdag i Aalborg
Vi holdte fødselsdag for 15 drenge på 6-7 år i går i Maximum, hvor de både skulle lege i legelandet og klatre. Derudover fik de pizza og pommes, og fri slush ice og softice. En af børnene havde allergi, og det fik vi først besked om aftenen før, men det var intet problem, og han fik nuggets og en valgfri is i stedet.
Drengene larmede selvfølgelig og spildte mad på gulvet, og det var ikke noget problem.
Det var den sødeste medarbejder, der var til stede til at informere og hjælpe, og vi vil gerne sige mange tak for at være med til at gøre det til en rigtig god oplevelse.
Drengene hyggede sig så meget og havde virkelig en fest. Det er første gang vi prøver at holde sådan en slags fødselsdag, og det kunne ikke være gået bedre. Det var en torsdag efter skole, og vi havde næsten det hele for os selv. Kan kun anbefale at holde fødselsdag derude - og på en hverdag 👍

Odense - blandet oplevelse
Odense:
Blandet oplevelse.
Et fint arrangement med bowling og spisning. Bowling fungerede og maden var god til prisen - stort udvalg. Dog kunne jeres cheeros godt fjernes eller blive lavet sprøde :)
Et fint legeland børnene brugte fint men da jeg gik en tur rundt opdagede jeg et MEGET beskidt legeområde rundt omkring. Det trak desværre lidt ned på den samlede oplevelse. Men resten var godt som altid :)

Cube Challenge Aalborg
Cube Challenge d. 11/05
Vi var 5 personer i Cube Challenge en lørdag formiddag.
Vi konstaterer hurtigt at tre rum er under ombygning og fortsætter til andre rum. Her kan vi konstatere at teknikken med armbåndene driller lidt men vi tager det ikke så tungt, selvom skærmen både kommer med beskeder om, at én ikke tilhører gruppen og bare ikke registrer armbåndet når det skannes. Sproget skifter mellem dansk og engelsk og rækkefølgen anvisningerne står i skifter mellem rum og der er underlige vendinger som at ”rummet er besluttet” når det er optaget. Der er en del uoverensstemmelser i mellem rummene, hvor man i nogle får klar besked om at rummet er gennemført og antal point man vinder mens musikken bare stopper i andre rum. En del af spillet er, at arbejde sammen men akustikken er så dårlig at men næsten ikke kan høre hinanden, hverken på gangen eller inde i rummene i kombination med den høje musik. Dette gør sig også gældende under briefingen inden spillet.
Udover de tre spil der er under ombygning, kan vi konstatere et en vigtig knap i et af rummene ikke virker, hvorfor spillet ikke kan gennemføres, i to andre rum går vi også ind i og opdager at de skærme, der skal bruges i spillet heller ikke virker. Der er yderligere et rum, der bliver ved at stå som ”besluttet” og vi ser en tekniker gå ind i det. Ham oplyser vi også om rummene med skærmene, der ikke virker. I løbet af den næste timer vi er i Cube Challenge kommer ingen af de rum til at virke. Derudover er der så proppet at der ikke er ledige rum nogen steder. Man skal simpelthen stå i kø uanset hvad. Her har vi allerede været der i 30 min så vi har allerede prøvet en del rum, hvilket udtømmer mængden af rum vi er interesseret i.
Da vi er færdige og forklarer personalet at vi ikke synes det er tilfredsstillende med syv rum ude at drift kombineret med så fyldt kapacitet, siger medarbejderen først at han er ked af, at det har været en ærgerlig oplevelse og vil vide hvilke rum der er problemer med. Vi prøver efter bedste evne at fortælle og huske navnene, her siger han selv at der er en tekniker på et at rummene. Her understreger jeg, at jeg synes den ærgerlige oplevelse bunder i, at hvert fald syv rum er ude af drift, og at vi bruger en del tid på at konstatere at rummene ikke virker og finde en medarbejder at sige det til samt at de accepterer så mange bookinger når de har tre rum under ombygning da det giver meget kø. Medarbejderen forklarer at vi også er midt peak-perioden, så det forklarer presset. Det er ikke en særlig god forklaring, at de vælger at acceptere så mange bookinger, at kundeoplevelsen bliver ringere. Medarbejderen forklarer også at de har 25 rum og at de garanterer min. 18-19 rum og hvis de ikke kunne levere det, kunne de giver en gavekort til en ny tur eller nogle snacks, men der var vi jo ikke helt. Her står jeg som kunde og spørger om ikke syv minus 25 giver 18, hvor til han siger at vi er velkommen til at gå ind og tælle de rum der ikke virker og så skal de teste om det passer at det ikke virker og så kan vi se på det. Det føles som en rigtig ærgerlig afslutning, at vi kommer og fortæller om vores oplevelse, hvor vi kan konstatere at syv rum er ude af drift i de to timer vi har booket, at der er så fyldt at der ikke er ledige rum uden ventetid, hvor til svaret er, at vi skal blive og bevise og vente på at de gennemfører tests for at se om vi lyver. Medarbejderen siger selv, at de garanterer 18-19 rum ellers giver de en form for kompensation, men vil ikke være ved, at vi faktisk lander på max 18 tilgængelige rum + lidt for fyldt kapacitet til de mange manglende rum, drillende teknik etc. Jeg står som kunde og er uforstående overfor hvad budskabet fra Maximums side er. De har politikker for at sikre god oplevelse ellers bliver man kompenseret, men de håndhæver dem ikke, hvis man insisterer så kan man selv få lov til at indlede undersøgelsen og vente på dom. Jeg er egentlig vild med konceptet og har prøvet lignende andre steder men jeg må nok indrømme at jeg har svært ved at se os komme igen når de tillader så meget pres på rummene og, i min optik mangel på god kundeservice.

Maximum Sønderborg
Maximum Sønderborg
Det var en mega god service og lækkert mad, Kevin var meget hjælpsom og rigtig sød
Kæmpe krammer

Maximum Aalborg
Så har vi lige holdt børnefødselsdag med 10 unge piger. Det var mere skuffelse end fornøjelse.
1. Buffeten var under alt kritik! Smagte dårligt og var så tørt og intetsigende.
2. Havde bestilt kagemand/kegle. Man skulle tro de lige havde taget den ud af fryseren og lyn varmet den. Hele kanten kunnen knække tænderne på og midt iskold. Forfærdelig.
3. Utrolig dårlig service fra personale, der var ikke nogen der vidste en skid og man skulle hele tiden selv rende efter personale og minde dem om alt.
4. Til en børnefødselsdag betaler man derudover for en gave til barnet. Igen skulle vi rende hele centret rundt til sidst for at få den gave man har betalt for, som var blevet lovet at personalet kom med under maden.
Absolut ikke en god anbefaling herfra, og vi kommer ikke igen! Ikke pengene værd.
Eneste positive var fri slush-ice og aktiviteterne var gode.

Meget utilfreds.
Meget utilfreds.
Vi sidder som en stor familie og har bokket bord til klokken 18.
Allerede klokken 19:30, bliver der ikke fyldt op på hverken frugt, eller andet dessert, og det er helt tomt til slut.
Køkkenet/restauranten lukker klokken 21, men dette fik vi ingen til af vide om, musikken blev bare skruet op på fuld volume, så måtte vi selv begynde at gå.
Personalet meget arrogant, og ikke serviceminded.

Respuesta de Maximum
Mega god kundeservice, forståelse og imødekommenhed
Bowl’n’Fun Odense
Igen den bedste oplevelse. Fantastisk imødekommenhed og service. Vi har et familiemedlem med specielle behov, og centret i Odense hjælper altid til med, at det overhovedet kan lade sig gøre at komme afsted og få gode oplevelser med hjem. I er kæmpe gode. Stor respekt og tak fra Inge og familie 🏁🏎️ 🎳

Diskriminerende virksomhed
Jeg har holdt børnefødselsdag flere gange hos Maximum Aalborg og vores børn har altid elsket komme her. Derfor finder jeg det rystende, at I hæver priserne på Eid dagen. Gør I også det på Hanukkah, og Diwali? Det er diskrimination og jeg undersøger mulighederne for anmelde dette, da det simpelthen ikke er i orden og jeg betvivler om det er lovligt.

Usmagelig virksomhedspraksis
Usmageligt at I selektivt hæver priserne på Eid, som vel og mærke er en religiøs højtid og ikke en officiel helligdag. Har været glad for at komme i Maximum med familien, men at I kræver en ekstra pris, fordi I ved børn og familie skal hygge denne dag, er ikke kun diskriminerende, men også en ulækker virksomhedspraksis. Vi kommer aldrig igen, såfremt I fortsætter med dette.

Dyr fornøjelse i svendborg
Dyr fornøjelse i svendborg.
Der er noget af en ekstra regning man får for at besøge dem.
Deres gratis parkering er så først gratis efter at man har betalt parkeringsgebyr på 910,-

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.