Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse i Svendborg, med selvskab på 17 mennesker Vi bowlet først hvor den ene bane ikke virkede på grund af børnbander dette blev først løst 30 min efter vi sagde dette Så skulle v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft et dejligt ophold med familien og venner med lejlighed til fødselsdagsfejring med aktiviteter og god mad. Et kæmpe ros til medarbejderne - Meget hjælpsomme i forhold til spørgsmål, informat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi havde købt 25 minutters VR - vi var 4 afsted. To havde konstante problemer, og måtte få skiftet briller ud, oprette nye brugere. Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og ogs... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Næsten ingen kød i deres buffe! kl 19.30 løb de tør for oksekød! der var kun lidt kalkun og flæskesteg, det var en dårlig oplevelse. Først sagde de der gik 20 min da vi så blev ved med at spørge s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento
  2. Bolera
  3. Restaurante de autoservicio
  4. Centro de entretenimiento infantil
  5. Sala de escape

Escrito por la empresa

Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Aalborg happie's legeland dårligt vedligeholdt

Se opslag nedenfor og kan sige, at for 14 dage siden, var der stadig ikke udbedret noget af dette. Oveni flyder der med affald og væltet soda m.m., som ikke bliver ryddet op og rengjort i løbet af dagen.
Anbefaler man tager et andet sted hen med de små poder indtil, man får repareret tingene og lærer og rydde op :-(
Ellers et fedt sted for de små, hvis man eller fik fixet tingene og kun 2 stjerner pga. potentiale.

Aalborg happie's legeland dårligt vedligeholdt
Aalborg Happies legeland er utroligt dårligt vedligeholdt.

-Væggen med blå knapper virker ikke
-En karrusel er fjernet
-Lille karrusel virker ikke
-Første "Lille tekopper" kan ikke drejes rundt da lejet er slidt
-Den anden "lille tekopper" er betrækket ødelagt og metal er blottet, så børnene kan slå/skære sig på det.
-4 automater i legelandet virker ikke

Dato for oplevelse: 28. januar 2024

23 de marzo de 2024

Hej Klaus,

Først og fremmest tak for din tid og anmeldelsen her.

Vi er selvfølgelig meget kede af at dit besøg ikke har levet op til forventningerne, hvilket vi tager meget seriøst, da vi selvfølgelig gerne vil have centeret er pænt, tingene virker og vores gæster går herfra med et smil på læben over en skøn dag hos os.

Derfor undersøger vi det med det samme og får fulgt op på tingene.

Endnu en gang tak for at skrive til os.

Helt ude at skide

Kom til at bestille bord til junior buffet
Og kunne ikke få fat på maximum på telefonnummeret dertil. Så jeg valgte at spise et andet sted. Jeg blev ringet op 15min efter min bord reservering og snakkede med en ung gut og afbestilte bordet.

2 uger efter får jeg en mail om at jeg skal betale 300kr fordi jeg ikke mødte op til min bookning. Hvad er det for noget svineri. Og så skriver man en mail til dem og klager. Hvorefter de siger at afbestilling skal ske telefonisk. Hvilket det også gjorde. Dajeg på talte at det altså var gjort telefonisk. Blev jeg ghosted

23 de marzo de 2024

Hej Sebastian,

Først og fremmest tak for din tid til at skrive til os.
Dette skal selvfølgelig ikke kunne ske, og jeg vil meget gerne undersøge, hvad er der sket og få styr på det.
Du må derfor meget gerne sende en mail til mille@bowlnfun.dk, hvor du fortæller hvilket center og dato du skulle have været til.

Ser frem til at høre fra dig.

Maximum

Utilfredshed!!!

Vi har lige holdt 2x børnefødselsdag i Bowl’n fun Odense og vi var bestemt ikke tilfredse.
Vi starter med at komme ind i receptionen, hvor vi fint får at vide, hvad ‘programmet’ er for dagen, men herefter går det simpelthen galt.
For det første er vi 17 drenge fra 0. klasse, som alle kommer og ikke aner hvor de skal gøre af deres overtøj. Vi har ikke et område hvor vi kan være og hvor drengene kan pakke deres gaver op. Vi opdager selv en vogn, hvorpå man kan hænge overtøj, men det kunne man godt have fortalt ved ankomst.
Drengene skal så igang med en skattejagt, som vi forældre havde forestillet os var mere overskueligt for børn i den alder. De får en iPad hvorefter de skal rende rundt i hele Bowl’n fun for at finde svar på en masse spørgsmål. Både ind i restauranten hvor der er spisende gæster og på minigolfbanen, hvor der er også er gæster. Vi får desuden at vide, at drengene ikke må løbe, for ellers får de ikke skatten og så er skattejagten slut!!
Da vi så skal videre til Laser Heroes, bliver vi introduceret til hvad vi skal. Men herefter forlader den ansatte stedet, hvor vi selv skal være igang. Der er flere af vestene der undervejs ikke virker og hvor vi forsøger at få hjælp, men skal rende rundt og finde en personale!! Vi får at vide, at børnene simpelthen er for voldsomme med vestene, men det har de bestemt ikke været. Vi har været fire forældre inde sammen med børnene og der var ingen der var voldsomme!
Til slut får vi EN ENKELT gave. Jeg siger så, at vi jo har to børn de holder fødselsdag, men får at vide, at man får én gave pr. 9 personer…. Det er et gavekort til en bowlingtime, som man kan bruge mandag-torsdag inden kl. 18… og det virker ikke i ferierne… vi har skolebørn og går selv på arbejde, så det er da umuligt at få brugt.
Det er simpelthen under al kritik, når man tænker på hvor meget vi har betalt for 3 timer!!!
Det er sidste gang vi holder fødselsdag der igen.

6 de abril de 2024

Hej Maria,

Først, tusinde tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre at jeres oplevelse ikke levede op til jeres forventninger.

I skal selvfølgelig have alt den information man skal have og blive guidet til hvor, I kan høre til og hænge børnenes tøj.
Generelt ved jeres oplevelse er vi meget kede af at kommunikationen og vejledningen ikke har været helt fyldestgørende.
Skattejagten er selvfølgelig lavet til mange aldersgrupper, og vi anbefaler at der altid er en forældre med til at guide børnene på turen. Vi tager det selvfølgelig med videre at I ikke oplevede at den passede til jeres børn.

Med laser hero er det meget beklageligt I skulle lede efter en medarbejder. Vestene er lavet således at får de et slag, stød eller lignende skal man ud og have genaktiveret vesten, men det lyder dog ikke til at børnene har oplevet det. Derfor skulle det stadig være nemt at finde en medarbejder, så man hurtigt kan komme ind i spillet igen. Så hvor teknikken har været ustabil får vi selvfølgelig undersøgt.

Gaven er vi også utrolig kede af at dette ikke er blevet informeret når der er booket. Det står også på hjemmesiden at der er en gave pr. 9. barn og hvad gaven består af. Igen meget beklageligt at dette ikke har været kommunikeret ud til jer på forhånd.

Vi tager din anmeldelse meget seriøst og tager det selvfølgelig med videre så vi kan rette op på fejlene.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og vedligehold og…

Dårlig service og vedligehold og beskidt.
Og forskellige regler afhængig af hvem man er.
Var engang godt. Men ikke mere.

15 de marzo de 2024

Hej Daniel,

Tak for at dele din oplevelse med os. Det er dybt beklageligt at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med vores service og faciliteter. Vi sætter en ære i at levere en høj standard af service og vedligeholdelse, og det er beklageligt at høre, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi vil straks undersøge de problemer, du har nævnt, herunder servicekvaliteten, vedligeholdelsen og renheden af vores faciliteter. Det er vores mål at sikre en positiv oplevelse for alle vores gæster, uanset hvem de er.

Vi sætter stor pris på din tidligere støtte, og det er vores håb, at du vil give os en anden chance for at genvinde din tillid. Vi vil gøre vores bedste for at rette op på eventuelle fejl og vise dig den service og kvalitet, som vi er kendt for.

Endnu en gang, tak for din ærlighed, og vi håber at byde dig velkommen tilbage igen for en forbedret oplevelse.

Mille, Maximum & Bowl'n'Fun

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Møg beskidt og alt for mange ting der…

Møg beskidt og alt for mange ting der ikke virker i Happies og ikke har gjort i lang tid.

9 de marzo de 2024

Kære dig,

Først og fremmest tak for dit skriv til os, vi tager din feedback meget alvorligt, da vi gerne vil sikre os glade og tilfredse gæster.

Vi beklager meget at du synes dit besøg hos Happies ikke var tilfredsstillende. Det er selvfølgelig vores mål at sikre, at alle vores gæster får en behagelig og hygiejnisk ren oplevelse. Vi tager som sagt din feedback meget alvorligt og vil selvfølgelig rette op på dette.

Rigtig god dag til dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og ikke opdateret tider

Bestiller over jeres hjemmeside cube Challenge kl 18-20 og bestiller mad i The grill buffeten kl 20-22:15 for 7 personer. Får intet afvide da vi sætter os til bordet og bestiller drikkevarerne, men kl 20:45 får vi afvide at vi skal være ude af restauranten om 15 minutter altså kl 21. Det er simpelthen dårlig service ikke at informere om man skal være ude kl 21 når de kan se vi har bestilt mad til kl 22:15. Taler med 2 tjenere i lang tid om at de må give halvpris på maden så, når vi ikke engang har fået lov at sidde der og spise halvdelen af tiden eller give drikkevarerne gratis. Deres svar er at det vil de ikke og vi må betale for drikkevarerne ellers kommer der en regning med gebyr på mail. Så vi betaler. Men vi må selv ringe til hovedkontoret, da de siger de ikke har noget med deres hjemmeside og gøre selvom de i Aalborg er opmærksomme på at der er fejl i tiderne, når man bestiller online. Kan det virkelig være rigtigt at vi skal betale fuld pris!?

2 de marzo de 2024

Hej Mathilde

Tak for at dele din oplevelse med os, selvom det er ærgerligt at høre, at dit besøg på vores restaurant ikke levede op til forventningerne.

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den dårlige oplevelse, I oplevede under jeres besøg hos os. Det er vores mål at sikre, at alle vores gæster føler sig velkomne og får en behagelig og mindeværdig oplevelse.

Vi beklager dybt for den misforståelse, der opstod med hensyn til jeres reservation og den tid, I havde til rådighed til at nyde jeres måltid. Der skal selvfølgelig findes en løsning på problemet, og jeg går videre med den med det samme.

Desuden er det beklageligt, at vi ikke formåede at håndterede situationen på en mere imødekommende og professionel måde. Vi stræber altid efter at yde den bedste service og behandle vores gæster med respekt og høflighed, uanset situationen.

Vi vil helt sikkert tage jeres feedback til efterretning og se nærmere på vores reservationsproces og kommunikation for at undgå lignende problemer i fremtiden. Det er vigtigt for os at sikre, at vores gæster føler sig hørt og respekteret.

Endnu en gang vil jeg gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse for den utilfredsstillende oplevelse.

Ansvars fralæggelse

Jeg var ude og prøve deres CUBE aktivitet i Aalborg og derefter på restaurant med nogle venner.
Vi havde booket cube aktivitet fra kl. 18:00-20:00 og efterfølgende spisning fra 20:00-22:15.
Vi kommer ind i restauranten kl. 20:10 og bestiller drikkevarer og begynder på buffeten kl. 20:15.
Kl. 20:45 kommer tjeneren og siger vi skal være ude om 15 minutter da de lukker kl. 21 på trods af vi har en reservation fra 20:00-22:15 på mail.
Vi er hverken halvt færdige med at spise eller drikke og beder derfor som minimum tjeneren om at slå halv skade eller ikke medregne drikkevarer, da vi jo IKKE har fået hvad vi har bestilt... vi bliver igen og igen mødt med at "De altså ikke har noget med deres hjemmeside at gøre".. og det er en kendt fejl for dem, men hvorfor så ikke rette det????
Og hvis ik de har noget med deres egen hjemmeside at gøre.. Jamen hvem i alverden tilhører deres hjemmeside så??
Til sidst spørger den stakkels restaurant chef os; "Jamen har i aldrig været her før eller hvad?" Helt ærligt..
Vi havde ikke bestilt buffet hvis vi vidste vi skulle skynde os sådan med at spise, men det var jo fuldstændigt umuligt at snakke med dem.. vi kunne vælge at betale nu eller få et girokort med rykker med posten, de er dygtige er de:) vi har lagt næsten 4.000kr. Og kan ik få 500kr. i afslag når vi ikke får hvad der står på vores ordre bekræftelse.
Det er sgu både småligt, sørgeligt og grund til aldrig at ligge 4.000kr. Der igen. Mage til ansvarsløshed.

2 de marzo de 2024

Hej Thomas,

Du må meget gerne sende en mail til mig på: mille@bowlnfun.dk - så vil vores centerchef tag kontakt til dig og høre nærmere om din oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendigt escape room og trist mad

Vi havde booket en tur i Pirates Queen Anne’s Revenge og det var så dårligt jeg på ingen måde vil anbefale det til nogen. For det første er det hele meget slidt og ved at falde fra hinanden, for det andet så hang de ledetråde vi fik behov for slet ikke sammen, og dem vi fik var forkerte i flere tilfælde, vi fik skæld ud for angiveligt at have snydt derinde fordi vi havde fået fat i noget der skulle bruges som noget af det sidste - men kan altså ikke gøre for en af de første ledetråde kan læses på to måder og derved åbenbart løse flere gåder, og selvom historien var ok, så gav mange af tingene man skulle finde ikke mening og som om man bare skulle være heldig at gætte nogle tal.
Maden var heller ikke til at råbe hurra for, den var trist og smagsløs, og mindede meget om en forvokset børnebuffet og man skulle lede efter en ren tallerken mellem dem der angiveligt skulle være rene

17 de febrero de 2024

Hej Marianne,

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for at dele din oplevelse med os, og vi beklager, at din tur i ét af vores Escape Rooms i Maximum Aalborg ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os at modtage konstruktiv feedback, så vi kan forbedre vores tilbud og service.

Vi beklager for eventuelle udfordringer, du oplevede med facilitetens tilstand og de ledetråde, der blev leveret. Vi tager dine kommentarer til efterretning og vil stræbe efter at forbedre kvaliteten af vores aktiviteter samt sikre, at ledetrådene er klare og korrekte.

Hvad angår madoplevelsen, er det beklageligt at høre, at den ikke levede op til dine forventninger. Vi vil undersøge dette nærmere for at forstå, hvordan vi kan forbedre kvaliteten og smagen af vores mad for at sikre en mere tilfredsstillende oplevelse for vores gæster.

Vi håber, at du vil give os en chance for at gøre det godt igen ved at besøge os en anden gang. Vi vil tage dine kommentarer til hjerte og arbejde på at levere en forbedret og mere fornøjelig oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi var i Odense og spille minigolfen

Vi var i Odense og spille minigolf. På gulvet sidder en flok unge som har en masse vinflasker med udefra og ligner nogle der har taget stoffer. De har tydeligvis ikke betalt for noget og er generende for os der spiller. Da vi går op til den ansvarlige og fortæller det, afviser han os og siger at det gør ikke noget og det er ligemeget. Syntes det er forkert håndtering.

17 de febrero de 2024

Hej Emily,

Tak for at dele din oplevelse med os, og vi beklager oprigtigt, at din minigolfoplevelse i Odense blev påvirket af generende adfærd. Det er ikke den standard, vi stræber efter, og vi beklager for eventuelle ubehageligheder, du har oplevet.

Vi tager din bekymring meget alvorligt, og det er beklageligt, at den ansvarlige person ikke har håndteret situationen tilfredsstillende. Vi vil straks tage dette op internt og sikre, at vores personale er bedre forberedt til at håndtere lignende situationer i fremtiden.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en behagelig og sikker atmosfære for vores gæster, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at forhindre lignende hændelser i fremtiden.

Vi håber, du vil give os en chance for at gøre det godt igen ved at besøge os en anden gang. Vi vil arbejde hårdt for at sikre, at din næste oplevelse hos os er mere behagelig og problemfri.

Utilfredsstillende service

Vi har nu været ude og bowle to gange. Begge gange måtte vi rykke for de bestilte drikkevarer til den times bowling vi havde købt. Anden gang blev jeg forsikret om at drikkevarer og snackkurv ville komme ved begyndelsen.. det skete ikke og jeg måtte bruge min bowlingtid på at rykke for de bestilte varer. Det er simpelthen for dårligt!

15 de febrero de 2024

Hej Stephanie,

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for at dele dine oplevelser med os, og vi beklager oprigtigt, at dine besøg hos os ikke levede op til dine forventninger.

Det er uacceptabelt, at du har oplevet problemer med at få de bestilte drikkevarer under begge dine besøg. Vi forstår, hvor vigtigt det er at få den service, du har betalt for, uden at skulle bruge din bowlingtid på at rykke for det. Dette er ikke den standard, vi stræber efter, og vi vil undersøge, hvorfor dette gentagne gange er sket for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Du må derfor meget gerne vende tilbage med hvilket center du har besøgt under dine oplevelser.

Vi beklager for enhver frustration eller besvær dette har forårsaget dig, og vi sætter stor pris på din feedback, som hjælper os med at forbedre vores service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god fleksibilitet og service

Virkelig god fleksibilitet og service! Mine veninder og jeg havde problemer med at nå vores tid pga. problemer med tog, men Jonas fra Kolding mødte os med god fleksibilitet og service, trods en del besvær fra min side.

9 de febrero de 2024

Hej Julia,

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, du og dine veninder havde en god dag hos os. Vi er altid glade for at kunne hjælpe og være der for vores gæster.

Rigtig god dag.

Mille
Maximum

Caféen i happies legeland:

Caféen i happies legeland:
Vi bestilte 2 maximum burgere til 109 kr stk. og vi fik en kold burger, brødet var ikke ristet , osten var ikke smeltet , det var en meget blød og trist burger. Og bådekartoflerne kom først da jeg havde været oppe og spørge efter dem to gange , og de var så heller ikke færdige da de kom. En meget kedelig madoplevelse desværre.

1 de febrero de 2024

Hej Pernille,

Tak for at dele din oplevelse med os. Det er beklageligt at høre, at din oplevelse i vores café ikke var tilfredsstillende, og vi beklager dybt for enhver skuffelse, dette har forårsaget.

Det er vores mål at levere velsmagende og velforberedt mad til vores gæster, og det er skuffende at høre, at din burger ikke var op til standard. Vi beklager også for forsinkelsen med bådekartoflerne og den generelle mangel på opmærksomhed på din ordre.

Vi vil straks tage din feedback til vores køkken- og servicepersonale for at sikre, at lignende situationer undgås i fremtiden. Vi sætter pris på din ærlige feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service og levering.

Manglende vedligeholdelse

Kære Maximum / Happies legeland.
Nu skal i vist til at stramme op.... flere maskiner, anlæg osv er slidte, slukkede osv., men sjovt nok er prisen den samme (eller højere).

Nå ja, og nu også 20kr for at låse tøj ind = jakker og sko over alt i legelandet. Kikset, er jo ikke fordi det er billigt i forvejen.

28 de enero de 2024

Hej Jeanette,

Tak for din ærlige feedback vedrørende din oplevelse i vores legeland. Vi beklager dybt, at din seneste besøg ikke opfyldte dine forventninger, og vi sætter pris på din konstruktive kritik.

Vi forstår, at vedligeholdelse er afgørende for en optimal oplevelse, og vi vil straks tage dine bemærkninger til vores vedligeholdelsesteam for at sikre, at eventuelle problemer bliver løst hurtigst muligt.

Vi er dedikerede til at forbedre vores service og faciliteter, og vi håber, at du vil give os en chance for at vise vores forbedringer ved dit næste besøg.

Aalborg happie's legeland dårligt vedligeholdt

Aalborg Happies legeland er utroligt dårligt vedligeholdt.

-Væggen med blå knapper virker ikke
-En karrusel er fjernet
-Lille karrusel virker ikke
-Første "Lille tekopper" kan ikke drejes rundt da lejet er slidt
-4 automater i legelandet virker ikke

28 de enero de 2024

Hej Hussein,

Tak for din feedback og for at dele dine observationer om Happies legeland i Aalborg med os. Vi beklager dybt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi sætter pris på din ærlighed i at fremhæve de områder, hvor vi kan forbedre os.

Det er beklageligt at høre om de mangler og vedligeholdelsesproblemer, du stødte på under dit besøg. Vi sætter en ære i at tilbyde et sikkert, sjovt og veludstyret legemiljø for børn, og det er skuffende at høre, at vi ikke formåede at opretholde disse standarder under dit besøg.

Vi vil straks tage dine bemærkninger til vores vedligeholdelsesteam for at sikre, at alle de nævnte problemer bliver håndteret og løst hurtigst muligt. Det er vores mål at sikre, at alle vores gæster kan nyde en tryg og fornøjelig oplevelse i vores legeland.

Cube i Ålborg

Vi har lige været i Cube i Ålborg. Det er bestemt ikke et besøg værd. Der er en del ting i de forskellige rum som ikke virker. Man får en VIRKELIG dårlig intro, så man kommer til at spilde dyr tid på at finde ud af tingene når man er inde ved de forskellige rum. Da vi gjorde personalet opmærksomme på de udfordringer vi havde mødt, lovede de at tjekke op på det og kompencere os… det blev dog ikke gjort. Det er bestemt ikke et sted vi vil anbefale til nogen.

20 de enero de 2024

Hej Marianne,

Vi sætter pris på, at du delte dine oplevelser fra dit besøg hos os. Vi beklager oprigtigt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi takker for den ærlige feedback.

Vi er kede af at høre, at nogle aspekter af vores faciliteter ikke var som forventet, og at introduktionen ikke var tilfredsstillende. Vi vil straks undersøge de udfordringer, du påpegede, for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Vi værdsætter virkelig dine kommentarer, da de hjælper os med at forbedre vores service. Vi stræber efter at give vores gæster en fremragende oplevelse, og vi håber, at du vil overveje at give os en ny chance i fremtiden for at vise, at vi kan gøre det bedre.

Jeg har desværre ikke haft held med at finde din booking, så hvis du ønsker at dele mere detaljeret feedback, er du mere end velkommen til at kontakte os på booking@bowlnfun.dk. Vi er ivrige efter at høre mere om din oplevelse så vi kan tage det med videre.

Endnu en gang tak for din feedback.

Lange ventetider

Vi holdte idag fødselsdag for vores søn og det var under al kritik.... Vi havde bestilt buffet hvor der i buffeten konstant manglede mad.... ventetiden var uendelig lang...Vi fik lov til at vente med at få softice pga den lange ventetid men da vi så skulle have softice løb de tør for softice hvilket betød at 3 af børnene ikke fik desert.... Vi kommer uden tvivl ikke igen og de fortjener ikke engang 1 stjerne!

14 de enero de 2024

Hej Kristine,

Tak for din tilbagemelding og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt, at fødselsdagen for jeres søn ikke levede op til jeres forventninger, og vi sætter pris på, at I tager jer tid til at informere os om jeres oplevelse.

Det er ærgerligt at høre, at der var udfordringer med buffeten og ventetiden, og vi beklager for enhver ulejlighed, det måtte have forårsaget. Vi vil gerne forstå mere om jeres oplevelse og vil bede jer om at dele hvilket center I besøgte, så vi kan undersøge og forbedre vores service.

Vi ønsker, at vores gæster får en positiv oplevelse, især når det gælder særlige lejligheder som fødselsdage. Vi håber, at I vil give os en chance for at gøre det bedre i fremtiden, og vi ser frem til at høre mere om jeres besøg.

Venlig hilsen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ærgerlig oplevelse i Maximum Vejle.

Var på Maximus i Vejle. Vi var i escaperoom (medieval castle). Det var en super ærgerlig oplevelse var vi alle enige om. For det første virkede det ufærdigt. Flere ting var besværlige, ulogiske og slidte. Derudover var der sjældent hjælp at hente og personalet var svært at komme i kontakt med. Da tiden så var gået stod vi sådan helt akavede og vidste ikke om vi skulle blive eller om vi skulle gå. Vi valgte så at gå, men fik hverken et farvel eller en forklaring. Istedet ignorerede pigen os bare og lavede alt muligt andet, så også en ærgerlig afsked. Ovenstående finder vi især også ærgerligt taget i betragtning at vi betalte 850 og fik en elendig service. Vi valgte så at blive og tage fat i hende for at forklare om vores dårlige oplevelse. Her fik vi bare et “det er jeg ked af at høre, i nåede ellers rimelig langt ift. at der var børn med” og så fortsatte hun ellers med at hælde cola op, så igen ikke en ordentlig afsked. Jeg kan absolut IKKE anbefale folk at besøge Maximus Vejle for at tage i escaperooom

6 de enero de 2024

Hej Anders,

Tak for din tilbagemelding om dit besøg i vores Escape Room i Maximum Vejle. Det er vigtigt for os at høre, hvordan vores gæster oplever vores faciliteter.

Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi sætter pris på dine kommentarer. Vi noterer os dine observationer og vil bruge dem til at forbedre vores Escape Room-oplevelser fremadrettet.

Vi ønsker altid, at vores gæster skal have en positiv og underholdende tid hos os, og vi beklager, hvis det ikke var tilfældet for dig. Vi håber, at du vil give os en anden chance i fremtiden, så vi kan vise dig den service og kvalitet, som vi stræber efter.

Venlig hilsen,

Forfærdelig madoplevelse

Vi kommer ofte i Maximum Aalborg - men dd. Er den værste MAD-oplevelse nogensinde.

Vi bestilte en pizza Bella Italia, 12 stk nuggets/pommes og en maximumbuger med pommes.

Da maden endelig er færdig efter 34 min, får vi en ISKOLD pizza, overdynget med gummi revet ost, pizzabunden smagte af gas (som om, bunden var blevet placeret på et gas plus) Pizzaen blev ikke spist!…
Derudover fik vi også en ISKOLD burger (Bollen var ikke tilberedt, baconen var gummi - burgeren var uspiselig).
Da vi gik ned og kommenterede på madens dårlige kvalitet - måtte vi argumentere det bedste vi havde lært, for at få serveret en ny burger…. Da den endelig kom, var den igen kold, baconen smagte forfærdeligt - pommes var så saltbelagte, at disse måtte tørre af bid og bid…..

Vi kommer aldrig til at spise i Maximum igen, og vi vil IKKE anbefale andre det!

Ps. Så er mcD gourmet ift. til denne oplevelse!

29 de diciembre de 2023

Hej Michelle,

Tak for din ærlige feedback, og vi beklager dybt den skuffende oplevelse, du har haft hos os. Det er beklageligt at høre, at dit seneste besøg hos Maximum Aalborg ikke levede op til dine forventninger, og vi takker for, at du deler dine oplevelser med os.

Vi beklager meget, at kvaliteten af din mad ikke var i top, og at du oplevede udfordringer med både pizzaen og burgeren. Det er ikke den standard, vi stræber efter, og vi beklager den frustration, dette har medført.

Vi tager din feedback yderst alvorligt, og dine kommentarer vil blive delt med vores køkkenpersonale og ledelse for at sikre, at vi forbedrer os. Vi håber, at du på et tidspunkt vil give os en chance mere for at vise, at vi kan levere den kvalitet, vi sætter os for.

Endnu en gang undskylder vi for oplevelsen, og vi sætter pris på din ærlige feedback.

Overbegloet af ansat.

Svært at finde en der ville betjene os til en start og da det lykkedes havde de havde mest travlt med at fortælle om begrænsningerne ved at buffen lukkede 40 min efter vi ankom,men gjorde intet ud af at skynde sig ved disken så vi kunne komme igang med maden.
Og så er der en af de ansatte der overbegloet os og det var en meget ubehagelig oplevelse.

17 de diciembre de 2023

Respuesta de Maximum

Tak for din feedback og for at dele dine oplevelser med os. Vi beklager oprigtigt, at din seneste oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger, og vi værdsætter, at du har taget dig tid til at give os din feedback.

Vi beklager, hvis du oplevede udfordringer med at blive betjent og de begrænsninger, der blev kommunikeret ved buffeten. Det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig velkomne og får en behagelig oplevelse fra start til slut. Vi tager din feedback alvorligt og vil arbejde på at forbedre vores service og kommunikation.

Vi håber, at du vil give os en chance mere i fremtiden for at vise, at vi kan levere den service og oplevelse, vi ønsker for vores gæster.

Endnu engang tak for din ærlige feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var til Maximums bowlroom i…

Jeg var til Maximums bowlroom i Aalborg, værten var Staun og han var den bedste nogensinde. Han fortjener dælme
en lønforhøjelse 👍🍻 vi kommer helt sikkert igen os Staun er dælme dejlig og lækker👌👌

16 de diciembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.