medgravyr.se - Personliga presenter på nätet Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag beställde två varor med tryck och kunde inte varit nöjdare. Trycket ser så proffsigt ut och är välgjort så det kommer nog att hålla bra. Uppfyllde verkligen mina förväntningar och lite till. Utöve... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Knivarna är sylvassa och såååå snygga, det tog 2 dagar att få hem och den lilla gravyr texten vara bara så pricken över i. Blev helt perfekt det kändes lite mer lyxigt med skylten man kunde sätta i oc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så otroligt god service! Här är varför: • Väldigt enkelt att beställa och göra det personligt • Glasen kom efter 2 dagar • Dom motsvarade bilden • De var inslagna i silkespapper i färgen guld för... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brukar inte skriva recensioner men tuckte de va konstigt att de näst intill bara hadde 5 stjärnor här. Men efter att jag köpt en julklapp till min bror sista sekunden och fick varan samma vecka som ju... Ver más

La empresa ha respondido

1. Diseñador de interiores

Escrito por la empresa

Hos medgravyr.se hittar du 100-tals presenttips. Vi har personliga presenter med gravyr för alla tillfällen. Välkommen in och bli inspirerad.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

260 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och inget ljugande

Snabb leverans och paketet var helt oskatt när det kom fram. Det kom dessutom fram tidigare än vad jag kunde tänka mig, det tog bara tre dagar. Dessutom såg tavlan ut precis som på bilden när jag skulle beställa

27 de octubre de 2019

PASURI

Absolut inga konstigheter, kvalité rakt igenom och snabb leverans.. Helt överstyvt!

20 de octubre de 2019

Hej Kristian

Tack för det fina omdömet.

medgravyr.se

Produkten överrensstämde med bild

Produkten överrensstämde med bild, skickades snabbt och levde mer än upp till förväntningarna. Mycket smidigt och trevligt bemötande! Kommer definitvt handla igen och rekommendera till mina nära och kära!

19 de octubre de 2019

Hej Jennifer

Tack för att du tagit dig tid att lämna omdöme om oss.

Vad roligt att höra att du är nöjd med köpet från oss.

Micke /medgravyr.se

10 stjärnor: Fantastisk

Än en gång kom en doppresent blixt snabbt från världens pålitligaste företag. Vackert och prisvärd och aviseringen i min brevlåda på mindre än 30 timmar.
Betyg skulle jag vilja sätta 100 :)

16 de octubre de 2019

Bra kvalitet

Snabbt, enkelt och smidigt. Bra kvalitet

6 de octubre de 2019

Hej

Tack för det fina omdömet.

medgravyr.se

Rekommenderas

Exemplarisk service trots snabb beställning! Fick beställningen på bara 2 dagar. Jättefint Orrefors Grillset med gravyr på handtagen.

5 de octubre de 2019
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.