Jag beställde två varor med tryck och kunde inte varit nöjdare. Trycket ser så proffsigt ut och är välgjort så det kommer nog att hålla bra. Uppfyllde verkligen mina förväntningar och lite till. Utöve... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Knivarna är sylvassa och såååå snygga, det tog 2 dagar att få hem och den lilla gravyr texten vara bara så pricken över i. Blev helt perfekt det kändes lite mer lyxigt med skylten man kunde sätta i oc... Ver más
Så otroligt god service! Här är varför: • Väldigt enkelt att beställa och göra det personligt • Glasen kom efter 2 dagar • Dom motsvarade bilden • De var inslagna i silkespapper i färgen guld för... Ver más
Hos medgravyr.se hittar du 100-tals presenttips. Vi har personliga presenter med gravyr för alla tillfällen. Välkommen in och bli inspirerad.
Norra ågatan 10, 41664, Göteborg, Suecia
Den stilrena ljuslyktan blev så fin med gravyr.Blev så väl bemött,tack Henrik för att du löste mitt problem så snabbt.Annmarie

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Beställde sabel med gravyr på måndagfm på eftm får jag meddelande att den är skickad, får den på tisdagen!!
Helt fantastisk snygg sabel i en fin trälåda. Gravyren var proffsigt gjord.
Väl inpackad! .Mottagaren kommer med säkerhet bli överraskad av presenten!!
Så himla nöjd med ljuslyktan till mitt barnbarns dop. Proffsig gravering, snabb leverans så stort Tack!

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Snabb service. Golfhandduken med gravyr ser proffsig ut. Är mycket nöjd./Eva

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Behövde en akut 30-års present till en vän, och kom på en idé med en champagnesabel med namn ingraverat.
Skrev i panik i chatten på hemsidan och frågade om leveranstid vilket var 3-5 arbetsdagar vanligast.
Blev efter det frågad när jag behövde sabeln, till vilket jag svarade dagen efter. Frågade sen om jag bodde i Göteborg, men Stockholm var svaret.
De löste alltså beställning, gravering, och leverans över Sverige på mindre än 24h och jag fick ge en otroligt snygg present till min vän.
5/5 utan tvekan i allt från leverans till mottagande till hantering! Kommer exklusivt använda medgravyr för allt liknande tack vare denna grymma service!
Enormt tack igen till Henrik på chatten!

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Snabb mailkontakt och snabb leverans som var till annan adress. Personen som fick flaskan i present var jättenöjd både med presenten och det snygga trycket på.
Jättefint kvalitet, snabb leverans och super övveraskning med hjärta reflex till dotter 👌. Prisvärde, varmt rekommenderar !!!

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Helt otroligt snabb leverans och välgjort arbete utfört.
Beställde två cavaglas med gravyr på
Definitivt inte sista gången jag köper från Med gravyr.

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Beställde en till snusdosa med gravyr åt min man. Fint med en personlig present. Och han blev så överaskad o glad.Så snabb leverans.
Har även ställt lite frågor som jag undrat över och fått så snabba svar. Verkligen bra service .Så rekomenderar er varmt till andra 😊

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Supersnabbt svar och toppen service! Jag gjorde två nyckelringar, varav den ena inte riktigt blev som jag tänkt mig, men de fixade en ny, supersnabbt som jag visserligen betalade för, men det gör mig inget, båda blev fina och jag är supernöjd! Inga stora summor i det stora hela. Kan varmt rekommendera!

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Fick en Orrefors-karaff i present vilken hade en ful luftbubbla ovanför inskriptionen. Hörde av mig till Medgravyr för att reklamera men ändå i tron att det kanske inte skulle lösa sig. De löste det efter lite mailkorrespondens med att jag ska få en ny karaff med inskription hemsänd till mig. Bästa möjliga bemötande, om även bara via mail.

Underbara badlakan. Snabb leverans. Jag är SÅ nöjd

Respuesta de medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Köpte en liten ostbricka och är mycket nöjd. Bra kvalite och fin gravering samt snabb leverans.
Väldigt snabb leverans och fina prylar!
Rekommenderar!
Fick ett glas med felaktig gravyr, påpekade detta i ett mail på eftermiddagen, fick svar på kvällen och morgonen efter så skickar de ett nytt glas med rätt gravyr! Extremt snabba svar på kundtjänst, otroligt bra service och kundbemötande! Stor eloge till Micke på kundtjänst! Rekommenderas å de varmaste!
Mycket uppskattade personliga presenter av hög kvalitet.
Köpte en snusdosa känns som gediget material och bra kvalité dock får det bara en 4:a för locket är så svårt att få upp. Borde varit någon urgröpning eller liknande så man fick något grepp att öppna den.
Brukar inte skriva recensioner men tuckte de va konstigt att de näst intill bara hadde 5 stjärnor här. Men efter att jag köpt en julklapp till min bror sista sekunden och fick varan samma vecka som jul var jag tvungen och sätta en 5 a också ; ) snabba smidiga bra kvalite rekomenderar starkt. sen så får vi ju såklart se om varan håller bra i såna fall kommer jag och gör om mitt omdöme ;)
Más información sobre otros tipos de reseñas.