Na een klacht over kwaliteit, hebben ze het gecontroleerd. En ondanks dat de oorzaak (grotendeels) lag aan de levering, hebben ze het boven verwachting snel en goed hersteld.
Consulta las opiniones de los clientes
Top kwaliteit, ik HD 8 mini HD banden uit de jaren 80 laten bewerken in de hoogste kwaliteit. Ik kreeg de kwaliteit terug alsof ik ze gisteren pas had gefilmd. Ongelofelijk hoe dat kan, gewoon TOP.
Goede service en mooie kwaliteit van gedigitaliseerde dia’s en video’s. Het duurt enige weken maar nu al twee keer een bestelling gedaan.
Goede ervaring! Voldoende keuzes te maken in hoe je het wil hebben. Heel fijn is ook dat elk mapje negatieven digitaal ook in een mapje komt (als je dat aangeeft). De mevrouw aan de telefoon is heel... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre MEDIAFIX
Escrito por la empresa
MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.
MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 110 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan klanten in Nederland.
Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.
Alleen al het aantal gedigitaliseerde dia's bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 180 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.
Información de contacto
Rietbaan 5, 2980 LP, Capelle aan den IJssel, Holanda
- 010 26 17 404
- info@mediafix.nl
- mediafix.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Netjes afgehandeld zoals verwacht.
Netjes afgehandeld zoals verwacht.
En geen onverwachte aanpassingen of meer kosten.
De kwaliteit digitaal op de standaard was prima gezien de kwaliteit van de originele film.
Ik ga zelf nog wat digitaal knippen en plakken voor een leuk filmpje voor de familie.
Snelle en persoonlijke service omdat er…
Snelle en persoonlijke service omdat er netjes werd nagebeld in mijn geval. Ik wilde snel een band gedigitaliseerd hebben vanwege een ziekbed en daar hebben ze super mee geholpen. De band zelf is netjes en snel teruggekomen en de kwaliteit van de digitalisering is erg goed. Ongelofelijk hoe ze van een band die 30 jaar oud is toch nog zo goed het originele beeld kunnen overzetten. Wat mij betreft een aanrader.
Heldere procedures rondom verzending
Heldere procedures rondom verzending. Goede communicatie over voortgang en redelijk snel was de bestelling afgerond.
Snelle en correcte afhandeling .
goede service en kwaliteit
eenvoudig om negatieven op te sturenaan
Eenvoudig om negatieven op te sturen en snelle bevestiging,
Goede informatie, snelle levering en zeer goed kwaliteit
Goede service eerlijke prijzen
Mooie herinneringen
De oude 8mm films die ik heb laten digitaliseren zijn een prachtige herinnering aan mijn jeugd. Ik kon ze niet meer bekijken maar nu heb ik een usb stick en door de downloadlink staan ze nu ook op mijn laptop. Prima en snelle service!
Compliment aan alle medewerkers
Goede service en oplossing gericht.
Goede service en oplossing gericht.
Oude geluidsbanden laten digitaliseren kwaliteit van het geluid was slecht.
Opnieuw werd het bekeken en nu een stukken beter. 👌
Mijn ervaring met Mediafix
Gedurende het gehele proces, van het uitbrengen van een offerte tot aan de aflevering van de gedigitaliseerde films, heeft Mediafix helder gecommuniceerd over prijzen, wijze van verzending en status van de verwerking van de opdracht. De geoffreerde prijs op basis van het aantal aangeleverde spoelen bleek uiteindelijk lager uit te vallen op basis van het aantal meters verwerkte films. En niet onbelangrijk, de kwaliteit van de gedigitaliseerde beelden was verrassend goed.
Snelle service mooi op de hoogte…
Snelle service mooi op de hoogte gehouden dmv emails en top kwaliteit als resultaat.zeer blij🫶
snelle communicatie
Afwikkeling en kwaliteit prima
INDIVIDUELE NEGATIEVEN SCANNEN KAN NIET.
Via Kamera Expres Antwerpen lever ik 4 insteekhoezen (=12 neg./hoes) met 6x6 negatieven om in te scannen. Bedoeling was om een 12-tal INDIVIDUELE negatieven in te scannen. Ter plaatse werden alle diensten aangeduid en verzonden naar MEDIAFIX.
Nu krijg ik een factuur van 99,90 euro! Blijkt dat ALLE 48 negatieven werden ingescand en niet de 12 individuele neg.! Nu blijkt dat INDIVIDUELE negatieven niet aangeduid kunnen worden.
Waarom maakte men er mij in de winkel en vervolgens in het labo niet attent op?
Duidelijke afspraken welke goed worden…
Duidelijke afspraken welke goed worden nagekomen.
Na de tweede "poging" alsnog een…
Na de tweede "poging" alsnog een resultaat in digitaliseren om "door een ringetje te halen"!
Chapeau.
Goede service en resultaat was gezien…
Goede service en resultaat was gezien de kwaliteit van de dia’s boven verwachting.
Klopt precies wat ze bieden
Klopt precies wat ze bieden. Goede service, levertijd klopt, videobanden op harde schijf teruggekregen.
Nu als gezin genieten van de herinneringen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.