Medivere Opiniones 28

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was eenvoudig om een test te bestellen. De testresultaten zijn netjes digitaal gedeeld. Er kwam een PDF met de resultaten. Ik moest daarvoor het serienummer, de code en mijn geboortedatum ingeven.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een tijd geleden een microbioom test afgenomen bij jullie naar alle tevredenheid. Ik weet dat ik toen iets niet goed had gedaan en contact had gezocht met jullie. Ik ben vrij snel en goed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle service, duidelijke instructies. De uitslag was er binnen enkele dagen. Ook hier werd goed uitgelegd hoe de uitslag geïnterpreteerd moest worden met een eventuele doorverwijzing naar een spec... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bedrijf geeft professionele trainingen o.a. op het gebied van darmonderzoek/ microbioom en hormonen. Ik heb 4 trainingen gevolgd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Goed voorbereid, en er wo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Laboratorio médico

Escrito por la empresa

Medivere helpt u om betrouwbaar inzicht in uw gezondheid te krijgen. Met onze laboratoriumtesten kunt u thuis eenvoudig en veilig onderzoeken hoe het staat met bijvoorbeeld uw darmgezondheid, hormonen, stress of vitamines. Alle testen worden ontwikkeld door artsen en wetenschappers en geanalyseerd in geaccrediteerde laboratoria. Onze uitslagen zijn duidelijk en visueel weergegeven, zodat u in één oogopslag ziet waar eventuele afwijkingen zitten. We geven zelf geen medische adviezen, maar kunnen u wel in contact brengen met zorgprofessionals die de resultaten verder toelichten en begeleiding bieden. Wat ons onderscheidt, is onze klantvriendelijkheid, ruime garantievoorwaarden en betrouwbaarheid. Gaat er iets mis met uw bestelling of afname, dan lossen wij dat altijd netjes en ruimhartig op. Met Medivere krijgt u de zekerheid van een professionele test én de geruststelling dat u er nooit alleen voor staat.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Priklocatie 15 km verder. Geen geld terug.

Ik vraag een test met bloedprikken aan, krijg ik een priklocatie op 15 km van mijn huis aangeboden. Gebeld, gemaild, ze konden er niks aan doen. Geen geld terug. Beetje overdreven om voor bloedafname zo ver te moeten reizen. Dit had vooraf duidelijk vermeld moeten zijn.

26 de febrero de 2025

Beste Tess,

Wat vervelend dat u zo teleurgesteld bent in een service waarin wij slechts bemiddelen.
Op basis van uw postcode bent u verwezen naar een prikpost op 7,3 km vanaf uw woonplaats. Wij zijn van mening dat deze afstand binnen eigen omgeving valt. Wij bieden deze prikoptie aan, omdat men vaak niet terecht kan bij de eigen huisarts (of zonder verwijzing van de huisarts) voor bloedafname van onze testen. Omdat dit een service van een derde partij is en volgens een geautomatiseerd proces verloopt, kunt u deze dienst na aankoop niet annuleren, zoals ook op onze website vermeld.

Hopelijk lukt het toch om de afstand naar deze dichtstbijzijnde priklocatie te overbruggen.
Vriendelijke groet, team Medivere

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niks ontvangen geen geld terug

24 de febrero de 2025

Beste Tanja,

Wat vervelend dat u uw testpakket niet ontvangen heeft en u dit niet eerder bij ons kenbaar heeft kunnen maken. Begin deze week hebben wij per mail contact met u gezocht (uw telefoonnummer is helaas niet bij ons bekend), maar tot op heden hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen.

Volgens de track and trace gegevens is het pakket op vrijdag 29 november bezorgd. Echter had u bij uw bestelling geen postcode ingevuld, waardoor er door het systeem automatisch een koppeling met de postcode is gemaakt. Misschien is hier iets niet goed verlopen. We komen graag met u in contact, zodat we wellicht tot een oplossing kunnen komen.
Vriendelijk groet, team Medivere

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Medivere heeft echt de moeite genomen…

Medivere heeft echt de moeite genomen om een complex probleem voor me op te lossen en heeft me als klant uiteindelijk zeer tevreden gemaakt. Ik ben hen hier ontzettend dankbaar voor. Ze tonen duidelijk dat ze om hun klanten geven!

4 de noviembre de 2024

Respuesta de Medivere

Bedankt voor je geweldige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jouw feedback betekent veel voor ons!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service, maar goed product

Bij de ontlastingtest wordt een kostenloos therapievoorstel beloofd. Na heel veel heen en weer gemaild te hebben tussen medivere.nl en medivere.de, blijkt dat hiervoor EUR 53 gevraagd wordt. De testen van medivere zijn goed, maar de service is beneden alle peil.

13 de julio de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.