Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... Ver más
Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... Ver más
Ik was zeer gereserveerd maar de order en verwerking verliepen prima, inclusief de levering tijdig en netjes ingevroren. Wel was 1 product veranderd van een lekkere shashlick (kipspies met paprika... Ver más
Alles verliep perfect. Vanaf het bestellen, betalen en bezorgen. Werd netjes op de hoogte gehouden via mail en sms. Producten waren ook goed!. En genieten we volop van ons gekochte producten. Aanrade... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de entrega de comestibles
- Panadería
- Carnicería
- Supermercado de descuentos
- Tienda de congelados
- Pollería
Sobre Mega Food Stunter
Escrito por la empresa
GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD
Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.
Kwaliteits diepvriesproducten voor:
- HORECA
- Bakkers
- Slagers
- Hotels
- Consumenten
Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".
GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.
Kennemerplein 20 Unit 15A, 2011MJ , Haarlem, Holanda
- +31 55 726 0010
- info@megafoodstunter.nl
- megafoodstunter.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Hartelijk bedankt voor de goede service…
Hartelijk bedankt voor de goede service en snelle levering.
Verstuurt SPAM en blijft doorgaan zelfs na afmelding
Stop met het sturen van jullie illegale SPAM

Respuesta de Mega Food Stunter
Snelle ,correcte levering
Netjes opgelost
Doos met bami hapjes besteld maar er stond geen datum op gemeld en er werd gelijk gekeken of dat goed was en het was verkeerd gegaan en heb gelijk mijn centen terug gekregen top bedrijf bedankt.
Het is altijd feest als de bestelling…
Het is altijd feest als de bestelling van Megafoodstunt komt. Dit keer ging er iets miss, de bestelling was er niet op de gepland datum, maar ze hadden mij gemaild om opnieuw de bestelling te sturen. De tweede keer was het keurig optijd gekomen. Top, nu elke ochtend hebben we vers broodjes uit de oven. Ja, het is altijd feest.
Correcte aflevering van de producten.
Correcte aflevering van de producten.
Alles netjes verpakt.
En alles smaakt echt heerlijk!
alergische reactie na eten kipnuggets en kipschnitzel, alles in KLIKO
Ik kocht snacks en brood. Gepaneerde Chilli Drumsticks 5 kg. Hiervan blijkt na frituren op de dag van ontvangst 11-02-2026 het kippenvlees zo FAUL te zijn, dat dit nooit halal genoemd mag worden. Was vol bruin en geronnen bloed. Na een paar stukken te hebben opengemaakt, iets wat ik altijd doe om het eigenlijke vlees te inspecteren, blijkt dat dit zwaar bedorven is ingevroren voorafgaande aan het paneerproces.

Respuesta de Mega Food Stunter
Altijd prima kwaliteit
Altijd prima kwaliteit, lekker en de leveringen zijn prima.
Goed eten en goede leveringen
Veel voor weinig
Prima prijs- kwaliteitverhouding .
Geleverd gekregen wat ik had besteld en ook binnen het aangegeven tijdsvak. Prima prijs- kwaliteitverhouding .
Altijd heerlijke producten
Altijd heerlijke producten, je weet wanneer er iemand aan je deur staat voor de levering.