Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... Ver más
Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... Ver más
Ik was zeer gereserveerd maar de order en verwerking verliepen prima, inclusief de levering tijdig en netjes ingevroren. Wel was 1 product veranderd van een lekkere shashlick (kipspies met paprika... Ver más
Alles verliep perfect. Vanaf het bestellen, betalen en bezorgen. Werd netjes op de hoogte gehouden via mail en sms. Producten waren ook goed!. En genieten we volop van ons gekochte producten. Aanrade... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de entrega de comestibles
- Panadería
- Carnicería
- Supermercado de descuentos
- Tienda de congelados
- Pollería
Sobre Mega Food Stunter
Escrito por la empresa
GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD
Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.
Kwaliteits diepvriesproducten voor:
- HORECA
- Bakkers
- Slagers
- Hotels
- Consumenten
Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".
GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.
Kennemerplein 20 Unit 15A, 2011MJ , Haarlem, Holanda
- +31 55 726 0010
- info@megafoodstunter.nl
- megafoodstunter.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Goed bedrijf met duidelijkheid over alles.
Ik kreeg duidelijk mijn bestelling terug op papier. Een duidelijke rekening en de bestelling werd netjes bezorgd.
Heel goede producten
Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o
besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekocht, de bitterballen en kroketten moet ik nog proberen dus dat weet ik nog niet, maar ik ga er vanuit dat ils het net zo goed smaakt als de saucijzenbroodjes dan maak ik me geen zorgen. Dus megafoodstunter daarom mijn 5 ✳️✳️✳️✳️✳️
Duidelijk website en prima levering
Nette communicatie als je ze belt
Nette communicatie als je ze belt, goede producten en goede levering. Wij zijn heel tevreden
Super mooie aanbiedingen
Super mooi en veel lekkere producten gescoord met een goede lage prijs en aanbiedingen.
Ik heb 2 maanden moeten wachten op…
Ik heb 2 maanden moeten wachten op gehaktballen, ze waren niet leverbaar in December en Januari.

Respuesta de Mega Food Stunter
Heerlijk ijs en vlotte bezorging
Heerlijk eten voor een goede prijs.
Goede producten , vriendelijke bezorging
Producten top.
Bezorging vriendelijk en op afgesproken dag.
Alles top.
Heel goede service en goede aflevering…
Heel goede service en goede aflevering volgens planning
Vertraging door sneeuw en ijzel
Vanwege sneeuw en ijzel, duidelijk gecommuniceerd, dat het wat later gaat worden. begrip hiervoor veiligheid voorop!
De saucijzen broodjes zagen eruit alsof…
De saucijzen broodjes zagen eruit alsof ze door een schredder waren gegaan.

Respuesta de Mega Food Stunter