Megaspullen Opiniones 142

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voordat ik op aanschaf over ben gegaan heb ik contact gehad met de klantenservice. Mijn vragen zijn goed beantwoord en bleken na aanschaf ook te kloppen. Snelle levering met duidelijke tijdens de bezo... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De prijs en het bestelproces zijn goed. Telefonische bereikbaarheid niet mogelijk. Op vragen via de e-mail wordt snel gereageerd. Er was een breed probleem met betrekking tot de levering van Zaptec. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was als leek allemaal wat verwarrend. Werd goed gereageerd op telefoon en chatberichten. Ze gaven al aan dat levering mogelijk langer kon duren als de 24 uur i.v.m. bezorgdienst. Twee dagen later... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een mobiele oplader voor de auto besteld, helaas kreeg ik een verkeerd type binnen. Gebeld met Megaspullen en kreeg meteen een retour label. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat de besteld... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Online webshop met de laagste prijs garantie. Vandaag besteld is morgen in huis!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf! Een directeur met korte lijnen en zeer klantvriendelijk.
Ik had met spoed een oplader met paal nodig. Ik kon de afrader met paal 2 uur later al ophalen. Ik heb alle uitleg voor installatie ontvangen. De dag erna kwam de.directeur langs om een loadbalans te brengen. Tevens kregen we uitleg hoe te installeren.
Wat een leuk bedrijf zeg! Echt een aanrader!

Groet,

Aad
Waddinxveen

17 de junio de 2025

Goede communicatie

Goede communicatie, door de NAVO top was de bestelling iets vertraagd met een paar dagen. Maar duidelijk te woord gestaan en het beloofde waar gemaakt.

15 de junio de 2025

Besen 22kw laadpaal

Na telefonisch contact een laadpaal besteld snel binnen. Iets later de paal laten Installeren en bleek dat ik de meebestelde aardlek niet nodig had. Na mail retour gestuurd en geld terug gekregen. Nadat ik een auto had gekocht deed de laadpaal het niet met mijn auto. Na mail en telefonisch contact hebben ze heel erg goed hun best gedaan om achter het probleem te komen met veel geduld. Toch maar een elektricien gebeld en de laadpaal was niet goed aangesloten. Na een week kan ik zeggen dat de laadpaal het goed doet en super makkelijk met de app alles werkt na behoren. En een extra pluim na de werknemers die hun best deden om te zorgen dat alles goed kwam. Ik ben echt een tevreden klant en kan megaspullen aanraden.

9 de junio de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laadkabel van 6 meter besteld

Laadkabel van 6 meter besteld. Een laadkabel geleverd gekregen van 5 meter! Waar een open eind zou moeten zitten om de kabel aan te sluiten aan de laadpaal, was de kabel gewoon bot afgeknipt.
Vervolgens via mail contact gezocht. Onduidelijke mail, of het pakket opgehaald zou worden of naar een Post.nl punt gebracht moest worden. Verkeerd geleverde kabel vervolgens teruggestuurd en bericht gehad dat het betaalde geld teruggestort zou worden binnen 10 dagen. Die zijn morgen voorbij, geld nog steeds niet op de rekening. In deze tijd!!! Ik maak nu geld over en het staat onmiddellijk op de rekening van diegene waar ik het naar overmaak. Hier moet je 10 dagen wachten! Absurd. Wat een slechte service. Ook nog gevraagd wanneer er een kabel van 6 meter geleverd zou kunnen worden. Nog geen antwoord gehad. Ongelofelijk wat een service.
Vandaag een reactie vanuit via Trustpilot. (Zie hier onder). Gebeld. Natuurlijk schrijf ik dit niet zomaar. Dus echt wel hier besteld, hetgeen bij telefonisch contact ook werd bevestigd. Weer iets waaruit blijkt dat ze de boel niet op orde hebben. Man was wel vriendelijk ad telefoon, maar natuurlijk wordt de bal bij mij neergelegd, dat ik direct had moeten bellen. Het blijft lastig voor mensen om zich kwetsbaar op te stellen.

15 de abril de 2025
Logotipo de Megaspullen

Respuesta de Megaspullen

Beste Geert,

Helaas kunnen wij geen bestelling vinden onder uw naam.
Wellicht heeft u deze bestelling bij een andere webshop geplaatst?
Wij verkopen namelijk geen kabels zoals u omschrijft.

Kunt u alstublieft contact met ons opnemen, zodat wij samen kunnen achterhalen waar dit precies over gaat?

Team Megaspullen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aanvankelijk verkeerde laadkabel…

Aanvankelijk verkeerde laadkabel opgestuurd, de retourzending en opsturen juiste kabel was snel geregeld.
Tip: wanneer het telefoonnummer wordt gebeld laat dan een bandje lopen met “ er zijn nog .. wachtenden voor u”, nu blijft het stil en heb je ba 1 min de neiging op te hangen.

2 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede, snelle service en ook nog goedkoop

Ik had met spoed een Zaptec GO nodig, maar bij de meeste leveranciers in mijn buurt was er niks op voorraad. Bij Megaspullen kon ik na een chatberichtje meteen al langskomen en daar lag die voor me klaar! Verder ook nog een hele prima prijs, goedkoper dan de zakelijke groothandel dus ik ben fan!

20 de febrero de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.