Voordat ik op aanschaf over ben gegaan heb ik contact gehad met de klantenservice. Mijn vragen zijn goed beantwoord en bleken na aanschaf ook te kloppen. Snelle levering met duidelijke tijdens de bezo... Ver más
De prijs en het bestelproces zijn goed. Telefonische bereikbaarheid niet mogelijk. Op vragen via de e-mail wordt snel gereageerd. Er was een breed probleem met betrekking tot de levering van Zaptec. D... Ver más
Het was als leek allemaal wat verwarrend. Werd goed gereageerd op telefoon en chatberichten. Ze gaven al aan dat levering mogelijk langer kon duren als de 24 uur i.v.m. bezorgdienst. Twee dagen later... Ver más
Ik had een mobiele oplader voor de auto besteld, helaas kreeg ik een verkeerd type binnen. Gebeld met Megaspullen en kreeg meteen een retour label. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat de besteld... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online webshop met de laagste prijs garantie. Vandaag besteld is morgen in huis!
Vlietkade 13a, 2761dt, Zevenhuizen, Holanda
- +31852500130
- info@megaspullen.nl
- megaspullen.nl
Invita a los clientes a opinar
Na problemen met de wallbox contact op…
Na problemen met de wallbox contact op genomen met megaspullen die heeft de volgende dag gelijk een andere wallbox op gestuurd om deze te proberen top
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service.
Was mijn huisnummer vergeten in te vullen, gelukkig kwam er een medewerker achter en werd het direct opgelost door even een mailtje te sturen.
Super bedrijf!

Respuesta de Megaspullen
Snelle levering...slechte aftersales
De bestelling ging eerst (door mij) fout maar is keurig en snel recht gezet. De laadpaal is snel en nettjes afgeleverd, het aansluiten ging makkelijk en de paal doet wat je er van verwacht.
Ik had nog wel een vraag en telefonisch gaat het erg moeilijk dus ingesproken dat ze terug zouden bellen maar nu na 7 dagen is dat nog niet gebeurd, dat is niet zo netjes.

Respuesta de Megaspullen
Heel snel verstuurd en product was van…
Heel snel verstuurd en product was van goede kwaliteit
Duidelijkheid en snelheid gaan goed samen
Goede telefonische toelichting. Online eind van de middag 17.00 besteld, volgende ochtend 09.30 in huis.
Goed werkend apparaat.
Levering was keurig en toen ik toch nog…
Levering was keurig en toen ik toch nog vraag had ben ik telefonisch uitstekend geholpen.
Fijn bedrijf
Toppers
Zeer tevreden
Goede telefonische uitleg
Snelle levering de volgende dag
Aanrader
Duurde een week voordat het product…
Duurde een week voordat het product werd bezorgd.
Zou een bericht krijgen als het product werd gestuurd. Niet gehad.
mooi lader bedankt werkt goed
Mooi product voor mooie prijs
De levering was heerlijk vlot
na wat opstart problemen met de…
na wat opstart problemen met de postbezorger dhl
geeft het bedrijf het prima opgepakt en de problemen verholpen
bedankt jongens
Alles was op tijd
Snel geleverd en bij vragen netjes…
Snel geleverd en bij vragen netjes geholpen
Prima bedrijf. Aanrader.
Mooie overzichtelijke site en een prima aanbod voor een goede prijs. Snelle levering. Alles snel in goede orde ontvangen. Aanrader.
Super goed gedaan
Laadpaal besteld top🥳
Laadpaal besteld en volgende dag al binnen. Snel en goedkoopste 😀 laadpaal werkt perfect 🥳
Más información sobre otros tipos de reseñas.