Tilfreds med tutor. Indtil nu har vi ikke haft brug for videre kontakt eller dialog med selve Mentor Danmark, fordi kommunikationsnet aftaler går direkte med Tutor uden problemer.
La empresa ha respondido
Jeg har haft en datter i matematik forløb i knapt 2 år - og hendes mentor, Sarah har været helt fantastisk. Sarah har hele tiden formået at holde motivationen oppe hos min datter - også på de trælse... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har netop haft et forløb for vores datter i matematik. Vores mentor Carla var intet mindre en fantastisk. Resultatet taler for sig selv. Fra et jule standpunkt på 02 i skrifteligt mat til et eksame... Ver más
La empresa ha respondido
Samira var min datters mentor i samfundsfag og til dels også i andre fag op til 3.g STX-eksamener. Min datter siger følgende: Hun lærte mig at bruge faget aktivt og at tale om samfundsfaglige emner me... Ver más
La empresa ha respondido
Vi styrker troen på egne evner gennem vores lektiehjælp af højeste kvalitet! Når et barn ikke trives i skolen, påvirker det hele familien. Trivsel og faglig præstation hænger ofte sammen. Det ved vi, fordi vi hver eneste dag bliver ringet op af forældre, der er bekymrede for deres barns trivsel eller faglighed. Det gør ondt at se sit barn mistrives. Heldigvis er der noget at gøre. Hvis barnet møder en mentor med de rigtige faglige og menneskelige kvaliteter, kan udviklingen vendes. Vi har igen og igen oplevet, hvordan styrket faglighed giver øget selvtillid og flere succesoplevelser. Den helt rigtige mentor kan vende udviklingen og forbedre både trivsel og faglighed markant. Det ved vi, fordi MentorDanmark, Nordens førende lektiehjælpsvirksomhed siden 2013, har hjulpet mere end 80.000 familier og har set, hvilken forskel en mentor gør i børns liv. Vores koncept er simpelt. Vi tager afsæt i den enkelte elev og matcher med en mentor, der passer til behov og præferencer. Vores mentorforløb er skræddersyet til det enkelte barns interesser og læringsstil, baseret på viden fra vores eksperter inden for pædagogik, dysleksi og motivation. Vi leverer kvalitetssikret lektiehjælp ved at engagere landets dygtigste studerende til at hjælpe børn og unge fra grundskolen og gymnasiet med deres personlige og faglige udfordringer i alle fag – og vi hjælper både fysisk og online. En mentor er en rollemodel og et forbillede i et ungt menneskes liv, og den opgave tager vi seriøst. For os handler det om at oplyse, inspirere og skabe lyst til læring. Alle mentorer har fået 12 eller 10 i deres undervisningsfag, og de screenes for personlige, faglige og pædagogiske kompetencer. De videreuddannes løbende i MentorAkademiet. Vi er en del af Gyldendal, og vi deler forlagets dedikation til kvalitet, oplysning og læring. MentorDanmark er mere end lektiehjælp - det er et løfte om at skabe en positiv forandring for den enkelte elev, både fagligt og menneskeligt.
Escrito por la empresa

Vi finder det helt rigtige match inden for fem hverdage

Klareboderne 3, 5. sal, 1115, København K, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi har været meget tilfredse med et engelskforløb til vores 11 årige.
Der har været et mærkbart udbytte, mentoren er meget professionel og dygtig til at ramme både det faglige niveau og energien på dagen.
Klar anbefaling herfra

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Super fed oplevelse! Jeg fik en mentor (Jonas) til Mat B fordi jeg lige havde dumpet mat skriftligt (00) og fået (02) mundtligt. Her var der 2 måneder til eksamen. Fik lært 2 års pensum på 2 måneder, hvorefter jeg ku præstere til 7 både mundtligt og skriftligt! Fik både bedre faglighed og selvtillid. Har aldrig været bedre til Matematik. Jonas var fleksibel og nem at forstå. Kan klart anbefales!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Super god oplevelse med min kemi-tutor som jeg havde online

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Det var virkelig sjovt med det mig og min mentor lavede. Han gjorder også meget ud af timen, så hvis jeg havde brug for hjælp blev han altid lidt efter timen, og det er det jeg godt kunne lide ved ham. Jeg synes det har været super hyggeligt, at har kendt min mentor, fordi jeg synes at han er god og sjov.
Før jeg havde min mentor lå jeg på 02 og 4, men efter jeg har haft det her forløb er lægge min karakter primært på 7 og det er jeg virkelig glad for

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Det var en helt vildt god oplevelse, jeg valgte eksamensboost på 10 timer, og gik fra at få 00 til at få et stort 4 tal til mundtlig eksamen. Kunne ikke have ønsket mig en bedre vejleder end Lasse som jeg havde😀

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Et rigtig fint forløb. Mentoren var sød, tålmodig og pædagogisk.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Super godt forløb fra start til slut. Vores datter har fået rigtig god hjælp fra hendes tutorer. Kan varmt anbefales.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Det har haft stor betydning for vores datters forståelse for matematik i gymnasiet at mentoren var super dygtig og forstod at fremme hendes egen forståelse.
Det er første gang vi hørte hende grine mens de løste super komplicerede matematiske opgaver.
På selve dagen skrev Mentoren en SMS det gav det sidste skud selvtillid til hende. Super godt arbejde

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Jeg skulle have hjælp til matematik skriftlig eksamen med matematik på A- niveau. Min mentor var super god til, at skære tingene ud i pap så man forstod selv de sværeste integralregninger. Generelt behagelig oplevelse:)

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
To forløb i Mat A og Fys A. Gået fra alt for lavt niveau til at forstå nærmest alt i pensum - på kun 2 uger. Intensivt arbejde, men gav pote:)
Tak til Andreas og MentorDanmark!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Grundig kortlægning og suveræn matchning af mentor og mentee. Imødekommende og løsningsorienteret dialog hele vejen. Et karakterspring fra 4 til 10. De varmeste anbefalinger herfra!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mentor Danmark👍👍

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Første mentor var et dårligt match så vi aftalte efter første møde at vi skulle prøve en anden mentor. Hun var et perfekt match underviste min datter i 9 kl. i fysik/kemi. Min datter har virkeligt lært meget og hygget sig meget med hendes mentor. Og netop fået 12 til sin mundtlige naturfagseksamen!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Det har været en fornøjelse at bruge Mentor.dk. Vores søn har fulgt et forløb på 1/2 år i matematik på niveau A - student.
Mentor.dk har fundet det helt rigtige match af mentor, som har undervist, guidet og vejledt.
Som vores søn siger: min mentor har lært mig mere på et 1/2 år end min lærer har lært mig i 3 år.
Så herfra skal lyde STORT TAK!

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Den mentor pige, der underviser min datter, er dygtig og i stand til sit arbejde, og meget venlige, så min datter venter hende hver aftale med glæde.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Vi måtte igennem et mentorskift undervejs. Det var lidt ærgerligt, men det kan jo ske.
Det har været et rigtig godt og fleksibelt forløb og har indtil nu resulteret i mindst et 12 tal til afgangseksamen i 9. klasse, som vi ellers SLET ikke havde set komme.

Respuesta de MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Fantastisk mentor som formår at tilpasse niveau til eleven så det skaber læring og tilegnelse af ny brugbar viden.

Underviser var super
Vores datter syntes bare at det var langt tid med 1 time og 45 minutter.