Información sobre la empresa

1. Servicio de distribución

Escrito por la empresa

Regenorix is een leverancier van laboratorium-grade materialen die uitsluitend bedoeld zijn voor onderzoeks-, analytische en educatieve doeleinden. Alle producten worden geleverd als niet-consumeerbare referentiematerialen en zijn niet bedoeld voor gebruik door mensen of dieren. Regenorix richt zich op professionele dienstverlening, veilige verpakking en een betrouwbare afhandeling van bestellingen voor onderzoeksgerelateerde toepassingen. Er worden geen medische, therapeutische of prestatiegerichte claims gedaan of gesuggereerd.

4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Geweldig service

Echt een super goede ervaring gehad. Mijn bestelling werd heel snel geleverd, veel sneller dan verwacht. Alles was netjes verpakt en precies zoals omschreven.
Wat ik vooral waardeer is de klantenservice. Ze reageren echt mega snel en zijn vriendelijk en behulpzaam. Je merkt dat ze hun klanten serieus nemen en goed willen helpen.
Zeker een aanrader, ik bestel hier in de toekomst vaker!

17 de febrero de 2026

Respuesta de Regenorixpeptides

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat alles naar verwachting én zelfs sneller is verlopen. We doen ons best om bestellingen snel en netjes te leveren, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren.
Ook super om te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen. We vinden persoonlijk contact en goede service erg belangrijk.
Bedankt voor je vertrouwen en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen! 🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit en service!

10 de febrero de 2026

Respuesta de Regenorixpeptides

Super bedankt voor je fijne feedback! 🚀
Geweldig om te lezen dat je bestelling zo snel is aangekomen en alles naar verwachting was. We vinden snelle en betrouwbare levering erg belangrijk.
We hopen je snel weer terug te zien!

Goede ervaring met regenorix

Goede ervaring met regenorix. Alles wordt snel en clean bezorgd. Wat vooral fijn is is dat er bij vragen ook snel en vriendelijk gereageerd wordt. Een aanrader! ook als je nog onervaren bent op dit gebied.

Respuesta de Regenorixpeptides

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden! 😊
Fijn dat je onze klantenservice als behulpzaam en snel hebt ervaren , daar doen we het voor. We staan altijd klaar om mee te denken.
Tot de volgende keer!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over elke bestelling die ik tot nu toe geplaatst heb, elke keer super snelle levering en met vragen is de klantenservice is ook professioneel en snel. Netjes geholpen en top producten, dankjewel!

15 de febrero de 2026

Respuesta de Regenorixpeptides

Dank je wel voor deze geweldige review! 🙌
Het betekent veel voor ons dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad. We proberen elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen.
Heel graag tot een volgende bestelling!

Heel fijne ervaring met Regenorix

Heel fijne ervaring met Regenorix. Mijn bestellingen kwamen telkens razendsnel aan en de klantenservice reageert echt vlot en behulpzaam wanneer je iets vraagt. Betrouwbare webshop die ik zonder twijfel aan anderen zou aanraden.

2 de febrero de 2026

Wat een topreview, bedankt! ⭐
Fantastisch om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent met onze service. Reviews zoals deze motiveren ons enorm!
We helpen je graag weer in de toekomst.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, hoge kwaliteit. Vriendelijk en professioneel.

Respuesta de Regenorixpeptides

Hartelijk bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met je bestelling. We waarderen je vertrouwen enorm en staan altijd voor je klaar.
Graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels een paar keer besteld bij…

Inmiddels een paar keer besteld bij Regenorix. Elke keer snelle levering, discrete verpakking en de kwaliteit is constant goed. Betrouwbaar bedrijf!

Respuesta de Regenorixpeptides

Bedankt voor je fijne feedback! 🙌
Geweldig dat je onze service en verpakking zo positief hebt ervaren. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en zorg bij elke bestelling.
We zien je graag weer terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elke bestelling netjes op tijd en goed…

Elke bestelling netjes op tijd en goed verpakt ontvangen. Goede klantenservice. Kijk er naar uit om de volgende bestelling te doen:)

13 de febrero de 2026

Respuesta de Regenorixpeptides

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden 😊
We vinden het belangrijk dat elke klant zich goed geholpen voelt, dus het is geweldig om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.
We helpen je graag opnieuw in de toekomst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Strakke service alles netjes en schoon

12 de enero de 2026

Respuesta de Regenorixpeptides

Dank je wel voor je review! ⭐
Super om te horen dat alles goed bevallen is en dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor!
Tot snel weer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf met goeie klantenservice

Top bedrijf met goeie klantenservice. Bestellingen netjes afgehandeld. Zal hier vaker bestellen.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Regenorixpeptides

Wat leuk om dit te lezen, bedankt voor je review! 🚀
Fantastisch dat je zo tevreden bent over je ervaring bij ons. Dit motiveert ons om elke dag weer het beste te geven.
Heel graag tot een volgende bestelling!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.