Merken Distributie Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

2,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een bestelling geplaatst, geen orderbevestiging ontvangen. Waarop ik na een paar dagen heb gebeld om mijn bestelling te checken omdat ik het nodig had voor een kado. Ik werd zeer onvriendelijk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een aantal artikelen bij ze gekocht. Helaas voldeed niet alles aan de verwachting, waardoor ik een product retour moest sturen. Direct een retourlabel gekregen en product teruggestuurd. Binnen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het ging slechts om een bestelling eyelets, maar die waren wel dringend voor ons kantoor. De volgende dag bezorgd in de juiste maat. We konden meteen weer door. Bij een ander bedrijf was het eerder mi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de artículos de oficina

Escrito por la empresa

Welkom bij Merken Distributie. We bieden honderden verschillende merken en meer dan 70.000 verschillende kantoorartikelen aan. We onderscheiden ons in zeer fijne distributie. We bieden altijd gratis verzending aan, ongeacht de orderwaarde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en correct geleverd

Geleverd wat besteld, correcte benadering aan telefoon bij vraag.
Helaas vanuit België niet te bestellen in combinatie met een Belgisch adres en NL ING bankrekening.

30 de marzo de 2023

Respuesta de Merken Distributie

Bedankt voor de mooie review! Het klopt inderdaad dat de betaalprovider het niet snapt bij een leveradres in een ander land dan het betaalmiddel. Iets om eens te bespreken met ons Webshop platform, hoewel het slechts zeer zelden voorkomt. Graag tot ziens bij merkendistributie.

Prima leverancier

Ronde etiketten in een grote maat, werden snel geleverd in passende verpakking. Zelfde prijs als bij Bol, maar nu wel met 10% LENTE-korting, dus mooi meegenomen.

3 de abril de 2023

Respuesta de Merken Distributie

Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens bij merkendistributie. En ... Lang leve de LENTE :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het vliegerpapier dat ik besteld had is snel geleverd.

26 de marzo de 2023

Respuesta de Merken Distributie

Bedankt voor de mooie review! De wind stond mee, dus die vlieger ging snel voor u op. Graag tot ziens bij merkendistributie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het pakketje is niet aangekomen

Het pakketje is niet aangekomen. Ook geen reactie op mijn mail.

14 de marzo de 2023

Respuesta de Merken Distributie

Wat jammer dat je zending is zoekgeraakt. We hebben dit inmiddels samen keurig opgelost. Wanneer ik je nog ergens mee kan helpen, dan weet je ons te vinden hé? Groet,Team Merken Distributie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product bleek moeilijk verkrijgbaar…

Product bleek moeilijk verkrijgbaar maar bij jullie was het gelukkig leverbaar en netjes erbij gezet dat het wel n paar werkdagen kon duren.
Netjes verpakt en alsnog snel geleverd.

10 de marzo de 2023

Respuesta de Merken Distributie

Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens bij merkendistributie.

Snel en netjes

Snel en netjes. Goede leverancier.

28 de febrero de 2023

Respuesta de Merken Distributie

Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens bij merkendistributie. We blijven ons best voor u doen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en niet alles geleverd

op 14-11 besteld, vervolgens wat rare mailtjes van opsplitsen bestelling. Het grootste deel van de bestelling nog altijd niet ontvangen na een maand, gemaild maar nog geen reactie terug.

Update 13-12 16:02: de reactie van de verkoper is onwaar, ik heb geen mail gehad over terugbetaling. Sterker nog, ik heb 4 eenvoudige papiervernietigers besteld tegen een prijs die reëel is (zeker geen duizenden euro's).

13 de noviembre de 2022

Respuesta de Merken Distributie

Hallo Tobas Jeugdhulpverlening, je hebt geprobeerd in onze Site een foutje maximaal uit te buiten en voor enkele duizenden euro's aan bestellingen te plaatsen (inkoopwaarde) voor een paar tientjes. Dat was een foutje. Een uur na je bestelling op 14 november heb je hier een mail over gehad en ook een retourbetaling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wacht al meer dan een week op een…

Wacht al meer dan een week op een bestelling die uit voorraad leverbaar was. Ook krijg ik geen update met betrekking tot de verzending. Mail krijg ik ook geen reactie op.

29 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Merken Distributie

Hi Frank, wat zonde dat je bestelling inderdaad zoek is geraakt. We hebben dit inmiddels opgelost.

8 consejos para escribir buenas reseñas.