Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KRITIK! Jeg har flere gange købt mærker uden problemer og i god kvalitet- men denne gang undrede jeg mig over at logoet så anderledes ud. Og jeg håber virkelig at det er fordi der er skiftet eje... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg turde næsten ikke bestille herfra, da der var så få anmeldelser, og de var heller ikke vildt gode, MEN, jeg blev positiv overrasket! Hjemmesiden er nem og ligetil, og meget billig! Derudover kom m... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har før købt uden problemer

Har før købt uden problemer, men bestilte denne gang 28. Januar og hørte intet fra dem, men de trak pengene. Jeg skrev til dem efter 2,5 uge, hvor de sagde, at der var sket en fejl og derfor var mærkerne ikke sendt. Jeg fik nogle rabatkoder til at betale nye mærker, men de virker ikke og har bedt om pengene tilbage, men de svarer ikke på deres kundeservice trods flere henvendelser. Hold jer langt væk!

13 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Aldrig modtaget ordren

Aldrig modtaget ordren. Har før bestilt uden problemer, men denne gang har vi aldrig modtaget den og kan ikke få fat på kundeservice.

4 de enero de 2026

KRITIK!!!!!

KRITIK!
Og jeg håber virkelig at det er fordi der er skiftet ejere eller ligne.
Jeg har IKKE modtaget min vare - pengene er trukket men ingen ordre bekræftelse eller NOGET som helst!
Jeg føler mig virkelig snydt!!!!

8 de enero de 2026

SVINDEL

SVINDEL. De sender ikke tingene. Bliver ved at skrive det kommer. Efter to uger stadig ikke modtaget og nu er der lavet en politianmeldelse. Hold jer langt væk.

3 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet, de holder IKKE til at blive vasket

Der var meget lang leveringstid, og selv om jeg kontaktede firmaet var der ingen respons derfra. Dog kom navnemærkerne efter nogle måneder. Kvaliteten er yderst dårlig. Efter første vask falder de af, så det er spild af penge at købe navnemærker ved merkmini

2 de agosto de 2025

Godt produkt

Jeg har nu købt navnemærker fra dem to gange. Begge gange har jeg været godt tilfreds. Mærkerne fra 2023 har levet op til alle forventninger, så mon ikke om disse også gør.
Jeg bestilte dem sent onsdag d. 9/7, og modtog dem fredag d. 18/7. Man får ikke vildt mange informationer om at det er sendt eller lignende, men det vigtigste er også bare at produktet bliver leveret.

18 de julio de 2025

Ingen levering

Bestilte navnemærker for 10 dage siden og har intet hørt fra dem. Pengene er trukket men jeg har hverken modtaget ordrebekræftigelse eller besked om at de skulle være afsendt. Jeg har forsøgt at sende dem en mail men uden at få svar tilbage. Jeg har mistet tilliden og forestiller mig at jeg nok slet ikke modtager mine mærker. Øv!

20 de abril de 2025

Ingen levering

Har desværre ikke læst anmeldelser.

Bestilte 16. september navnemærker og rykker for manglende levering d. 24. september og 8. oktober. Den 11. oktober bliver jeg lovet de sendes. De er stadig ikke modtaget og kommer nok aldrig.

Pengene er selvfølgelig trukket tilbage ved bestillingen.

14 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Börjar tro detta är ett bluff-företag

Börjar tro detta är ett bluff-företag. La en beställning via minilappar.se (kundtjänst visar sig vara merkmini.dk) den 11/8, fick efter längre väntan veta att min order av oklar anledning blivit försenad och att den sen skulle skickas 29/8. Mailade dom igen, inget svar. Nu är det den 25/9 och jag har fortfarande inte fått några namnlappar. Ser här att fler varit med om samma sak. Om jag någon gång får namnlapparna så måste det verkligen vara bra kvalitet om jag ska beställa därifrån igen.

11 de agosto de 2024

Æv!!

Æv!!, at jeg ikke fik se jeres anmeldelser inden jeg bestilte, så havde jeg valgt et andet firma. Jeg har bestilt mærkerne for 14 dage siden og pengene blev trukket 2 dage efter og så er der intet sket herefter, selvom jeg har rykket på mail. Sikke et uærligt firma, hold jer væk!!!

3 de agosto de 2024

Meget tilfreds

Jeg har bestilt derfra 2 gange og kan slet ikke genkende vurderingen herinde. Alt har været fint. Nemt at bestille, mange flotte designs, hurtig levering og holder super godt!

2 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varen er ikke blevet leveret.

Varen er ikke blevet leveret.
Jeg bestilte d.17.9.23 og her d.10.11.23 har jeg stadig ikke modtaget min ordre. Jeg har hver 14. dag kontakte firmaet/kundeservice via mail (for det er det eneste man kan og kun om fredagen), for at gøre opmærksom på at ordren ikke er modtaget. Den ene stjerne får firmaet for at besvare mine mails, men det er desværre blot med undskyldning om at noget er gået galt, at min adresse må være forkert og at ordren nu igen er afsendt.

Hjemmesiden virker ellers god og det er super ærgerligt når man nu har brugt tid sammen med børnene på at designe deres navnemærker

Har i dag anmodet om at få tilbageført mine penge.

17 de septiembre de 2023

Hold jer væk.

Har bestilt derfra 2 gange.
Første gang, ingen problemer og fine navnemærker. Nu her 2. Gang - utrolig dårlig behandling!
Bestilte navnemærker d 30/4.
Dagene går og der dukker ingenting op, så d 9/5 skriver jeg en mail til dem og spørg hvordan det kan være de ikke er afsendt. Først d 12/5 får jeg besked om at der var en fejl med deres leverandør, men at mærkerne vil blive leveret. Får stadig ingenmail om at de er afsendt og den 14/5 skriver jeg at jeg gerne vil annullere min ordre. Den 19/5 får jeg så besked om at de annullerer min ordre.
Har fået mine penge igen - heldigvis.
En ting er at der kan ske fejl, der gør at ordre er forsinket, men så informer da jeres kunder!!
Men mage til dårlig service, har jeg aldrig oplevet.

30 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fy hvor burde i skamme jer

Fy hvor burde i skamme jer. Hvis jeg kunne give 0 stjerner var det tilfældet. Jeg har bestilt navnemærker over 2 omgange hvor første gang aldrig kom. Anden gang hvor det heller ej kom hvor i skriver på mail at det altså er afsendt! Og det er 2 mdr siden vi snakker om!

-i bliver meldt

14 de abril de 2023

FUP firma

De svarer ikke på mails. Jeg har ikke fået mine navnemærker og de bliver nu meldt. Hold jer langt fra dem

20 de marzo de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.