Bestelling was verhinderd in de post, en zou mogelijk veel later komen. Ik ben gebeld, en er is meteen aangeboden de zending een tweede keer te versturen zonder kosten. Uitstekende service.
Consulta las opiniones de los clientes
(H)eerlijke verse thee soorten! Elke keer weer een feestje om nieuwe smaken uit te proberen & tot nu toe allemaal verassend lekker. Makkelijk te bestellen en met zorg en liefde verpakt! Zelfs onze kin... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer persoonlijke behandeling; bijzonder prettig en enorm vriendelijk. Gelijk een heel goed gevoel. Al mijn vragen zo attent beantwoord. Een cadeautje om bij Mevr Cha te mogen bestellen. Top produkten... Ver más
Zonet voor de 1e keer besteld, dat is al een feestje. Ik kom al helemaal in de sfeer. Aan Mevrouw Cha gevraagd welke thee ze adviseert bij wild (inderdaad, ter vervanging van de traditionele wijn). Me... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de té
- también en la categoría
- Salón de té
Escrito por la empresa
In de online thee shop van MEVROUW CHA koop je kwalitatieve losse thee, bestel je een maandelijks thee abonnement of reserveer je een exclusieve theeproeverij met lunch.
Información de contacto
Noordervaart 30, 1841 HA, Stompetoren, Holanda
- 0722029218
- service@mevrouwcha.nl
- mevrouwcha.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ik heb een vraag gesteld bij mijn…
Ik heb een vraag gesteld bij mijn bestelling/geen reactie

Erg blij mee
Ik heb besteld BUCHU, en is precies Wat de smaaknotitie zegt!👍👍super!
Als cadeau heb ik een proef van "groene thee melange" heerlijk.
Mijn bestelling was verstuurd met 2 mooi kaarten. Hoe drinkt het, alle informatie over de producten. Beter kan niet.
Dankjewel Linda
Van begin tot eind uitstekend
Snelle levering.
Veel betere thee dan Simon Levelt of…
Veel betere thee dan Simon Levelt of andere ketens.
Super vers en geurig!
Wanneer je thee besteld bij mevrouw Cha…krijg je thee zoals de natuur het heeft bedoeld: een liefdevolle drank.
Wanneer je thee besteld bij mevrouw Cha dan weet ik ondertussen dat je heel lekkere thee krijgt, pure smaken die je in het moment van de dag laten meevoeren in de sensatie van het geheel. Verder word je vriendelijk en inlevend benaderd via mail, bij mijn laatste bestelling had ik een verzoek gedaan en dat werd met dubbele aandacht beloond. Ook was de reactie al op dezelfde dag. Mocht je in de buurt wonen, dan raad ik je zeker een bezoek aan.
Hele fijne persoonlijke service en…
Hele fijne persoonlijke service en lekkere thee, in een leuke milieu neutrale verpakking 😄.
Prettige gebruiksvriendelijke website
Prettige gebruiksvriendelijke website, goed assortiment, vlotte levering (door de brievenbus) en leuk en met aandacht verpakt. Altijd leuk om weer een bestelling van Mevrouw Cha te ontvangen :)

Respuesta de MEVROUW CHA
De lekkere thee wordt altijd snel…
De lekkere thee wordt altijd snel geleverd met elke keer een leuke pakje andere thee om te proberen. 👍

Respuesta de MEVROUW CHA
Bestelling razendsnel geplaatst en…
Bestelling razendsnel geplaatst en bezorgd, met zorg en oog voor detail verpakt.
En heerlijke thee (met een extra proefsachet)

Respuesta de MEVROUW CHA
Bestelling uit pakken een feestje
Ik werd uitgebreid op de hoogte gehouden over de bestelling. De bestelling zelf was een feestje om uit te pakken. Bij de thee die ik had besteld zat een kaart waarop stond hoe de thee het lekkerste gezet kon worden. En het extra zakje thee erbij vond ik ook geweldig.

Respuesta de MEVROUW CHA
Snel geleverd en een heerlijk…
Snel geleverd en een heerlijk proefpakket erbij die ik zeker bij me eerst volgende bestelling mee besteld.

Respuesta de MEVROUW CHA
Volgende keer weer hier bestellen
Netjes verpakt, en goede uitleg bij de soorten thee.

Als ik 6 sterren mag geven
Als ik 6 sterren mag geven, zou ik dat ook doen.
Thee van mevrouw Cha is puur in zijn smaak.
Gewoon, nou ja gewoon, heel erg lekker.
Ook in combi met gerechten matchen de theeën erg verrassend.
Dus thee-sommelier is helemaal op z’n plaats.

Respuesta de MEVROUW CHA
Heerlijke thee en top service
Heerlijke thee en top service. Nergens anders thee bestellen!!