Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van de week mijn bestelling binnengekregen. Vandaag heb ik de rooibos smaak geprobeerd.. en wauw wat smaakt het goed. Lang geen goede thee gedronken als dat van Rivermind. Heerlijk zacht van smaak. Te... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de té

Escrito por la empresa

Rivermind: premium thee, duurzame kwaliteit en persoonlijke service. Vanuit Amsterdam leveren wij unieke blends en accessoires die zorgen voor rust en beleving bij elk kopje thee.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Rivermind for president

Ik ben enthousiast, de verpakking is al een feestje: zo zorgvuldig ingepakt dat het voelt als een cadeau. De verrassing van een tas maakte het helemaal af. Ik probeerde de Appel en die was meteen overheerlijk – fris en vol van smaak. Ook de Rooibos viel enorm in de smaak; rijk en warm. De kwaliteit is onovertroffen. Rivermind gaat de wereld overnemen! Zeg maar dag tegen Pickwick. X Tych

21 de noviembre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat leuk dat je weer bij ons hebt besteld! Wij waarderen het enorm, fijn dat we je weer positief hebben kunnen verassen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lekkere thee en praktische verpakking

Ik heb een Rivermind sample doosje bezorgd gekregen en was meteen al onder de indruk van hoe praktisch het is verpakt: de verpakkingen van de verschillende theetjes zijn hersluitbaar en er zitten ook een aantal theefilters in zodat je die niet eerst nog zelf hoeft te halen! Verder zitten er natuurlijk lekkere theetjes in en is alles ook attent en gepersonaliseerd ingepakt. Mooi geregeld allemaal!

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je geniet van onze thee, bedankt voor het delen - hopelijk tot gauw weer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb dit keer de gember thee gekocht en…

Heb dit keer de gember thee gekocht en net als de rooibos thee heeft deze mij niet teleurgesteld. Het proeft alsof ik verse gember in mijn thee zet en het geur is ook exact hetzelfde! Tijdens mijn verkoudheid heeft het enorm veel geholpen.
Ook bij deze bestelling heb ik een snelle en klantvriendelijke service gehad.

6 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat ontzettend leuk dat jij weer bij ons hebt besteld. Dat stellen wij erg op prijs. Fijn dat de gember zo in de smaak valt, daar worden wij blij van. Bedankt voor jouw trouwe support.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook de verpakking verdient een…

Ook de verpakking verdient een compliment: milieuvriendelijk en stijlvol, met duidelijke informatie over zetadvies en wat voor functie de thee heeft. Er zitten hersluitbare zakjes bij wat erg handig is. De thee heeft een goede smaak. Op deze manier wordt thee drinken erg leuk.

20 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wauw! Wat leuk om te horen.

Bedankt voor de lieve woorden, wij waarderen dat enorm. Hopelijk tot gauw weer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lekkere thee en bereid met veel aandacht

Ik was erg onder de indruk van de zorgvuldigheid waarmee de thee is verpakt. Handige zakken die ook luchtdicht weer te sluiten zijn. Zakken zijn ook voorzien van informatie over manier van bereiden. Pakket was met veel aandacht samengesteld. Erg lekkere thee van goede kwaliteit! Goede service door Rivermind! ;)

18 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat geweldig om te lezen dat je tevreden bent met onze thee! Bedankt dat je de tijd nam om dit te delen - jouw woorden waarderen wij enorm.

Goeie thee smaken

Lekkere thee. Goed en snel levering!
Zeker voor herhaling vatbaar

13 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Bedankt voor je warme review, dat waarderen wij enorm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positief verrast door de smaken

Ik heb onlangs verschillende theesmaken van Rivermind ontvangen en ben echt positief verrast! De smaken zijn goed uitgebalanceerd en vol van aroma, zoals ik het graag heb. Elke variant heeft zijn eigen verrassende twist, maar allemaal even lekker. Zeker een aanrader voor theeliefhebbers die iets nieuws willen proberen!

13 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over Rivermind! Dat doet ons goed, dankjewel voor het delen!

Sampels

Zelf heb ik de sampels mogen ontvangen!
De earl grey was bij mij favoriet maar eigelijk waren ze allemaal echt enorm lekker.
Dit zou ik echt iedereen aanraden super lekker
ik kom de herfst zo wel door :)))

12 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat leuk dat je Rivermind thee hebt geprobeerd! Bedankt voor je lieve woorden dat waarderen wij enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Earl gray is echt een aanrader

Earl gray is echt een aanrader! Niet te sterk maar ook niet te slap.

8 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Dank je wel voor je hartverwarmende review. We hopen dat je blijft genieten van onze Earl Grey!

Lekkere authentieke thee

Lekkere authentieke thee! Alleen jammer dan de visite (schoonfamilie) extra lang blijft hangen, iedereen wilt nog een extra kopje thee hier.

7 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat een fijne en leuke review! Bedankt dat je Rivermind hebt gekozen voor jouw theemoment.

My amazing experience…

I ordered the calm resilience (jar version) and it came in beautiful packaging. Next to the packaging the quality and taste of the tea itself was extraordinary. I will definitely order here again!

9 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

We are so happy to hear this! Thank you for sharing.

Kind regards,

Heerlijk rustmoment voor savonds

Ik drink al jaren veel thee maar dit is tot nu toe wel echt het beste wat ik heb gehad. Ze hebben uiteenlopende smaken, zoals gember en rooibos waarbij elke smaak goed op balans is gebracht. Na een drukke dag is dit precies wat ik nodig heb. Ook de persoonlijke bezorging maakte voor mij echt het verschil. Ik zou deze thee zeker aanbevelen aan anderen.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat mooi dat je onze producten zo waardeert. We hopen dat elk kopje thee een moment van rust blijft brengen.

Super lekkere thee

Super lekkere thee!
Rooibos is echt een aanrader.

2 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Jouw woorden toveren een glimlach op ons gezicht. Bedankt dat je de tijd nam om ons te beoordelen.

Geweldig pakketje

Geweldig pakketje, echt met liefde gemaakt. Hele goede service, zal zeker opnieuw bestellen!!

6 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen in onze thee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische levering,en wat een smaken…

Fantastische levering,en wat een smaken heb gelijk een nieuwe bestelling gedaan meer dan 5* waart

7 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat een liefdevolle review. Dank je wel voor je woorden – ze betekenen veel voor ons.

Cadeau gedaan

Nog een bestelling gedaan. Dit keer als cadeau voor een vriendin. Ze was er tevreden mee.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat leuk dat je weer bij ons hebt besteld. Dat stellen wij erg op prijs. Fijn om te horen!

heerlijke smaak

Ik heb het pakketje onlangs ontvangen, wat een super leuk pakketje! ik ben echt positief verrast! Ik heb 4 smaken thee, en rooibos is echt mijn favoriet. Een heerlijke smaak en goede kwaliteit. Echt een aanrader voor theeliefhebbers die iets nieuws willen proberen!

5 de octubre de 2025

Respuesta de Rivermind

Dank je wel voor je warme feedback. We hopen dat je nog lang mag genieten van jouw favoriete blend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een bedrijf met aandacht.

Ik kreeg een heel mooi, met liefde en aandacht samengesteld thee pakket binnen. Alles is heel zorgvuldig uitgekozen en samengesteld. Alle thee is natuurlijk en smaakvol. Aan alle details is gedacht. Ik vind het een prachtig bedrijf. Voortaan bestel ik alleen nog hier mijn thee.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Rivermind

Wat een prachtige woorden – dank je wel daarvoor. We hopen dat je blijft genieten van onze blends.

Team Rivermind

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.