Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en een geweldige prijs/ kwaliteit verhouding. Ik ben werkelijk enorm blij met mijn mooie en comfortabel zittende eetstoelen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De infrarood terrasverwarming kwam keurig bezorgd en vlot, ben er blij mee ! Gaskachel omlaag, lekker direct mezelf verwarmen als het nodig is of als ik thuiskom.

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een tijdje terug had ik een…

Een tijdje terug had ik een boekenkastje gekocht van jullie via bol.com die helaas een defect had bij het in elkaar zetten. Helaas was ik wat later met het in elkaar zetten en kwam ik dus te laat achter dit defect… en bol wilde hem niet retour nemen omdat het buiten retour termijn viel.

Echter toen ik contact opnam met jullie via een direct nummer, kreeg ik na het sturen van een filmpje van dit defect, een nieuw kastje toegestuurd die wel in elkaar gezet kan worden en helemaal perfect is. Mijn dochter is er superblij mee en ik ben superblij dat deze lieve man mij zo goed en snel heeft geholpen. Dit is nou echt klantvriendelijkheid!

5 de noviembre de 2025

infrarood terrasverwarming…

9 de noviembre de 2025

Een topper

4 stoelen gekocht.
Zeer snel geleverd.
Tijdens monteren zag ik dat een stoelpoot beschadigd was.
Ik heb een mail gestuurd met de foto en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Oude hoef ik niet terug te sturen.
Ik vind een geweldige bedrijf die zeer snel reageert en komt met passende oplossing.
Het is een aanrader.
Een groot bedankt voor Mevsimstore.

24 de junio de 2025

Eetkamerstoelen

Twee weken geleden heb ik eetkamerstoelen gekocht die in de aanbieding waren. Twee dagen later werden ze al geleverd – topservice! Ze zijn stevig en comfortabel. Zeker een aanrader!

5 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top deal gesloten en snelle…

Top deal gesloten en snelle afhandeling.
De prijs-kwaliteit verhouding is eerlijk en de stoelen zien er prachtig uit. Hij reageerde direct en is onwijs vriendelijk. Zeker de moeite waard!

11 de noviembre de 2024

Nieuw

Ik dacht in eerste instantie dat ik met een verkoper aan huis te maken had. Dit omdat ik via marketplace op facebook had gereageerd, aangekomen op adres bleek het een startend bedrijfje te zijn. Hierdoor was ik uiteraard positief verrast aangezien mijn koopje spiksplinternieuw bleek te zijn. Hele vriendelijke verkopers netjes en eerlijk. Jammer dat ophaal adres afwijkt van showroom maar gezien ze starters zijn begrijp ik het wel uiteraard. Dankjewel!

10 de mayo de 2024

Super mooie stoelen gekocht

Super mooie stoelen gekocht. Personeel is zeer behulpzaam en helpt me denken. Stoelen zitten heerlijk. En van goede kwaliteit. Helemaal top. Ik kom zeker teug. En niet onbelangrijk prijs is laag en betaalbaar.

1 de junio de 2024

Super blij

Ik heb een kinderboekenkast gekocht voor mijn dochter en ze is er ontzettend blij mee. De kwaliteit is uitstekend en het design is echt heel mooi. Het pakketje was ook goed verpakt, dus alles kwam in perfecte staat aan. Bovendien werd het ook nog eens snel geleverd, wat natuurlijk altijd fijn is. Kortom, een geweldige aankoop waar we enorm van genieten. Bedankt!!!

19 de abril de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.