Bestilte en burger og flæskesteg sandwich i restauranten hos Meyers i Lyngby. Efter først at servere noget forkert fik vi det vi havde bestilt. Sandwichen smagte af gammel friture der ikke var skiftet... Ver más
La empresa ha respondido
Valgte i år at bestille Meyers nytårsmenu, fra Brasserie Post. Kæmpe ros til Meyers. En fuldstændig gennemført oplevelse fra start til slut. Råvarerne var i absolut topklasse, smagene sad lige i ska... Ver más
La empresa ha respondido
Købte en portion Meyers Butterchicken til overpris til opvarmning hjemme. “Kyllinge”-stykkerne bestod mest af brusk og mærkeligt gråt kød og blæver. Det virker som om, at den hele kylling bare er smid... Ver más
Som tidligere bestilte vi nytårs menu som sædvanligvis med store forventninger, den her gang fra Meyer. - meget skuffende. Fiskebesque’n smagte forfærdelig som fiskeaffald, måtte levne efter tre... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.
Kattegatvej 53, 2150, Nordhavn, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lækker mad, nem og velbeskrevet fremgangsmåde, og meget fin oversigt over allergener.

Respuesta de Meyers
Let at bestille (vegetarisk nytårsmenu), levering inden for det angivne tidsrum og fin vejledning i tilberedning. Allerbedst, at ikke-vegetaren overgav sig og indrømmede, hvor godt det smagte, og at han ikke savnede kød. Dejligt!

Respuesta de Meyers
Smagfuld og spændende mad. God vejledning i opvarmning og anretning.

Respuesta de Meyers
Maden var yderst lækker og let at tilberede.

Respuesta de Meyers
Havde bestilt en 3-retters nytårsmeny. Min ægtefælle synes forretten var for salt. Hovedretten var udemærket, men der var ikke medsendt pommes rosti, som lovet. Desserten var velsmagende.

Respuesta de Meyers
Et af de bedste og nemmeste nytårsmenuer vi har prøvet de sidste mange år.

Respuesta de Meyers
Vi fik en rigtig lækker og velsmagende nytårsmenu - både klassisk og vegetarisk. Desværre manglede adskillige elementer til begge menuer, og vi måtte selv køre ud på køkkenet Nordhavn for at få det der manglende. Det er der fuldt forståeligt, at med det meget store antal menuer, vil der være fejl. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, men det ville pynte på virksomheden, hvis man gav en eller anden kompensation - fx lidt snacks i forbindelse med afhentningen. Det burde ledelsen have haft i planerne. Så 5 stjerner for maden, og 1 for ledelsens mindset...

Respuesta de Meyers
Nemt at hente, nemt at følge anvisninger, vældig lækker nytårsmiddag og ingen rester dagen efter! Det gør vi gerne igen ☺️

Respuesta de Meyers
Super lækkert, super nemt.
Klasse nytårs menu.

Respuesta de Meyers
Nemt at tilberede og velsmagende. Desserten var velsmagende, men 7 ud af de 9 portioner, var chokoladeskallen knust ved ankomst.

Respuesta de Meyers
En rigtig god nytårsmeny - perfekt leveret

Respuesta de Meyers
Meyer food catering for newyears
Order: Ease to order, menu known, additions easy to add.
Pick up: ordered a time slot prior, show up at the time, got the food within minuts
Preparing the food. When excellent. No special skills where needed

Respuesta de Meyers
Det smagte SKØNT! Anden var saftig og tilbehøret lækkert. Det var nemt at tilberede. God medfølgende anvisning. Jeg var ikke stor fan af risalamenten, men det jo meget individuelt. Det føles trygt løbende at få besked med bekræftelse af bestilling og leveringensstidpunkt. JEG ER PÅ IGEN TIL NÆSTE JUL :-)

Respuesta de Meyers
Maden var veltillavet og meget velsmagende. Lige til at varme i ovnen. Blev leveret dagen før, og kunne følges hele vejen. Blev leveret til den tid det var lovet. Super god oplevelse.

Respuesta de Meyers
Det hele var super lækkert og velsmagende. Instruktionen var let at følge, varerne blev leveret ved døren og middagen blev til uden stress og jag.

Respuesta de Meyers
Det bliver ikke sidste gang, vi bestille mad fra Meyers, dejlig julemad, og prima levering. 🎄🦆🦆

Respuesta de Meyers
Alt ved julemiddagen var perfekt : )

Respuesta de Meyers
Rigtig dejlig julemad fra Meyers. Alt smagte godt, og der var rigeligt til alle! Vi fik ret præcis information om, hvornår leveringen ville finde sted, så heller ingen stress der. Fin liste over, hvad der skulle gøres med maden. Skønt at kunne fokusere på samværet med familien, frem for at stresse rundt og købe ind og stege og brase.

Respuesta de Meyers
Dejlige råvare nemt at gå til. To år i træk