Meyers Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en burger og flæskesteg sandwich i restauranten hos Meyers i Lyngby. Efter først at servere noget forkert fik vi det vi havde bestilt. Sandwichen smagte af gammel friture der ikke var skiftet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valgte i år at bestille Meyers nytårsmenu, fra Brasserie Post. Kæmpe ros til Meyers. En fuldstændig gennemført oplevelse fra start til slut. Råvarerne var i absolut topklasse, smagene sad lige i ska... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en portion Meyers Butterchicken til overpris til opvarmning hjemme. “Kyllinge”-stykkerne bestod mest af brusk og mærkeligt gråt kød og blæver. Det virker som om, at den hele kylling bare er smid... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som tidligere bestilte vi nytårs menu som sædvanligvis med store forventninger, den her gang fra Meyer. - meget skuffende. Fiskebesque’n smagte forfærdelig som fiskeaffald, måtte levne efter tre... Ver más

Información sobre la empresa

1. Catering
  2. también en la categoría
  3. Pastelería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lækker mad

Lækker mad, nem og velbeskrevet fremgangsmåde, og meget fin oversigt over allergener.

Kære Marianne

Mange tak for din anmeldelse
Vi er glade for at du kunne lide vores menu og det hjalp med allergene oversigten

Det gør vi igen!

Let at bestille (vegetarisk nytårsmenu), levering inden for det angivne tidsrum og fin vejledning i tilberedning. Allerbedst, at ikke-vegetaren overgav sig og indrømmede, hvor godt det smagte, og at han ikke savnede kød. Dejligt!

Kære Marianne

Tusind tak for denne fine beskrivelse/historie. Vi synes også selv at vores vegetarmenu var lækker og ja, super hvis vi kan få flere med på mere af det grønne, uden at gå på kompromis med smagen

Godt nytår til jer begge

Smagfuld og spændende mad

Smagfuld og spændende mad. God vejledning i opvarmning og anretning.

Kære Henrik

Tak for den flotte anmeldelse af vores nytårsmenu

Valorada con 3 estrellas sobre 5

kantine-niveau

kantine-niveau, hverken godt eller dårligt

Respuesta de Meyers

Tak for din anmeldelse, vi håber vi en anden gang kan få lov at levere en menu, der kan gøre et større og bedre indtryk

Havde bestilt en 3-retters nytårsmeny

Havde bestilt en 3-retters nytårsmeny. Min ægtefælle synes forretten var for salt. Hovedretten var udemærket, men der var ikke medsendt pommes rosti, som lovet. Desserten var velsmagende.

Kære TSL

Tak for den fine anmeldelse
Kontakt endelig vores kundeservice på post@meyers.dk, hvis I manglede noget i jeres nytårsmenu

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et af de bedste og nemmeste…

Et af de bedste og nemmeste nytårsmenuer vi har prøvet de sidste mange år.

Kære Jens Aage
Tak for din flotte anmeldelse
Vi er glade for vi kunne være med til at nytårsaften blev både velsmagende og nem at gå til

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lækker menu - men med mangler

Vi fik en rigtig lækker og velsmagende nytårsmenu - både klassisk og vegetarisk. Desværre manglede adskillige elementer til begge menuer, og vi måtte selv køre ud på køkkenet Nordhavn for at få det der manglende. Det er der fuldt forståeligt, at med det meget store antal menuer, vil der være fejl. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, men det ville pynte på virksomheden, hvis man gav en eller anden kompensation - fx lidt snacks i forbindelse med afhentningen. Det burde ledelsen have haft i planerne. Så 5 stjerner for maden, og 1 for ledelsens mindset...

Kære Jan

Tak for de flotte ord omkring maden til nytåret. Vi beklager mange gange at der manglede noget til menuen.
Kontakt endelig vores kundeservice i forhold til en passende kompensation for jeres køretur, det er kun rimeligt.
post@meyers.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker nytårsmiddag på en nem måde

Nemt at hente, nemt at følge anvisninger, vældig lækker nytårsmiddag og ingen rester dagen efter! Det gør vi gerne igen ☺️

Kære Lise
Tusind tak for den fine anmeldelse af vores nytårsmenu
Vi kommer meget gerne igen

Super lækkert

Super lækkert, super nemt.
Klasse nytårs menu.

Kære Christian
Mange tak for den flotte anmeldelse af vores nytårsmenu

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nemt at tilberede og velsmagende

Nemt at tilberede og velsmagende. Desserten var velsmagende, men 7 ud af de 9 portioner, var chokoladeskallen knust ved ankomst.

Kære Thomas

Tusind tak for de flotte ord og anmeldelse.
Vi er kede af at høre at skallen på hele 7 af desserterne var itu. det er ikke i orden. Kontakt endelig vores søde kundeservice på post@meyers.dk i forhold til en passende kompensation

En rigtig god nytårsmeny

En rigtig god nytårsmeny - perfekt leveret

Kære Leif

Tak for de flotte ord.
Vi er glade for at alt var perfekt og vi ønsker dig et godt nytår

Meyer food catering for newyears

Meyer food catering for newyears
Order: Ease to order, menu known, additions easy to add.
Pick up: ordered a time slot prior, show up at the time, got the food within minuts
Preparing the food. When excellent. No special skills where needed

Dear Keld
Many thanks for this fantastic review of our new Years eve menu. We are very pleased that you liked it
Have a happy New Year

Det smagte SKØNT

Det smagte SKØNT! Anden var saftig og tilbehøret lækkert. Det var nemt at tilberede. God medfølgende anvisning. Jeg var ikke stor fan af risalamenten, men det jo meget individuelt. Det føles trygt løbende at få besked med bekræftelse af bestilling og leveringensstidpunkt. JEG ER PÅ IGEN TIL NÆSTE JUL :-)

Kære Katrine
Super dejlig anmeldelse
Den siger vi stort tak for. Vi er meget glade for at du valgte at få vores julemenu og vi kommer gerne igen næste jul

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maden var veltillavet og meget…

Maden var veltillavet og meget velsmagende. Lige til at varme i ovnen. Blev leveret dagen før, og kunne følges hele vejen. Blev leveret til den tid det var lovet. Super god oplevelse.

Kære Annette
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi sørger for dele de pæne ord med de dygtige kokke

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det hele var super lækkert og…

Det hele var super lækkert og velsmagende. Instruktionen var let at følge, varerne blev leveret ved døren og middagen blev til uden stress og jag.

Kære Katrine
Tusind tak for en dejlig feedback på vores nytårsmenu. Den vil vi sørge for at de dygtige kokke også får.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin levering , man blev godt orienteret.

Det bliver ikke sidste gang, vi bestille mad fra Meyers, dejlig julemad, og prima levering. 🎄🦆🦆

22 de diciembre de 2023

Kære Kirsten

Tak for de søde ord. Vi hjælper gerne en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt ved julemiddagen var perfekt

Alt ved julemiddagen var perfekt : )

Kære Susanne

Mange tak for de flotte ord. Vi er meget glade for at I kunne lide vores julemad.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jul med det hele - uden stress

Rigtig dejlig julemad fra Meyers. Alt smagte godt, og der var rigeligt til alle! Vi fik ret præcis information om, hvornår leveringen ville finde sted, så heller ingen stress der. Fin liste over, hvad der skulle gøres med maden. Skønt at kunne fokusere på samværet med familien, frem for at stresse rundt og købe ind og stege og brase.

Kære Hanne
Tak for de flotte ord. Det er præcist sådan vi kunne tænke os at oplevelsen med Meyers julemad er.
Vi kommer gerne igen til næste jul

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlige råvare nemt at gå til

Dejlige råvare nemt at gå til. To år i træk

Kære Kim

Tusind tak for de fine ord. Vi kommer gerne igen næste år, så det bliver en 3. gang
Godt nytår til dig

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.