Timm Vladimirs Køkken Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Franske fristelser i Valby En super oplevelse og god menu, som var let tilgængelig og smagte rigtig godt. God service ved ankomst, søde og dedikerede undervisere. God stemning i køkkenet og masse... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi var på det italienske kursus med en fire timers varighed d. 12/09 kl 19.00-22.00 Det var god mad og fin aften, desværre gik vi derfra med en følelse af at underviseren havde alt for travlt Det f... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clases de cocina
  2. también en la categoría
  3. Escuela de cocina

Escrito por la empresa

Timm Vladimirs Køkken arrangerer alt inden for events for private og erhverv i Aarhus og København. Herunder mad- og cocktailkurser, dagsmøder, polterabender og private fødselsdage.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

231 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super oplevelse

Super oplevelse, en fantastisk kok der underviste os, alt i alt en rigtig og lærerig
aften. God mad og drikke
Mogens Thomsen

8 de octubre de 2026

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse! Søde undervisere og generelt rigtig god stemning👍🏻 Gør det helt sikkert igen😀

4 de octubre de 2026

Hej,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at høre, at I havde en god oplevelse, og at både underviserne og stemningen var med til at gøre aftenen hyggelig.

Hvor er det fedt at høre, at I allerede har lyst til at gøre det igen. Vi håber, vi ses i køkkenet!

Love

Andreas was the man!! Elsker alle de cocktails vi lavedede. Det var intimt og hyggeligt. Vi kommer 100% igen!

3 de octubre de 2026

Hej Julie,

Tusind tak for de virkelig fine ord! Hvor er det fedt at høre, at Andreas var manden, og at I fik lavet en masse cocktails, I var vilde med.

Det lyder som en rigtig hyggelig og intim aften – præcis den stemning vi håber at skabe på vores cocktailkursus. Vi glæder os til at se jer igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A really nice experience with friends…

A really nice experience with friends or colleagues. A perfect night out together. Easy enough steps for everyone to attend. Excellent idea to have an open bar. I would do it all over again any time!

1 de octubre de 2026

Hi Minna,

Thank you so much for the lovely review! It’s great to hear that you had such a nice evening together, and that the course was easy and enjoyable for everyone to take part in.

We’re also glad the open bar helped set the mood. We’d be very happy to have you back anytime!

Best regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfint "Alt godt fra Havet" kursus…

Superfint "Alt godt fra Havet" kursus den 28. september. Retterne sad lige i skabet; vi lærte noget nyt; instruktionen var til at forstå.

28 de septiembre de 2026

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse med "Alt godt fra Havet", og at både retterne, undervisningen og instruktionen sad lige i skabet.

Skønt at høre, at I også fik lært noget nyt med hjem. Vi håber, vi får fornøjelsen af at have jer med i køkkenet igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantasisk festlig og sjov aften med…

Fantasisk festlig og sjov aften med vores personaleforening. Vi havde booket mexi tema. Vores mad coach og runner, Esther & Buster, var super søde og fleksible. Alt spillede. Der var en skøn stemning hele aftenen igennem. Jeg vil klart komme tilbage!

18 de septiembre de 2026

Hej Pernille,

Tusind tak for de virkelig fine ord! Dejligt at høre, at I havde en festlig og sjov aften med jeres personaleforening og fik en god mexicansk oplevelse med hjem.

Hvor er det også skønt at høre, at Esther og Buster var søde og fleksible og var med til at få det hele til at spille. Vi giver rosen videre til dem!

Og vi bliver selvfølgelig ekstra glade for at høre, at du allerede har lyst til at komme tilbage. Det håber vi, du gør!

Super god mad

Super god mad, god instruktør, hyggelig stemning og alt var forbredt og godt planlagt. Kan kun anbefales!

26 de septiembre de 2026

Hej Lars,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at høre, at I nød maden, og at både instruktøren, stemningen og planlægningen var med til at give jer en god oplevelse.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at have jer med i køkkenet igen!

Meget stemningsfyldt kursus

Meget stemningsfyldt kursus, Pizza til Perfektion - rigtig god instruktør, Marie, som virkelig gjorde vores kursus sjovt og inspirerende.
Gode lokaler og bare en rigtig god oplevelse :)

26 de septiembre de 2026

Hej Simon,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse med Pizza til Perfektion.

Og en særlig tak for rosen til Marie – hun lyder til virkelig at have gjort en forskel for jeres aften. At skabe en stemning, hvor man både har det sjovt og bliver inspireret, er lige præcis det, vi håber på. Vi giver rosen videre til hende!

Vi håber, vi får fornøjelsen af at have jer med igen!

Fantastisk mad

Fantastisk mad, fantastisk underviser (Amalie) som tog os under vingerne og viste os hvordan en gyoza skal foldes. Super to timer til en firmatur

24 de septiembre de 2026

Hej Anne,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at høre, at både maden og Amalie gjorde firmaturen til en rigtig god oplevelse.

Hvor er det skønt at høre, at Amalie tog jer under vingerne og fik jer godt i gang med gyozaerne. Vi giver selvfølgelig rosen videre til hende!

Vi håber, vi får fornøjelsen af at have jer med igen.

Det var bare en super oplevelse 👍🏼

Det var bare en super oplevelse 👍🏼

Vi havde Sara som var rigtig god ( ja tak )

Vi blev ihvertfald mætte og fik også nogle dejlige opskrifter
Og det kan varmt anbefales 😘

17 de septiembre de 2026

Hej Flemming,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Dejligt at høre, at I havde en super oplevelse, blev godt mætte og fik nogle gode opskrifter med hjem.

Og et stort ja tak til Sara – vi giver rosen videre til hende. Tak for anbefalingen, og vi håber, vi ses igen i køkkenet!

Super godt arrangement

Super godt arrangement, vel tilrettelagt, gode omgivelser og rigtig hyggeligt.

Eneste ting er, at jeg havde købt pizza til perfektion, så blev det aflyst første gang og der gik lidt tid inden vi kunne finde en ny dato. I mellemtiden var arrangementet steget i pris og den different skulle så lige betales. Et var hvis jeg selv havde aflyst, men det var jer, så synes faktisk ikke at det er ok.

Det overskygger ikke at det var en dejlig dag, men mere en venlig hilsen

20 de septiembre de 2026

Hej Nikolaj,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Dejligt at høre, at I havde en hyggelig dag, og at både arrangementet, omgivelserne og stemningen var i top.

Tak også for din konstruktive feedback omkring prisforskellen efter aflysningen. Vi kan godt forstå din pointe og tager den med videre.

Og endnu en gang tak for de 5 stjerner – dem sætter vi stor pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin aften med det rette niveau af…

Super fin aften med det rette niveau af sjov, smag og inspiration. Ikke mindst grundet underviseren, som bare havde styr på det hele på en perfekt måde.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken

Tusind tak for de virkelig fine ord! Dejligt at høre, at I fik den helt rigtige blanding af sjov, smag og inspiration.

Og hvor er det fedt, at underviseren var med til at gøre aftenen ekstra god. Vi giver rosen videre – den slags feedback bliver man altid glad for at få.

Vi håber, vi ses igen i køkkenet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig aften med B&B grill edition

Hyggelig aften med B&B grill edition, dejlige råvarer, god instruktør (Karen)
Lækre drikkevarer
Kan klart anbefales

Hej Jan,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at høre, at I havde en hyggelig aften med gode råvarer, lækre drikkevarer og masser af grillstemning.

Og hvor er det skønt at høre, at Karen gjorde det godt som instruktør – vi giver rosen videre til hende. Tak for anbefalingen, og vi håber, vi ses igen i køkkenet!

Vi lavede Vietnamesisk mad

Vi lavede Vietnamesisk mad. Alle ingredienser var i topklasse. Det er super lækkert og hyggeligt. Dejligt med fri service på øl og vin imens. Det giver noget til stemningen, når man jo ikke kender resten af selskabet. Meget sød og tålmodig underviser og hjælper.
Man skulle evt have haft at vide fra start, hvor der var flere rene viskestykker. Det ville højne hygiejnen, når man skal vaske knive op til de næste. Man står på meget lidt plads. Derfor kommer der mad og stegefedt på alt på arbejdsstationen inkl viskestykker.

Hej Alice,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre, at I nød det vietnamesiske køkken, de gode råvarer og den hyggelige stemning – og at den frie bar også var med til at sætte lidt ekstra gang i snakken.

Og tak for den konkrete feedback omkring viskestykker og plads ved arbejdsstationerne. Det er gode input, som vi tager med videre.

Dejligt også at høre, at vores underviser var sød og tålmodig. Vi håber, vi får fornøjelsen af at have dig med i køkkenet igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergod mad og meget engageret vært…

Supergod mad og meget engageret vært med højt humør. Kan varmt anbefales!

15 de septiembre de 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at høre, at maden var i top, og at vores engagerede vært med højt humør var med til at skabe en god aften. Det er lige præcis den stemning, vi går efter.

Vi håber, vi ses igen i køkkenet!

Franske fristelser i Valby

Franske fristelser i Valby
En super oplevelse og god menu, som var let tilgængelig og smagte rigtig godt.
God service ved ankomst, søde og dedikerede undervisere. God stemning i køkkenet og masser af gode råvarer og ikke mindst super smag på retterne.
Glæder mig til at afprøve i eget køkken.
Tak for en lærerig og hyggelig aften.

Hej Kim,

Tusind tak for den skønne anmeldelse!

Det lyder som om, I fik det hele med – god mad, masser af gode råvarer, hyggelig stemning og lidt fransk inspiration med hjem.

Det er ekstra fedt at høre, at menuen var til at gå til, og at I allerede glæder jer til at give jer i kast med retterne i eget køkken. Så er missionen jo næsten fuldført.

Vi håber, vi ses igen til endnu en omgang madlavning!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

For meget fart på

Det føltes mere som en demonstration end undervisning og der blev også flere gange gået videre til næste skridt inden alle stod på deres station eller overhovedet var i lokalet.
Oveni havde vi stadig 40 minutter tilbage, da vi var færdige, så man kunne sagtens have brugt 5-10 min mere pr ret, for at sikre sig at alle var til stede og havde forstået opgaven

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken

Tak for jeres anmeldelse!

Dejligt at høre, at maden sad i skabet, og at I havde en fin aften.

I har en god pointe omkring tempoet. Vi vil gerne holde gang i køkkenet og sikre et godt flow, men alle skal selvfølgelig kunne følge med og nå at være med, inden vi suser videre til næste ret.

Det er feedback, vi tager med videre til vores undervisere.

Vi håber, at I trods det fik lidt italiensk inspiration med hjem – og måske har kastet jer ud i en pasta eller to siden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig aften med god underviser

Dejlig aften med god underviser. Hyggelig stemning og lækker mad. “Bøf og bajer, superior” kan klart anbefales.

29 de agosto de 2026

Hej Helle,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en hyggelig aften med lækker mad, god stemning og en god underviser.

Vi er glade for, at du nød vores “Bøf og Bajer Superior”-kursus – det er jo netop en kombination, der er svær at gå galt i byen med. Tak for anbefalingen, og vi håber, vi får fornøjelsen af at have dig med i køkkenet igen.

Andreas og Malin var fantastiske

Andreas og Malin var fantastiske, vi kommer helt sikkert tilbage ❤️🥂🍀

Hej Loise,

Tusind tak for de fine ord!

Det er virkelig dejligt at høre, at Andreas og Malin var med til at gøre jeres oplevelse helt særlig. Vi sørger for at give rosen videre til dem.

Hvor er det fedt at høre, at I allerede har planer om at komme tilbage – vi glæder os til at se jer igen!

Mega sjovt firma arrangement

Mega sjovt firma arrangement. Vi fik lavet nogle vildt gode pizzaer. Tak for det

8 de septiembre de 2026

Hej Christina,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I havde det mega sjovt sammen, og at pizzaerne blev lige så gode, som de skulle være. Vi håber, I fik masser af grin, god stemning og en hyggelig aften med hjem. I er altid meget velkomne igen! 🙌

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.