Bestilte en burger og flæskesteg sandwich i restauranten hos Meyers i Lyngby. Efter først at servere noget forkert fik vi det vi havde bestilt. Sandwichen smagte af gammel friture der ikke var skiftet... Ver más
La empresa ha respondido
Valgte i år at bestille Meyers nytårsmenu, fra Brasserie Post. Kæmpe ros til Meyers. En fuldstændig gennemført oplevelse fra start til slut. Råvarerne var i absolut topklasse, smagene sad lige i ska... Ver más
La empresa ha respondido
Købte en portion Meyers Butterchicken til overpris til opvarmning hjemme. “Kyllinge”-stykkerne bestod mest af brusk og mærkeligt gråt kød og blæver. Det virker som om, at den hele kylling bare er smid... Ver más
Som tidligere bestilte vi nytårs menu som sædvanligvis med store forventninger, den her gang fra Meyer. - meget skuffende. Fiskebesque’n smagte forfærdelig som fiskeaffald, måtte levne efter tre... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.
Kattegatvej 53, 2150, Nordhavn, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har lige købt en sandwich til 85 kr og den smager af gammel madpakke der har ligget i en madkasse i en måned. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at den skal koste mere end mit studienet abonnoment som jeg har haft meget mere gavn af.
JEG ADVARER JER! IKKE KØB SANDWICHEN

Respuesta de Meyers
Hold dig langt væk fra Meyer hvis du har allergi eller særlige forhold omkring kost.
Oplevede til firma arrangement hvor maden kom fra Meyer at på trods af at de havde garanteret de kunne håndtere 2 x gluten allergi så var der INTET brød om morgen = ingen morgenmad og til frokost tog det dem en halv time før der var noget til den kollega der havde flere fødevare allagier. Ja der var lavet en liste og Meyer havde bekræftet de kunne håndtere det. Det kunne de så ikke.
Vsr også selv ramt af deres dårlige håndtering af allergi. Havde bedt om en pokebowl uden mandler og gjort opmærksom på jeg ikke spiste ret meget kulhydrat. Angiveligt kunne man ikke have undladt mandlerne og deres løsning var at give mig vegetar udgaven men linser (som er fyldt med kulhydrat) så gæt hvem der gik sulten fra bordet. Jeg hørte om flere der havde forskellige udfordringer.
Man undres at et såkaldt "professionelt" firma har så svært ved at håndtere allergener.
Jeg er i hvert fald der hvor er det Meyer der skal levere til næste firma arrangement så tager jeg madpakke med for gider ikke gå sulten fra bordet igen.
Så nej absolut ikke nogen god oplevelse. Har oplevet meget mere professionel håndtering fra små restauranter når det kommer til allergi end Meyer. Derfor forvent ikke de gider tage allergi/særlig synderligt alvorligt.

Respuesta de Meyers
Maden smagte generelt rigtigt godt. Der var dog ikke sparet på peberet i tærten, hvilket ødelagde smagen lidt. Bollerne var til den tørre side, tænderne blev sat på prøve. Til gengæld var havregrøden super lækker. Det øvrige også udemærket. Supplerede selv med lidt frugt - det synes jeg manglede. Levering var som aftalt. Alt i alt ganske fin “value for money”

Respuesta de Meyers
Dejlig brunch som både børn, unge og modne mennesker synes rigtig godt om. Alt klar til at sætte på buffetten og simpel instruktion til opvarmning af 2 retter.
Dog er hvede-/grovbollerne små og bagt for hårdt, så vi sled os igennem så ost og marmelade gled/fløj af. Ærgerligt!

Respuesta de Meyers
Meget professionelt. Dejlig mad der blev leveret til aftalt tid. Serveringsfade mv. ligeledes afhentet til aftalt tid.
Let at komme i kontakt med kundeservice, som hurtigt vendte tilbage på mails og også hurtigt kunne afklare spørgsmål i telefonen.
Så alt i alt en meget positiv oplevelse, hvor man som vært følte sig i sikre hænder.

Respuesta de Meyers
Maden var som forventet velsmagende og i god kvalitet. Kundeserviceforløbet, da der manglende noget af maden, var helt utilfredstillende og urimeligt.

Respuesta de Meyers
Vi bestilte den kolde konfirmationsmenu med fisk til forret. Alt smagt dejligt og var rigtig godt afstemt og der var masser af mad - ingen gik sultne fra bordet og der var igså mad til dagen efter. Vin, hvid og rød samt boblerne kan også VARMT anbefales!
Til vores datters konfirmation søgte vi en virksomhed, som kunne levere en lækker, velsmagende og bredt sammensat buffet, og som samtidig kunne imødekomme vores ønske om også at levere en vegetarbuffet til en lille gruppe af vores gæster. Vi valgte Meyers, og de leverede to særdeles velsmagende buffeter, som var flot anrettede og klar til at servere. Afhentningen skete den efterfølgende hverdag. Lækkert og nemt! En klar anbefaling her fra :-)

VIDUNDERLIG mad
lækkert anrettet og nemt at servere

Respuesta de Meyers
Meyers café Blox. Har aldrig fået så ringe bolle, gammel og tør med supertyndt minimalt stykke helt gråt oksekød, 2 slatne blade ( jeg tror det var spinat), og en lille skive ost i midten.
Føj.
En kollega fik sin byttet, men jeg havde ikke lyst til at prøve lykken.
Sætter aldrig mine ben der mere.

Respuesta de Meyers
Købte et gavekort online, hvorefter jeg fik en spam mail om påskefrokost. Jeg havde IKKE tilmeldt mig til noget nyhedsbrev.

Respuesta de Meyers
Super dejlig brunch. Vel tilberedt og nemt, at gå til.

Forette fint nok
Hovedretten kødet er ikke noget at skrive hjem om
Desserten fantastisk
Måske man skal vælge vegetar

Respuesta de Meyers
Havde lavet en bestilling til Nytårsaften men havde ikke modtaget kvittering eller bekræftelse. Bestillingen var heller ikke at finde på min profil. Jeg kunne ikke komme igennem til kundeservice på telefon. Tænkte at bestillingen nok ikke var gået igennem og jeg besluttede derfor at lave en ny bestilling - sidste dag inden deadline. Her modtager jeg en bekræftelse med det samme på min mail. To timer efter min nye bestilling modtager jeg 2 forskellige sm’er, der fortæller at jeg har to ordre. Der er stadig tre dage til nytår så jeg skriver venligt til Meyer’s kundeservice online på det medfølgende link at jeg gerne vil afbestille den ene af de to ordre, og forklare situationen. Jeg modtage kun kække svar fra chefen for kundeservice, der fortæller at det desværre er for sent at ændre ordre (3 timer efter deadline) men at jeg jo bare kan invitere nogle flere gæster….
Resultatet blev så at vi havde dobbeltportion og følgende måtte spise noget af i dagene før og efter samt smide en del af maden - samt at det desværre også blev en noget dyrere aften end planlagt. Men det er nok den ringeste kundeservice jeg har oplevet og jeg bestiller nok ikke fra Mayers igen (maden kan der ikke sættes en finger på).

Respuesta de Meyers
4 retters nytårs menu i top. Nem at tilberede/anrette og lækker råvarer. Så lækkert.

Respuesta de Meyers
Den klassiske julemenu var virkelig dejlig.
Jeg kontaktede jer ang. betaling, og I gav en god forklaring, var meget hjælpsomme.

Respuesta de Meyers
I min anmeldelse af nytårsmenuen redegjorde jeg for diverse fejl.
Nu har jeg, uden at have bedt om det, fået en beklagelse og en fornem kompensation fra firmaet. Det ændrer ikke på aftenens skuffelser, og så alligevel. Imponerende forretnings moral.

Respuesta de Meyers
Rigtig lækker og smagfuld mad, let at tilberede efter den medsendte opskrift .
Maden kom til den tid som var angivet i sms.