Heb 2 HP laptops gebracht met nog fabrieksgarantie wegens corrupt bios, Diagnose had ik al met technische support van HP gedaan moederbord moest vervangen worden, Bij HP zou dit 3 weken duren, Daarom... Ver más
Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken. Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren. Medewerker Matty was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bl... Ver más
La empresa ha respondido
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt...zijn de speakers ook geheel gratis vervangen... Ver más
La empresa ha respondido
Ik meldde aan en bracht mijn laptop langs op vrijdagochtend vroeg, ik verwachtte vrijdag of maandag een diagnose maar hoorde steeds niets en op mailen en bellen kreeg ik geen indicatie van hoe lang he... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de reparación electrónica
- Servicio de reparación de computadoras
- Servicio informático
- Tienda de reparación de teléfonos celulares
- Servicio de reparación de teléfonos
Escrito por la empresa
MicroFix – Slimmer repareren. Duurzamer IT-beheer. MicroFix is sinds 1991 dé reparatiepartner voor bedrijven, scholen, instellingen en IT-resellers die kiezen voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. We repareren laptops, desktops, smartphones, tablets, printers en servers – zowel binnen als buiten garantie – snel, deskundig en merkonafhankelijk. We zijn erkend servicepartner van Apple (Apple Authorized Service Provider), HP, Lenovo, Dell, Asus én Samsung. Of het nu gaat om een garantieclaim of een betaalde reparatie: we maken het je makkelijk. Elke geslaagde reparatie helpt mee aan onze missie: samen tegen e-waste. We verlengen de levensduur van apparaten en voorkomen onnodig elektronisch afval – goed voor jouw organisatie én voor het milieu. Met een hoofdkantoor in Leiden, een landelijke buitendienst en service op locatie (waaronder “klaar terwijl je wacht”-iPhone-reparaties), zorgen we voor gemak en continuïteit. We denken met je mee, regelen alles en nemen het werk uit handen. MicroFix staat voor vakmanschap, ervaring en maatschappelijke verantwoordelijkheid – al ruim 30 jaar.
Willem Barentszstraat 21-23, 2315TZ, Leiden, Holanda
- 071-5682555
- info@microfix.nl
- microfix.nl
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
TOP GEHOLPEN EN EEN SNELLE REP.ZEER…
TOP GEHOLPEN EN EEN SNELLE REP.ZEER TEVREDEN EN EEN AANRADER VOOR IEDEREEN.

Goede en snelle service
Goede en snelle service! Ik werd overal van op de hoogte gehouden. Tevens ook fijn dat belsimpel mij zo goed heeft geholpen!

Respuesta de MicroFix
Goede info over de vorderingen van de…
Goede info over de vorderingen van de reparaties, snel afgehandeld

Respuesta de MicroFix
Microfix is snel en goed
Microfix is snel en goed. En kijken ook of er nog iets te verhalen valt op Apple ipv op de klant. Zo heb ik vorige keer een volledig nieuw scherm gekregen kosten 800 euro. Superservice

Respuesta de MicroFix
Zeer duidelijke communicatie door…
Zeer duidelijke communicatie door servicedesk.
reactietijd van daadwerkelijke interventie/reparatie wordt al "lang" ervaren
Dit oordeel is echter zonder referentiemateriaal..

Respuesta de MicroFix
How every technical service should be
Super fast, trustful and reliable. The system is easy to use and super useful.

Respuesta de MicroFix
Efficiënt en snelle reactie war je wat…
Efficiënt en snelle reactie war je wat mee kunt

ze hebben het geflikt
Microfix DH heeft, met succcess, hun best gedaan om de batterij voor veel minder gangbare Iphone binnen een dag te vervangen.

Top service!
Had problemen met mijn laptop. Er werd al snel gezorgd dat ik mijn laptop op kon sturen, werd goed op de hoogte gehouden van de status en werd weer netjes thuisbezorgd. Laptop is goed gemaakt.

Respuesta de MicroFix
Zeer professioneel en kundig geholpen…
Zeer professioneel en kundig geholpen en ze zijn tevens meedenkend en vooral mensen met goede people skills

Respuesta de MicroFix
Mijn laptop is sneller dan ooit
Mijn laptop is sneller dan ooit. Het duurde wel wat langer dan gewoonlijk, maar dat komt door de wereldwijd steeds groter wordende problemen in de distributie, wat natuurlijk een "samenzweringstheorie" is.

Respuesta de MicroFix
Offerte 20x zo hoog als aangegeven!
Monteur is op locatie geweest voor reparatie, moest een onderdeel voor besteld worden, verwachte kosten ongeveer €20. Krijg vervolgens een offerte van bijna € 400,=. Lijkt mij een verkeerde inschatting en dan druk ik het nog voorzichtig uit.

Respuesta de MicroFix
Een onderneming met veel verstand van…
Een onderneming met veel verstand van zaken én gevoel voor service, maar ook begrip voor het bedrijfsleven bijeen snelle reparatie. Kundige reparatie van een OKI Laserprinter en werkt deze weer als nieuw. Een nieuwe OKI laserprinter is bijna niet meer te koop en heeft Microfix een geweldige reparatie uitgevoerd en werkt het weer als nieuw! Graag bedank ik het team van Microfix in Leiden.

Respuesta de MicroFix
iPad 2019 gaf binnen de garantieperiode…
iPad 2019 gaf binnen de garantieperiode de geest.
Keurig gerepareerd.

Respuesta de MicroFix
Más información sobre otros tipos de reseñas.