Microforce Opiniones 2586

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

prima service, enkel wat onduidelijkheid over de gemaakte afspraak voor het overzetten van het materiaal van de oude I-pad naar de nieuwe. Dit vastleggen op een bestelbon kan dit kleine euvel vermijde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reeds vele jaren trouwe klant. No nonsens aanpak en aanbod die échte prijs-kwaliteit biedt. Maar ook voor herstel mij one-stop plek! Technische wizards die ver weg blijven van cowboy stories! Verademi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Probleemloos werkende Dell laptop. Ik heb hier meteen de Canon printer kunnen op doorverbinden en heb er de factuur van de laptop mee afgeprint. Ik heb er wel een Macally muis met kabeltje bij gekoch... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prachtig nieuw toestel aan correcte prijs. Even wat problemen bij instellingen daar toestel vermoedelijk oorspronkelijk voorzien was voor gebruik via werkaccount (bedrijf). Hulp voor oplossing was v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de informática
  2. Tienda de celulares
  3. Servicio de reparación de computadoras
  4. Tienda de reparación de teléfonos celulares

Acerca de Microforce

Escrito por la empresa

Expert in refurbished.

Bij Microforce vind je voor het grootste assortiment Refurbished Apple producten (zowel refurbished iPhones, iPads, Macbooks, iMacs als Apple Watch), refurbished laptops en refurbished Samsung Smartphones. We hebben steeds een zeer ruime voorraad van zowel refurbished smartphones, laptops als MacBooks direct leverbaar.

Kwaliteitsgarantie op refurbished producten.

Kies je voor een Microforce refurbished product dan kies je resoluut voor de beste kwaliteit aan een super interessante prijs, met 2 jaar garantie en eigen service punten in zowel Gent, Antwerpen en Oudenaarde.

Dankzij onze kwaliteitsgarantie kan u op uw beide oren slapen bij de aankoop van een refurbished product. Wij selecteren steeds de beste producten: geen schadegevallen of opgelapte toestellen, maar enkel gebruikte toestellen in uitstekende staat. Dit zorgt er ook voor dat u een toestel ontvangt met originele onderdelen. Deze gaan we dan volledige testen op meer dan 50 controlepunten, intern en extern reinigen, indien nodig voorzien van een nieuwe batterij en netjes verpakken samen met originele accessoires zoals kabel en adapter.

Op deze manier zijn wij er 100% zeker van dat we u een fantastisch refurbished laptop, smartphone of tablet aanbieden waar u nog jaren van kan genieten. Loopt er toch iets mis, geen nood. We staan steeds voor u klaar en dankzij onze 2 jaar garantie en fysieke servicepunten, bent u ook dan steeds snel en vakkundig geholpen. Ook na de garantie of bij bijvoorbeeld valschade kunnen we u steeds helpen.

Ontdek in onze verkooppunten welke Refurbished MacBook of laptop voor jou het meest geschikt is. Een enthousiaste medewerker zal jouw met veel plezier het juiste advies geven. Ben je toch niet tevreden over een toestel dan kan je steeds binnen de 30 dagen omruilen naar een ander model.

Professionele hersteldienst.

Reeds sinds 2003 helpen we ook onze klanten bij het herstellen van alle Apple producten, Laptops en andere tablet en smartphone merken zoals Samsung, Huawei en OnePlus.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Zeer krachtig toestel

Krachtig refurbished toestel ontvangen (MacBook Pro 13" M22 M2-10 16GB 512SSD SG Refurbished), Voldoet aan alle verwachtingen. Prijs lag echter aan de hoge kant in vergelijking met de concurrenten. Garantievoorwaarden zijn dan weer beter tov anderen.

5 de enero de 2026

Top!

Ik ben super tevreden over de zeer correcte service van Tim en zijn collega. Mijn telefoon was niet meer te redden na waterschade maar ze zijn erin geslaagd mijn data te recupereren, al was het niet evident. Kreeg ook nog eens uitleg ivm backups whatsapp etc… echt heel vriendelijk en helemaal niet duur!

21 de enero de 2026

Een verborgen parel!

Microforce in Antwerpen heeft een hele goede verantwoordelijke. Hij is heel systematisch, vriendelijk, correct. Hij adviseert zonder persé het duurste toestel te verkopen. Hij geeft tips om zo lang mogelijk geniet te hebben van je toestel. Het contact is heel persoonlijk en toegankelijk. Je stapt gewoon binnen. Geen chatbot die je van op afstand algemene vage uitleg geeft.
Een echte aanrader!

21 de enero de 2026

Snelle en klantvriendelijke benadering

Snelle en klantvriendelijke benadering. Zeer snelle en efficiënte respons. Keuze uit verschillende toestellen met garantie en uitstekende prijskwaliteit. Ideaal voor eerder conservatief ingestelde gebruikers: een apparaat hebben dat doet waarvoor het tot heden werd gebruikt, maar toch aangepast aan nieuwe technische evoluties, zonder alle toeters en bellen.

13 de enero de 2026

Prijs kwaliteit is top

Prijs kwaliteit is top. Deskundig advies zonder verplichting. Ik was er voordien al voor herstellingen, de service is altijd perfect.

13 de enero de 2026

Erg tevreden

Tot dusver heel goede refurbished iPhone ontvangen. Online besteld, snel ontvangen. Ik verwacht dat hij lang zal meegaan, want ik heb 2 jaar geleden ook een iPhone gekocht bij Microforce en zeer tevreden van.

5 de enero de 2026

Prima service

Prima service: op zoek naar een nieuwe betaalbare Iphone begreep de medewerker meteen welk toestel bij mij pastte. Hij heeft me ook zeer goed geholpen bij het overzetten van al mijn data.

31 de diciembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.