MinMotor Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Funderar på om företaget är en bluff? Min sambo har försökt nå företaget vid upprepade tillfällen både via mail och mobil för att säga upp försäkringen men det är helt omöjligt att få svar. Jag har s... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag har varit kund hos MinMotor sedan 2022, men i oktober 2025 sade jag upp tjänsten vilket bekräftades av MinMotors kundtjänst. De fortsatte emellertid att dra månadsavgiften för november och decembe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick ett erbjudande om MinMotor ringde in till kundtjänst för att förstå vad det handlade om. Verkar vara en bra tjänst då min bil precis rullat över 15000 mil. Försäkringspremien har ökat samtid... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick en påminnelse att inta ha betalat räkningen från MinMotor, kontrollerade med min bank och den skulle vara betald. Printade ut banknoteringen, scannade den och påminnelse, skrev ett mail till... Ver más

La empresa ha respondido

1. Perito de seguros

Escrito por la empresa

MinMotor - För ett tryggare och enklare bilägande Hos MinMotor strävar vi efter att ge fordonsägare komplett trygghet och ett enklare bilägande. Många känner inte till att maskinskadeförsäkringen ofta upphör efter ett visst antal mil, men som medlem hos oss behöver du inte oroa dig. Vi förhandlar med leverantörer om priser för att skapa värde till våra kunder. Som medlem får du tillgång till: Fri besiktning Rabatter på service och däck Hjulbyten Rådgivning kring försäkringsärenden Och mycket mer! Det lönar sig att vara medlem hos MinMotor. Med vår stora kundbas kan vi pressa priser och erbjuda förmåner, rabatter och ersättning vid skador. När din maskinskadeförsäkring inte längre gäller, kan du som medlem fortsätta känna dig trygg. Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss! För mer information, besök vår hemsida: www.min-motor.se.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

206 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min motor farligt otydligt erbjudande

Läste MinMotors erbjudande om maskinskadeförsäkring. Information saknas om de 239kr är per månad, per 2veckor eller per år. Det står i det finstilta att lägsta kostnad per år är 2388kr. Vilket innebär att årlig kostnad kan bli betydligt mer än det.
Dessutom gäller avtalet när första inbetalning av de 239kr eller 239krär gjord, i ett år. Ett års inkubationstid för skador innebär att försäkringsskyddet är starkt reducerat.
Otydligheten i erbjudandet och inkubationstiden år 1 gör att det är nästan försök att lura in kunder.
Min fråga är därför: när kommer ni skicka ut ett nytt och informativt tydligt erbjudande ?

19 de octubre de 2024

Hej Peder,

Vi tackar för att du tog dig tiden att skriva, all kritik hjälper oss att bli bättre.

199/239 kr per månad är priset och därmed är 2388 kr per år lägsta pris. Tecknar man ett liknande skydd vid köp av bil från bilhandlare betalar man mellan 3000-5000 kr.

Här ingår fri besiktning, däckrabatt, servicerabatter med mera. Vi förhandlar priser med leverantörer genom våra tusentals bilägare/medlemmar.

På så sätt kan vi ge värde till er som kunder även när ni inte får en skada.

Man har denna kvalificeringstid för fordon som efter nytecknandet fram till skadetillfälle inte har servat eller besiktigat sin bil. Detta för att säkra att man ej tecknar med ett fordon som har befintlig skada, detta händer dessvärre oftare än man kan tro.
På detta sätt kan vi möjliggöra denna tjänst för de tusentals nöjda kunder vi har.

Vi tar din åsikt om erbjudandet vidare till marknadsavdelningen för att på så sätt kunna förtydliga vårt budskap och våra villkor bättre.

Har du fler frågor eller någon fundering kan du kontakta kundtjänst: kundtjanst@min-motor, be om att få tala med Adam.
Vi arbetar aktivt med kundnöjdhet och har full förståelse för att de inte alltid blir rätt.

Med vänlig hälsning
Adam Johansson

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingenstans på framsidan framgår villkoren

Ingenstans på framsidan framgår det om kostnaden är per år eller månad. Står att man kan säga upp när "när som helst" men på baksidan står det bindningstid på abonnemanget minst 1år.
Fråga till MinMotor: Hur bemöter ni kunder som vill säga upp sitt avtal med omedelbar verkan?

Respuesta de MinMotor

Vi har noterat att detta erbjudandet har varit aningen otydligare än vad som är normalt vid våra utskick. Man kan säga upp när som helst vid försäljning att bilen.

I annat fall gäller 12 månaders bindningstid då Besikting med mera ingår.

Kunder som vill säga upp kan enkelt mejla oss och då avslutas tjänsten.

Mvh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan verkligen rekommendera MinMotor.

Kan verkligen rekommendera MinMotor.

Jag fick en upplevelse som gjorde mig trygg och bemötandet av världsklass.

När det kom till deras erbjudande så känns det som att dom vet vad dom gör och för mig fullkomligt rimligt att rekommendera MinMotor

Vi uppskattar att du tar dig tiden att skriva.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på kundtjanst@min-motor.se. 08 798 36 69.

Jag fick ett erbjudande

Jag fick ett erbjudande som var väldigt seriöst. Jag fick en bra känsla av företaget och det fick jag svar på när jag hade frågor, mycket trevlig och tillmötesgående kundservice.
Man känner sig tryggare, rekommenderar starkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fått erbjudande om medlemskap för…

Fått erbjudande om medlemskap för skador, besiktning med mera. Tecknande 239 kr per månad. Superbra sak om man behöver de 👍😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ett års kvalificeringstid för skador och ett års bindningstid

Ett års bindningstid och ett års kvalificeringstid för skador. Packningar kedjor lager räknas som slitagedelar och ersätts inte. Maskinskadan på din fullservade bil som inte får gå mer än 2500mil/år ska godkännas av MinMotor AB,s skadeavdelning. De har två anställda. Är det VD Zaid och kundtjänst/styrelseledamot Alexandra då?
Instagramkontot avstängt för kommentarer.
Halva aktiekapitalet förbrukat. Kontrollräkning upprättad.
Ansvara group AB som de är en del av existerar öht inte.
2388kr och man får en besiktning värd 479kr. Första året är kvalificeringstid för skador gott folk.

Har nog aldrig läst ett sämre avtal.

Spännande att flertalet som lämnar fem stjärnor är nystartade konton som även lämnar fem stjärnor på Ansvara Marketing och Ansvara Energi samt nån extra på Ikea eller nåt så de ska se seriösa ut. Alla tre företagen har samma styrelsemedlemmar...varför är jag inte förvånad.

MinMotor invänder mot att jag skrev in förnamnet på VD och en styrelsemedlem. Det är offentliga uppgifter i aktiebolag och jag var snäll som bara skrev förnamnen.

Lycka till med denna scam.

Respuesta de MinMotor

Vi har samma kunder i flertal bolag vilket är normalt att ha då man korsförsäljer. Vi ber kunder lämna recensioner vilket alla bolag gör. Våra nöjda kunder har självklart oss med andra produkter och de flesta har inte trustpilot utan startar ett konto när de blir ombedda.

MinMotor har i dagsläget tiotal anställda inom kundtjänst, sälj och rådgivning.
Vi har ett trustpilot konto öppet och tar gärna emot kritik om de är nödvändigt här då vi alltid strävar efter att bli bättre.

Skador ska godkännas innan ja det stämmer.

Kvalificeringstiden avser de fordon som inte ännu genom gått besiktning eller service efter tecknandet.

Du får går kontakta oss på kundtjänst om du har några frågor, vi hjälper dig gärna.
Kundtjanst@min-motor.se

Med vänlig hälsning,

Vilket lurendrejeri

Vilket lurendrejeri! Får ett ”erbjudande” med 239:- som inbetalningsbelopp vilket gör att man tror att det är en engångskostnad. Ingenstans på framsidan står det att man binder upp sig på 12 månader samt att beloppet i rutan är ett minimibelopp per månad. Dessutom så finns det mängder av undantag i det finstilta på baksidan som gör försäkringen till skräp. Skulle aldrig någonsin hoppa på en sådan försäkring.

Uppdatering: Direkt efter detta omdöme får jag ett meddelande av Trustpilot dår företaget önskar få mina kontaktuppgifter för att kunna kontakta mig oh verifiera att jag verkligen är kund hos dem och att omdömet inte är falskt eller strider mot.Trustpilots regler.

Jag kommer inte lämna ut mina person eller kontaktuppgifter till ett företag som jag inte vill ha med att göra.

Respuesta de MinMotor

Tråkigt att du känner så. Vi kommer ha din åsikt i åtanke och förtydliga erbjudandet ytterligare.

Då bland annat fri besiktning är en del av det som ingår så är 239 kr som engångsavgift dessvärre inte möjligt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Erhöll ett erbjudande från minmotor i…

Erhöll ett erbjudande från minmotor i form av brev. Jag har tidigare besiktigat min bil på Carspect och jag har tidigare blivit rekommenderad pluspaket.
Jag valde pluspaket men för tidigt att avgöra om jag kommer behöva det men det känns tryggt att ha iallafall. Ändrar till 5 stjärnor när jag varit kund ett längre tag 😉

/Johanna

14 de octubre de 2024

Respuesta de MinMotor

tack för din recension. Vi uppskattar att du tar dig tiden att skriva. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på kundtjanst@min-motor.se.
08 798 36 69.

Vi ser fram emot att göra dig nöjd och få denna höjd till en femma.

Fick ett erbjudande om MinMotor

Fick ett erbjudande om MinMotor
ringde in till kundtjänst för att förstå vad det handlade om. Verkar vara en bra tjänst då min bil precis rullat över 15000 mil. Försäkringspremien har ökat samtidigt som jag förlorat tryggheten för maskinskadan.

Var lite kluven mellan Bas & Plus men det är mer valuta för pengarna med fri besiktning och servicerabatt.

Tack för bra och tydlig service Adam på kundtjänst!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tycker att det är bondfångeri

Tycker att det är bondfångeri. På framsidan står det ingenting om att det är en månadsavgift, på baksidan står det (under Förnyelse av MinMotor+) När första betalning mottagits gör sig betalaren bunden till betalning i ett (1) år. Den totalt lägsta kostnaden för år 1 (ett) är 2 388 kr, dvs betalar man in 239 kr binder man upp sig att betala minst 2 388 kr.

Hej Ola,

Vi uppskattar att du tar dig tiden att skriva en recension. Som du själv läst på brevet framgår det vad kostnaden blir per månad samt totalt per år. Vi kommer självklart ha din åsikt i åtanke för att göra vårt erbjudande ännu tydligare.

Detta är månadsvis ja, i detta paket ingår bland annat: Maskinskador, fri besiktning och servicerabatt.

Har du frågor kontakta gärna vår kundtjänst.

Med vänlig hälsning,

Oseriöst erbjudande

Jag har fått "erbjudande" i brevlådan. Erbjudandet är utformat som en vanlig faktura och inleds med "Hej Fredrik... Dags att komplettera din försäkring...". Först en bra bit ner står det uttryckligen att detta är ett erbjudande. Den ouppmärksamme kan med andra ord förledas att tro att detta är en löpande faktura på något denna ska betala.
På framsidan har de struntat i att skriva att beloppen som anges är per månad och att man förbinder sig för minst 12 månader. Detta behöver man läsa det finstilta på baksidan för att förstå.
På framsidan skriver de att "Självklart kan du när som helst säga upp eller överföra MinMotor+ om du ska sälja bilen." vilket ger sken av att det är lätt att när som helst avsluta försäkringen, trots att man alltså förbinder sig i minst 12 månader.
Förutom ovan STORA varningstecken så är erbjudandet även tidsbegränsat så att man ska känna sig pressad att svara fort.
RIKTIGT OSERIÖSA METODER med andra ord.
Ge inte era hårt intjänade pengar till ett sådant oseriöst företag!

Uppdatering efter MinMotors svar nedan: Ja, vad ska man säga? Inte ett spår av svar på det jag anmärkte på utan bara trams kring förklaring av prissättning etc. Jag har ingen kritik på er tjänst eller prissättning på densamma - jag har inte provat tjänsten! Det jag finner otroligt oseriöst är sättet tjänsten marknadsförs på där ni försöker mörka kostnader och bindningstid etc. Oavsett hur bra eller dålig tjänsten är så skulle jag aldrig betala för en tjänst från ett företag som visar så tydlig brist på omdöme och brist på respekt för sina tilltänkta kunder.
Ett seriöst svar på min kritik hade varit att ni hade visat att ni förstått min kritik och beskrivit vad ni avser att göra för att liknande bluffmetoder inte kommer användas i framtiden.
Men jag förstår av ert svar att bluffmetoderna var helt och hållet medvetna och att ni avser att fortsätta med dem, antagligen för att ni lyckas lura in tillräckligt många nya kunder för att det ska vara värt att använda dessa metoder - Att folk blir vilseledda och lurade bryr ni er uppenbarligen inte om.

Hej Ola,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi värdesätter all feedback och ser det som en viktig del i vårt arbete för att förbättra våra tjänster.

Som du själv har noterat är vi noggranna med att tillhandahålla all nödvändig information, inklusive förköpsvillkor, totala kostnader och samtliga avtalsvillkor. De angivna priserna på 199 kr per månad och 239 kr för pluspaketet är våra månatliga avgifter, som täcker ett antal förmåner för våra medlemmar.

Bindningstiden på 12 månader inkluderar fri besiktning, som har ett värde på upp till 700 kr. Utan bindningstid skulle tjänsten kunna sägas upp direkt efter genomförd besiktning, vilket inte skulle ge samma värde för våra andra kunder.

Vi hoppas att detta klargör informationen. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Med vänliga hälsningar

Erbjudandet om vagnskadeförsäkring

Erbjudandet om vagnskadeförsäkring. Dåligt att det inte står tydligt på inbetalningavin att det är månatlig inbetalning och vad totala kostnaden på ett år blir. Det står endast på erbjudandets baksida i finstilt. Utstuderat om du frågar mig.

Efter svar från Min Motor: Jättebra att ni bemöter kritik - det jag kommenterade var att det inte står att det är månatlig inbetalning mer än på baksidan. Det kunde framgå på framsidan och ev. på avin - det var min synpunkt. Med vänlig hälsning

16 de octubre de 2024

Hej Max,

Det står på står på två ställen att priset är 199kr och 239 kr för plus paket. Även på inbetalningskortet har du månadskostnaden.

Du har även de totala priset för ett år på baksidan.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Med vänlig hälsning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt bemötande och väldigt…

Fantastiskt bemötande och väldigt lyhörda!! Rekommenderar starkt!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt bra bemötande från första…

Fantastiskt bra bemötande från första samtalet, smidig affär och dessutom tar man ansvar direkt för sina objekt, bara positiv upplevelse och kan verkligen rekommendera!

Fick hem ett erbjudande

Fick hem ett erbjudande, super bra grej. Min bil täcks inte längre, plus jag fick fri besiktning ❤️

3 de octubre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt trevlig personal!🤩 Väldigt hög…

Otroligt trevlig personal!🤩 Väldigt hög kvalitet och deras service är utmärkt! Jätte smidigt och enkelt! Jag är mycket nöjd och rekommenderar verkligen dessa för andra! Definitivt 5 Stjärnor och kommer absolut tillbaka!!!⭐️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick erbjudande via brev idag

Fick erbjudande via brev idag, min verkstad tyckte detta var ett bra tillval. Har besiktning om en vecka så de blir perfekt med gratis besiktning 😜 😍

Mvh. Alexander MinMotor

8 consejos para escribir buenas reseñas.