Funderar på om företaget är en bluff? Min sambo har försökt nå företaget vid upprepade tillfällen både via mail och mobil för att säga upp försäkringen men det är helt omöjligt att få svar. Jag har s... Ver más
Jag har varit kund hos MinMotor sedan 2022, men i oktober 2025 sade jag upp tjänsten vilket bekräftades av MinMotors kundtjänst. De fortsatte emellertid att dra månadsavgiften för november och decembe... Ver más
Fick ett erbjudande om MinMotor ringde in till kundtjänst för att förstå vad det handlade om. Verkar vara en bra tjänst då min bil precis rullat över 15000 mil. Försäkringspremien har ökat samtid... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick en påminnelse att inta ha betalat räkningen från MinMotor, kontrollerade med min bank och den skulle vara betald. Printade ut banknoteringen, scannade den och påminnelse, skrev ett mail till... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
MinMotor - För ett tryggare och enklare bilägande Hos MinMotor strävar vi efter att ge fordonsägare komplett trygghet och ett enklare bilägande. Många känner inte till att maskinskadeförsäkringen ofta upphör efter ett visst antal mil, men som medlem hos oss behöver du inte oroa dig. Vi förhandlar med leverantörer om priser för att skapa värde till våra kunder. Som medlem får du tillgång till: Fri besiktning Rabatter på service och däck Hjulbyten Rådgivning kring försäkringsärenden Och mycket mer! Det lönar sig att vara medlem hos MinMotor. Med vår stora kundbas kan vi pressa priser och erbjuda förmåner, rabatter och ersättning vid skador. När din maskinskadeförsäkring inte längre gäller, kan du som medlem fortsätta känna dig trygg. Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss! För mer information, besök vår hemsida: www.min-motor.se.
Västra varvsgatan 5E, 21117, Malmö, Suecia
- 087983660
- Kundtjanst@min-motor.se
- min-motor.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
BLUFF OCH UTSTUDERAT VILSELEDANDE
Ser att ni tidigare fått kritik just för otydligheten om det är en engångsavgift eller ej. Ni hävdar att ni har bättrat er, det stämmer verkligen inte - riktigt fula lögner. Det står fortfarande att man ska betala in 199 / 239 kr före ett visst datum kort och gott. Ni skriver "Självklart kan du när som helst säga upp eller överföra MinMotor+ om du ska sälja bilen". På baksidan står det sedan ordagrant följande:
"Betalning
Premien betalas månadsvis eller årsvis, genom autogiro eller avtalsfaktura. Faktureringsavgift på 29 kr tillkommer vid pappersfaktura. Bindningstid 1 år."
Väldigt uppenbart att ni:
1. Försöker lura folk in i detta med 1 års bindningstid utan möjlighet till uppsägning när de inser att det inte var ett engångsbelopp.
2. Det framgår ingenstans att 199/239 kr är en månadskostnad, rent krasst är det rimliga att antaga att det är årspremien som står på första sidan - så marknadsför alla andra bilförsäkringar sig och annars anges att det är månadskostnaden. Sedan att man kan betala 199/239 kr utspritt över ett år. Det är trots allt en tilläggsförsäkring, till redan befintlig försäkring man har, för extremt ovanliga fall.
STAY AWAY!!!
Svar på svaret: SKRIV UTTRYCKLIGEN DÅ ATT DET HANDLAR OM MÅNADSKOSTNAD.

Respuesta de MinMotor
Effektiv hantering med tydliga villkor…
Effektiv hantering med tydliga villkor och snabb respons vid behov. Er kundfokus skapar en påtaglig trygghet i försäkringsskyddet.

Tack för snabb service
Tack för snabb service! Fick min självrisk ersatt av MinMotor när jag bytte ruta på bilen. Tack Kristoffer för hjälpen!

Service i världsklass
Service i världsklass ! Att inte behöva oroa sig över maskinskada längre och verkligen bli vägledd till rätt paket för rätt pris känns ytterst tryggt & lönsamt.
Bra service med gott bemötande!

Respuesta de MinMotor
Blev ombedd lämna omdöme av Alexander…
Blev ombedd lämna omdöme av Alexander på kundtjänst. Bra service!

Bra erbjudande
Bra erbjudande, tecknade 239 kr per månad. Ringde kundtjänst fick svar på alla mina frågor

Respuesta de MinMotor
Fick vänta 10 minuter i telefonen när…
Fick vänta 10 minuter i telefonen när jag ringde idag. Fick påminnelse för jag betalt fel OCR nummer. men Alexander på kundtjänst makulerade avgiften. Tack 🙏

Super nöjd
Super nöjd, tecknade försäkring och garanti som skedde snabbt och simpelt. Inga konstigheter alls och rekommenderar trustpilot starkt.

Väldigt smidigt och enkelt
Väldigt nöjd med kundservicen allt gick smidigt till med tecknande vid köp av bilen. Rekommenderas starkt!

Bluff rakt igenom!
Bluff rakt igenom!
Den som orkar läsa hela baksidan på pappret noggrant kan ha en chans att förstå hur extremt lite man får för en massa pengar men inte ens det är helt säkert!
Rena lögnen 😂
Ge inte ett öre!
Sök gärna på lurendrejeri på nätet (wikipedia eller liknande)
Stort tack för fantastisk service
Stort tack för fantastisk service! Fick ett erbjudande om att teckna MinMotor på privata bilen, fick även ett bra pris på firmabilen 😍😍
Snabb service. Nu ser jag framemot att nyttja fördelarna.
Guldstjärna till Alexander på kundtjänst⭐️
Känns som bluffföretag
Känns som bluffföretag, fick deras erbjudande som verkar utformat för att likna seriösa papper från riktiga försäkringsbolag. Framgår ingenstans på framsidan hur långt tid man får för 239 kronor. När jag läser på baksidan står det att det är ett års kvalifiseringstid!?
De positiva omdömena om det här företaget ser ut att vara skrivna av en AI-bot

5-stjärnig service Nöjd kund
Har haft den tjänsten i två år nu.
Extremt smidigt och värdefullt då jag bara behöver uppge att jag är medlem hos Min Motor hos deras utvalda partners så får jag en gratis besiktning och billigare service.

Supernöjd
Supernöjd! Alltid fungerat som de lovat! Fick mejl om jag ville lämna recension vilket jag gärna gör. Uppgraderade till pluspaket när jag fick erbjudande 239 kr per månad.

Respuesta de MinMotor
Tur att jag läste andras omdömen
Tur att jag läste andras omdömen. Erbjudandet som jag fick hem på 239:- är ju en månadsavgift man erlägger o sen har man bundit upp sig för 1 år.
Står på baksidan i villkoren, men många åker nog dit på detta då man bara läser framsidan. Varför inte skriva 238:-/mån på erbjudandets framsida direkt. Skulle vara mera seriöst !!!
Blev intresserad först men det här blir det inget av… sorry

Rena bondfångeriet
Rena bondfångeriet! Medvetet väljer man att var otydlig med bindningstid, att man måste besiktiga/serva bilen osv för att få hjälp men framförallt att man förbinder sig till minst 12 månader. Detta hade man självklart kunnat tydliggöra enkelt som andra liknande företag valt att göra.
Jag var faktiskt intresserad men tappade förtroende helt, så det blir ingen affär den här gången!

rekommenderar 👍🏼
Bra att ha. Ersatte min punktering, nytt däck.

Bluff
Information saknas om vilken tidsperiod de nämnda 239:- gäller! Per månad halvår eller per år, tydligen är det per månad som gäller.
Det står i det finstilta att lägsta kostnad per år är 2388:-, kan bli betydligt mer än det.
Dessutom gäller avtalet när första året är inbetalt.
Otydlighet luktar bluff lång väg!!
Sen har ni fler goda omdömen med snarlik text och meningsuppbyggnad, bluffomdömen skrivna av er själva eller ngn ni påverkat!
NEJ TACK