Funderar på om företaget är en bluff? Min sambo har försökt nå företaget vid upprepade tillfällen både via mail och mobil för att säga upp försäkringen men det är helt omöjligt att få svar. Jag har s... Ver más
Jag har varit kund hos MinMotor sedan 2022, men i oktober 2025 sade jag upp tjänsten vilket bekräftades av MinMotors kundtjänst. De fortsatte emellertid att dra månadsavgiften för november och decembe... Ver más
Fick ett erbjudande om MinMotor ringde in till kundtjänst för att förstå vad det handlade om. Verkar vara en bra tjänst då min bil precis rullat över 15000 mil. Försäkringspremien har ökat samtid... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
MinMotor - För ett tryggare och enklare bilägande Hos MinMotor strävar vi efter att ge fordonsägare komplett trygghet och ett enklare bilägande. Många känner inte till att maskinskadeförsäkringen ofta upphör efter ett visst antal mil, men som medlem hos oss behöver du inte oroa dig. Vi förhandlar med leverantörer om priser för att skapa värde till våra kunder. Som medlem får du tillgång till: Fri besiktning Rabatter på service och däck Hjulbyten Rådgivning kring försäkringsärenden Och mycket mer! Det lönar sig att vara medlem hos MinMotor. Med vår stora kundbas kan vi pressa priser och erbjuda förmåner, rabatter och ersättning vid skador. När din maskinskadeförsäkring inte längre gäller, kan du som medlem fortsätta känna dig trygg. Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss! För mer information, besök vår hemsida: www.min-motor.se.
Västra varvsgatan 5E, 21117, Malmö, Suecia
- 087983660
- Kundtjanst@min-motor.se
- min-motor.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fick vad jag trodde var en faktura på…
Fick vad jag trodde var en faktura på Kivra . Ringde deras kundtjänst och förstod att det var bara ett erbjudande. Trevlig personal som förklarade vad det gäller. Tack Adam på kundtjänst.
Riktigt oseriöst…
Skickar faktura på något jag aldrig beställt. Stor varningsflagg på detta företag!
Den "produkt" som nu erbjuds via Kivra kan inte sägas upp och gäller i 2 år (!). Inget seriöst företag låser in sina kunder i 2 år. Frågan är ens om företaget har ekonomi för att erbjuda de tjänster de utlovar.
Rekommenderar att ni kollar på detta företag på merinfo.se. Där kan man se att det upprättats en kontrollbalansräkning enligt senaste årsredovisningen. Citat från sista sidan i revisionsberättelsen:
"Anmärkning
Årsredovisningen har inte upprättats i sådan tid att det varit möjligt att, enligt 7 kap. 11 § ABL, hålla årsstämma inom 6 månader efter räkenskapsårets utgång.
Som framgår av förvaltningsberättelsen och balansräkningen är det egna kapitalet förbrukat. Styrelsen är medveten om sitt ansvar enligt ABL Kap. 25 om likvidation och konkurs.
Malmö den 29 augusti 2023"

Skickar bluffakturor
Skickar ”fakturor” i Kivra fast man inte beställt någon tjänst. Jag fick ett mail där det står ”du har fått en ny faktura”, när man sen öppnar i Kivra står det Faktura/erbjudande. Detta kan omöjligt vara lagligt. Har anmält dem till Konsumentverket, gör det du också om du utsatts för samma sak.

Respuesta de MinMotor
Fick ett erbjudande av MinMotor på…
Fick ett erbjudande av MinMotor på Kivra, har besiktigat min bil hos Carspect tidigare som de samarbetar med. Mycket bra tjänst 👍🏼
Jättebra service och ett trevligt…
Jättebra service och ett trevligt bemötande. Mycket nöjd kund!

Dålig valuta för pengarna
Svårt att nå på telefon, tar dagar att svara på mail.
Sen får du knappt nånting utöver din vanliga försäkring, ja besiktning ingår, blir en väldigt dyr besiktning.
När jag teckna avtalet fick jag för mig att det täckte problem med elektroniken men tydligen inte nu när jag behövde det.

Varning!
Varning för detta företag.
Försökte lura mig att jag har tecknat en tjänst och vill ha betalt. Fast jag inte har anlitat företaget.
Jag skulle riva alla brev direkt från företaget min motor.

Respuesta de MinMotor
Jag fick en påminnelse att inta ha…
Jag fick en påminnelse att inta ha betalat räkningen från MinMotor, kontrollerade med min bank och den skulle vara betald. Printade ut banknoteringen, scannade den och påminnelse, skrev ett mail till firman. Sedan när jag kollade mina scannade dokument så visade det sig att jag angett en siffra fel på OCR numret. Skickade ett nytt mail och talade om detta, fick svar inom en timme att det var ordnat. Detta var på en helg trodde aldrig att få det utrett så snabbt.

Respuesta de MinMotor
Valuta för pengarna och ett seriöst…
Valuta för pengarna och ett seriöst bemötande kan du räkna med!

Respuesta de MinMotor
Tecknande och varit kund i snart ett…
Tecknande och varit kund i snart ett år, besiktning och service har fungerat utmärkt. Även bra försäkring!
Outstanding!
Dunder service och snabb respons. Kändes tryggt hela vägen!

Väldigt bra service
Väldigt bra service, bra bemötande. Ska du skaffa försäkring så gör det här!

Respuesta de MinMotor
Mycket bättre och mer prisvärda…
Mycket bättre och mer prisvärda försäkringar än de traditionella försäkringsbolaget.
Otroligt bra service också måste jag tillägga.

Mycket professionellt
Mycket professionellt , gjorde ett utmärkt jobb. Snabbt och smidigt! Tack för bra service!

Besiktning och återbetalning
När jag besiktade fick jag betala trots att jag hade avtal med min motor. Efter kontakt osdnade min motor så jag fick tillbaka avgiften jag erlagt. Jag fick även en gåva av 500 kr för besväret för mig. Det uppvisar seriositet och att man värnar sina kunder. Kan rekomendera min motor till andra.
Lasse Skog
Bra kommunikation med Kundservice
Bra kommunikation med Kundservice - återkoppling och hantering av mitt skadeärende sköttes snabbt och smidigt.
Fick hem ett erbjudande
Fick hem ett erbjudande. Mailade företaget på förmiddagen då jag hade en del frågor. Kundtjänst ringde upp någon timme senare bara, tog sig tid att besvara alla frågor. Så nu har dem en nöjd kund! Ska ta del av erbjudandet där gratis bilbesiktning ingår.
Super bra tjänst då detta inte täcks i…
Super bra tjänst då detta inte täcks i försäkringen hos våra försäkringsbolag.. super tacksam att ni finns!
Dunder tjänst
Dunder tjänst, så prisvärt. Inga konstigheter. Väldigt tydliga i deras villkor vad som gäller. Lättillgängliga. Rekommenderas verkligen!
Väldigt nöjd kund
Väldigt nöjd kund, kommer man inte fram på telefon direkt, så är de snabba med att svara på mejl 😃