Funderar på om företaget är en bluff? Min sambo har försökt nå företaget vid upprepade tillfällen både via mail och mobil för att säga upp försäkringen men det är helt omöjligt att få svar. Jag har s... Ver más
Jag har varit kund hos MinMotor sedan 2022, men i oktober 2025 sade jag upp tjänsten vilket bekräftades av MinMotors kundtjänst. De fortsatte emellertid att dra månadsavgiften för november och decembe... Ver más
Fick ett erbjudande om MinMotor ringde in till kundtjänst för att förstå vad det handlade om. Verkar vara en bra tjänst då min bil precis rullat över 15000 mil. Försäkringspremien har ökat samtid... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick en påminnelse att inta ha betalat räkningen från MinMotor, kontrollerade med min bank och den skulle vara betald. Printade ut banknoteringen, scannade den och påminnelse, skrev ett mail till... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
MinMotor - För ett tryggare och enklare bilägande Hos MinMotor strävar vi efter att ge fordonsägare komplett trygghet och ett enklare bilägande. Många känner inte till att maskinskadeförsäkringen ofta upphör efter ett visst antal mil, men som medlem hos oss behöver du inte oroa dig. Vi förhandlar med leverantörer om priser för att skapa värde till våra kunder. Som medlem får du tillgång till: Fri besiktning Rabatter på service och däck Hjulbyten Rådgivning kring försäkringsärenden Och mycket mer! Det lönar sig att vara medlem hos MinMotor. Med vår stora kundbas kan vi pressa priser och erbjuda förmåner, rabatter och ersättning vid skador. När din maskinskadeförsäkring inte längre gäller, kan du som medlem fortsätta känna dig trygg. Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss! För mer information, besök vår hemsida: www.min-motor.se.
Västra varvsgatan 5E, 21117, Malmö, Suecia
- 087983660
- Kundtjanst@min-motor.se
- min-motor.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Super bra extra trygghet för oss med…
Super bra extra trygghet för oss med lite äldre bilar. Rekommenderar!
Seriöst och professionellt
Seriöst och professionellt, fått en självrisk ersatt och även fri besiktning. Rekommenderas starkt!
Super bra tjänst som inte min…
Super bra tjänst som inte min försäkring täcker längre. Behjälplig personal, och nice med fri besiktning 😃
Blufföretag
Blufföretag, skickat in skadeanmälan fick ett svar om att min bil gått mer än 1500mil senaste året trots att försäkringsbrevet säger att man kan köra 2000mil.Har mailat ett flertal gånger samt ringt men får ingen kontakt.

Bara bluff
Jag försöker prata med kundservice i 2 veckor men jag fått inget svar , jag hade gjort en skada anmäla men ingen som konktade mig, det var en hemskt upplevelse med det falska företag.
Ni måste reagerar väldigt fort när det gäller en skada anmäla.

Respuesta de MinMotor
trevligt bemötande och bra priser
Väldigt nöjd med MinMotor
Väldigt nöjd med MinMotor. Bra service och bra tjänster.
Problem vid besiktning hos Opus
Besiktade bilen på Opus. Finns inte i vårt register sa dom. Betalade själv.
Kontaktade MinMotor.
Pengarna på mitt konto omgående.
Bra skött!
Allt ok men ..
Allt ok men ... Kort tid att ringa och prata med kundtjänst
Annars helt ok. Rekommenderar
Jag är jättenöjd med Minmotor
Jag är jättenöjd med Minmotor! Toppen service med allting.
fick medlemserbjudande som jag tackade…
fick medlemserbjudande som jag tackade ja till. Bra rabatter och trevligt bemötande. Varit i kontakt med Alexander och fått bra bemötande när jag skulle serva bilen.
Jag har varit kund hos minmotor i ett…
Jag har varit kund hos minmotor i ett tag nu, och jag är supernöjd med bemötandet. Jag har alltid känt mig väl omhändertagen, och jag har uppskattat de extra gåvor som jag har fått, som gratis besiktning och rabatt på servicen. Jag har aldrig känt att jag har blivit illa bemött eller att jag har blivit lurad. Personalen är alltid vänliga och servicen är alltid till den högsta standarden. Jag skulle definitivt rekommendera minmotor till andra som letar efter en högkvalitativ service.
Helt ny kund
Helt ny kund, många frågor som kanske skulle varit med på er info till nya kunder; autogiro fungerar inte

Respuesta de MinMotor
Var i kontakt med kundtjänst via…
Var i kontakt med kundtjänst via telefon och Mail idag. Fick hjälp av Adam, som i samråd med sin chef, bemötte och löste vårt problem på ett ypperligt sätt. Så tacksam!
Fått 900 kr rabatt på service och 1100…
Fått 900 kr rabatt på service och 1100 kr rabatt på däck. Kan ge 5/5 när jag varit kund längre.

Respuesta de MinMotor
Utmärkt bemötande och otrolig service
Utmärkt bemötande och otrolig service. Kan varmt rekommendera!
Supernöjd!
Supernöjd!! Bra service och trevlig personal, fick precis den hjälpen jag behövde! ⭐️⭐️