Et godt og velstruktureret forløb. Har givet gode enkle redskaber til at give ro i hovedet. For mig har det givet en forståelse af hvad der sker i hjernen, hvad jeg skal være opmærksom på og hvorda... Ver más
La empresa ha respondido
Mindcamp forløbet har for mig virkelig været en øjenåbner for, hvor stor en betydning ens tankemønstre har for ens hverdag. Med det sagt, at små justeringer i ens tankemønster kan skabe ro i hovedet... Ver más
La empresa ha respondido
Dette forløb har været super let at følge. Mads og Martin er utrolig dygtige til at guide, forklare på en let og spiselig måde, hvordan hjernen og vores vaner fungerer. Jeg har lært at kontrolle... Ver más
La empresa ha respondido
Mindcamp tilbyder et online forløb kaldet Hjernero. HjerneRO lærer dig at fjerne bekymringer og uro i hovedet, så du kan blive stressfri og få dit overskud tilbage. Forløbet er udviklet af psykologer og er baseret på den nyeste og bedste forskning, som psykologien har at tilbyde 🧠
Dinamarca
Et godt og velstruktureret forløb.
Har givet gode enkle redskaber til at give ro i hovedet.
For mig har det givet en forståelse af hvad der sker i hjernen, hvad jeg skal være opmærksom på og hvordan jeg kan bremse et ubehageligt tankespin.
Kan klart anbefalde dette forløb.

Respuesta de Mindcamp
Virkelig mange gode ideer 💡 og gode tips til ens arbejdesdag og man kan bruge dem, og tænker over dem, såsom den kan jeg bruge der.

Respuesta de Mindcamp
HjerneRo forløbet giver gode værktøjer til at få en mere velafbalanceret hverdag. Glæder mig til at arbejde mere med det. Det bliver en del af min mentale værktøjskasse.

Respuesta de Mindcamp
Super forløb, godt forklaret med gode øvelser som er nemme at lave i hverdagen.

Respuesta de Mindcamp
The Teachers are excellent in explaining the way your mind works and how it is possible to make the mind shift into positiv thinking. The tasks are relativly simple and therefore also relavtivly simple to implement at the workplace

Respuesta de Mindcamp
Oplevelsen af at have markant mere ro i hovedet, især når jeg skal sove/sover, er fantastisk.
Jeg har opnået en rigtig god søvnkvalitet - og dermed fået en masse energi til de vågne timer.

Respuesta de Mindcamp
Jeg har fået rigtig meget ud af at deltage i programmet hjerneRo. Jeg har fået stor indsigt i, hvordan mine bekymringer styrer mine tanker og hvad jeg skal være særlig opmærksom på, så jeg kan nedjustere min stress. Det er et lærerigt program, der går bag om hvad der sker, når bekymringerne tager over.. jeg har fået værktøjer til at løse mine udfordringer og skabe resultater, der hjælper mig til at få det bedre. Tusind tak for det..

Respuesta de Mindcamp
Jeg har været så heldig at være med i et forsøg på OUH Odenses onkologiske afdeling, hvor man vil undersøge om “HjerneRO” kan hjælpe tidligere kræftpatienter med senfølger herunder tankemylder.
Forløbet har været en kæmpe hjælp, som har givet mig mere ro, overskud og livsglæde. Med overskuelige råd har det været med til at takle bekymringer og tankemylder.
Jeg håber, at “HjerneRO” bliver er et forløb, som andre kræftoverlever fremover tilbydes.

Respuesta de Mindcamp
Tak for et super godt og givende forløb. Man sidder efter forløbet og tænker: 'kan det virkeligt være så enkelt?'. HjerneRO får det til at lyde enkelt i deres måde at formulere og fortolke den måde vi tænker og argere på - en pædagogisk og enkel indføring som alle kan forstå.
Men det kræver som alt andet træning og her får du nogle meget enkle træningsværktøjer som er nemme at bruge og giver resultat med det samme. Fantastisk godt koncept og kan kun anbefales til alle!

Respuesta de Mindcamp
Det virker og har givet hele arbejdspladsen HjerneRo og godt humør.
Vi bruger det dagligt i fællesskabet og særlig taknemmeligheds øvelsen er blevet en fælles daglig indsats

Respuesta de Mindcamp
Jeg er meget taknemmelig for at vi har haft HjerneRo-forløbet på min arbejdsplads igennem de seneste måneder. Vi har prioriteret det benhårdt i en travl hverdag og det har til tider været svært, men sikke et output! Jeg bruger fortsat redskaberne hver dag og jeg har endegyldigt lagt den arbejdsrelaterede stress bag mig, som har fyldt i flere år. Kæmpe tak!

Respuesta de Mindcamp
Kæmpe tak til Martin og Mads - Jeg har lyttet til HjerneRo podcasten nu igennem et år og er såvel vild med samt meget taknemmelig over de redskaber og erfaringer, der deles ud af i samtlige afsnit. Jeg måtte efter en al for travl periode både arbejdsmæssigt og privat kaste håndklædet i ringen og her har Mads og Martins mange refleksioner og redskaber i den grad hjulpet mig væk fra den mentale uro og tilbage til en ny ankerplads! Tak til dem for at hjælpe mig med at igen at kunne bevare hovedet koldt og hjertet varmt. Kæmpe anbefaling herfra

Respuesta de Mindcamp
📔💛🌼En helt igennem fantastisk bog.
Det er sjældent, jeg anbefaler en bog. Hjernero af Mads og Martin har jeg anbefalet til flere. Den er enkelt, let at arbejde med, og virksom. TAK for den gode bog. 🤯📔😅

Respuesta de Mindcamp
Jeg har lært at kontrollere mine bekymringer, og kan efter meget kort tid se en ændringer i mine tankevaner. De nye vaner er kommet for at blive og fremtiden ser mindre "bekymrende ud".
Tak for at sætte dette fantastiske program sammen! Alle burde blive introduceret til forløbet - det vil ændre manges liv.

Respuesta de Mindcamp
Jeg får nyhedsbreve fra HjerneRo og lytter til podcast fra HjerneRo. Det giver virkelig HjerneRo og ro i sindet med alle de gode eksempler og ‘lige til’ opmærksomheder, jeg skal have på mig selv 😊
Stort tak herfra! I gør det virkelig godt ❤️

Respuesta de Mindcamp
Mindcamp har været et fantastisk forløb for mig.
Man får konkrete værktøjer i forløbet, og det er en stor forskel for hvad jeg ellers har været igennem.
HjerneSTÆRK bliver den næste del af rejsen.

Respuesta de Mindcamp
I en travl hverdag med mange bolde i luften har Mads og holdet virkelig hjulpet mig med at få mere ro på hovedet.
Det kræver en del træning, og tålmodighed, men med tiden kommer det.

Respuesta de Mindcamp
Det er nogle virkelige behagelige gutter der driver det her, der virkelig har noget på hjertet til en travl hverdag.

Respuesta de Mindcamp
Fremragende forløb med brugbare redskaber. Nemt og overskueligt at gå til og følge, og er med til at ændre ens mindset til at være mere positiv.

Respuesta de Mindcamp
Más información sobre otros tipos de reseñas.