Professionel betjening. Høj faglighed. Altid imødekommende og jeg føler mig tryg, når jeg sætter mig i stolen :-)
Consulta las opiniones de los clientes
🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har nu været patient på klinikken de sidste 7 år, og jeg har kun haft gode oplevelser hos Tandlægerne Strandbysvinget, Esbjerg. Hele teamet er utroligt imødekommende og professionell... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk oplevelse hos Tandlægerne Strandbysvinget Alt spillede fra start til slut – professionel, grundig og venlig behandling. Super oplevelse hos tandlæge Martin og tandplejer Marilina. De er dy... Ver más
La empresa ha respondido
Her kommer jeg aldrig mere og kan på ingen måde anbefale klinikken. Rodbehandling af en tand - efter 3 x 1 time var tandlægen langt fra færdig med behandlingen. Hver gang var bedøvelsen utilstrække... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Tandlæge i Esbjerg. Velkommen til tandlægerne Strandbysvinget
Información de contacto
Strandbysvinget 7, 6700, Esbjerg, Dinamarca
- mintand.dk
Professionel betjening
Kan varmt anbefales – dygtige og behagelige!
Fantastisk oplevelse hos Tandlægerne Strandbysvinget
Alt spillede fra start til slut – professionel, grundig og venlig behandling. Super oplevelse hos tandlæge Martin og tandplejer Marilina. De er dygtige, venlige og får én til at føle sig tryg. Jeg er meget tilfreds og kommer gerne igen!

En god oplevelse!
Kan varmt anbefale Christina og klinikken - især hvis man sætter pris på god behandling og et trygt miljø.
Tandrensningen blev udført nænsomt og grundigt. Klinikken har en behagelig stemning og alle virker venlige og kompetente.

Super god tandlæge
Super god tandlæge, Majid er rigtig god til at berolige en, hvis man lider af tandlægeskræk 😉

Respuesta de Tandlægerne Strandbysvinget
Jeg føler mig i trygge hænder hver gang…
Jeg føler mig i trygge hænder hver gang jeg sætter mig i tandlæge stolen fordi jeg synes de meget dygtige. Både i deres arbejde men også menneskelige forhold. De er obs på man skal igennem behandlingen så rart som muligt.

Kan varmt anbefales!
🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg har nu været patient på klinikken de sidste 7 år, og jeg har kun haft gode oplevelser hos Tandlægerne Strandbysvinget, Esbjerg. Hele teamet er utroligt imødekommende og professionelle! Majid er både grundig, dygtig og god til at forklare hvad der sker undervejs - hvilket gør en stor forskel, især hvis man har lidt tandlægeskræk. Jeg har altid følt mig i trygge hænder, hos både tandplejer Christina, Marilina og tandlæge Majid.
Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle, der ønsker en tandlæge med høj faglighed og en venlig atmosfære. Tak for god behandling!

Respuesta de Tandlægerne Strandbysvinget
Professionelle og utroligt rare og imødekommende
Jeg oplever at alle jeg møder er imødekommende og rare. Min tandlæge er fantastisk til sit arbejde og jeg oplever at der bliver taget hånd om mine behov og hvad der er bedst for mig nu og på sigt. Jeg oplever en professionalisme jeg ikke har oplevet før hos andre tandlæger. Jeg er meget glad og tilfreds for Tandlægerne Strandbysvinget 👍🏻

Fantastisk tandlæge
Jeg har Martin som tandlæge dernede, han er en super dygtig, professionel og ualmindelig rar tandlæge, samt assistenterne! Kan kun anbefales
Samt super sød og rar personale!

Dejlig oplevelse
Kompetent, behagelig og super god behandling hos tandplejer Christina Ros. Hele klinikken er yderst serviceminded og emmer af en rolig og rar atmosfære!

Respuesta de Tandlægerne Strandbysvinget
Super god service og behandling!

God oplevelse hos Martin og Marilina 👍🏼

Respuesta de Tandlægerne Strandbysvinget
Fantastisk “tand-team” og jeg har…
Fantastisk “tand-team” og jeg har aldrig fået bedre og mere samvittighedsfuld behandling noget sted. De er dygtige, servicemindede og omsorgsfulde. Kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

En rigtig god oplevelse
Dygtig og venlig personale.
De var gode til at informere og fik ordnet tanden og de lavede det fint.

Respuesta de Tandlægerne Strandbysvinget
Her kommer jeg aldrig mere og kan på…
Hver gang var bedøvelsen utilstrækkelig, med mange smerter til følge.
Hos den nye tandlæge jeg kom til (Tandlægerne Fyrvej - kan anbefales) tog det en time at færdiggøre rodbehandlingen.

Respuesta de Tandlægerne Strandbysvinget
Da jeg flyttede tilbage til Esbjerg…
Da jeg flyttede tilbage til Esbjerg anede jeg ikke hvem jeg skulle vælge som tandlæge, så det blev der hvor min far har da han syntes rigtig godt om dem. Jeg er ikke stor fan af at gå til tandlæge, så jeg fik Majid. Ja tak han præsenterede sig som pizza bager inde ved siden af...så var tonen slået an. ELSKER sådan en tilgang. Tak Majid for altid god behandling og tid til at man spørger. Tak til alle dine søde piger der også servicerer med et smil og en rolig og behagelig tilgang.

Skønt og kompetent personale
Skønt og kompetent personale
Er ikke selv bange for tandlæger men de er meget gode til at fortælle hvad de gør før de gør noget 😃
Man er tryg i deres arme

Bedste Tandlæge i Esbjerg
Dr. Majid er en erfaren og professionel tandlæge, der leverer fremragende pleje. Han tager sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og sikre, at jeg føler mig behagelig gennem hele aftalen. Hans kontor er modern, den nyeste teknologi indenfor tandbehandling fx. Røntgen udstyr, og hans personale er venlige og hjælpsomme. Jeg er imponeret over kvaliteten af plejen (visdomstand fjernet), han leverer, og resultaterne. Han er virkelig en top klasse tandlæge, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der leder efter en stor tandplejeoplevelse. Fem stjerner!

Respuesta de Tandlægerne Strandbysvinget
Holder ikke hvad deres hjemmeside-priser tilbyder.
Jeg kigger på deres web-side som fortæller, at jeg i værste fald skal betale max. 1600 kr. for en operativ fjernelse af en tand.
Alligevel lyder min regningen på 1982,23 kr.
Hvad har jeg så lært? At man altid skal få en fast pris, inden man sætter sig i stolen.
Selve arbejdet føltes lidt hektisk, som om det ikke kunne gå hurtig nok.
Jeg blev da også stukket i tungen med sprøjten, og flere gange kommer min overlæbe i klemme mellem tang og tand, som gjorde sindsyg ondt.
En uge senere fik jeg fjernet tråde, som han gjorde godt.
Så ved jeg ikke om det er normalt, men jeg havde sindsyg ondt i såret i hele 3 uger efter fjernelse af denne tand. Smertehelvede 24/7 i 3 uger.
Undskyld Kim/Tandlægerne Strandbysvinget, du får kun 2 stjerner.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.