Ejendomsselskabet Tandlægerne Fyrvej Opiniones 16

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Utroligt

Utroligt , at skulle komme til tandlæge for, at få en simpel tandrensning og efter 3 gange ikke ,at ha’ fået den og pga af alverdens undersøgelser, trods det, at jeg altid har gået regelmæssigt til tandlæge …tager ikke 3 gange for, at fortælle mig om mundhygienje hvilken er rigtig god ..og så skulle visdomstænder der intet fejler , og aldrig haft i smerter fjernes ??? Nok den værste pengemaskine jeg har været udsat for ..😡gennem 4 mdr

8 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slettet som kunde uden varsel, midt i et akut forløb

Jeg har været loyal kunde hos denne klinik i mange år, men fik i dag en rystende behandling. Da jeg ringede med akutte smerter og formodet rodbetændelse, fik jeg blot at vide, at jeg ikke længere er registreret som kunde, fordi jeg ikke har været til regelmæssig kontrol i en lang periode.
Klinikken har hverken sendt en mail, et brev eller givet besked på anden vis om, at de har afsluttet kundeforholdet. Da jeg påpegede dette over for receptionisten, blev jeg mødt med en meget kortfattet og afvisende holdning: "Sådan er det bare."
Det er utrolig dårlig stil og mangel på basal kundeservice at efterlade en mangeårig patient i en akut smertetilstand uden hjælp eller varsel. Kan absolut ikke anbefales, hvis man ønsker en tandlæge, der udviser rettidig omhu og empati.

11 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ny receptionist

Jeg skriver for at dele en oplevelse, som desværre ikke lever op til den ellers meget høje standard, jeg forbinder med jer. Jeg har gennem længere tid været utrolig glad for at være patient hos jer. I leverer altid en professionel og imødekommende service, og jeg har kun haft positive oplevelser hvilket er grunden til, at jeg varmt anbefaler jer til andre. Derfor blev jeg også overrasket over min seneste kontakt med klinikken, hvor jeg talte med en ny receptionist. Oplevelsen var desværre ikke i tråd med den service, jeg normalt møder hos jer. Tonen i telefonen virkede sur og irritabel, og der blev anvendt upassende sprog, herunder bandeord. Det gav et indtryk af manglende service og professionalisme, hvilket jeg synes er ærgerligt, da det ikke afspejler klinikkens sædvanlige niveau.
Jeg håber, I vil tage denne henvendelse som konstruktiv feedback, da jeg fortsat ønsker at være patient hos jer og værdsætter den kvalitet, I normalt står for.

23 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Basal rådgivning faktureres særskilt

291,25 kr. for “Individuel forebyggende behandling”, som viste sig at være en 15 sekunders samtale om brug af tandstik.
Det finder jeg urimeligt. Basal hygiejnevejledning bør være en naturlig del af besøget - ikke en separat post til ca. 300 kr.
Klinikken bør være langt mere transparent om, hvad patienterne betaler for.

3 de diciembre de 2025

Dårlig

De lavede fejl for 15 år siden men de har betalt inkasso i 15 år for at indrive penge som ikke er lavet ordentlig

29 de agosto de 2025

Totalt snydt!

Jeg blev opfordret til en scanning og fik at vide den skulle jeg ikke betale for da jeg var under 21 år. Fint, så får jeg scanningen og da jeg kommer hjem tikker regningen ind. De sagde at det kunne de ikke gøre noget ved og sådan var det bare. Jeg skulle slet ikke have haft scanningen, men de sagde jeg ikke ville ende med at skulle betale og nu må man jo så som studerende finde de unødvendige 470kr et sted i budgettet. Simpelthen for dårligt. Kan IKKE anbefales.

22 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg lider af panisk tandlægeskræk

Jeg lider af panisk tandlægeskræk efter dårlige oplevelser i min barndom. Det var derfor med en vis bekymring at jeg mødte op til en rodbehandling efter henvisning fra egen tandlæge. Men mine bekymringer blev gjort til skamme. Hyggelige lyse lokaler. Smilende, venlige og kompetente personaler, og en dygtig og overordentlig velkvalificeret tandlæge der stille og roligt talte mig igennem hvad der skete. Både tandlægen og assistenten var meget opmærksom på hvordan jeg reagerede. Så jeg er ikke bange for at give Tandlægerne på Fyrvej i Esbjerg mine varmeste anbefalinger

23 de mayo de 2024

Tryghedsskabende og respektfuld behandling

Tryghedsskabende, kompetente og respektfulde fagpersoner. Jeg blev lagt i narkose af nogle meget søde og tålmodige anæstesilæger og blev opereret af dygtige Kristian. Trods efterfølgende ubehag, efter fjernelse af visdomstænder, så vil jeg klart anbefale det team af mennesker, som hjalp mig respektfuldt og ordenligt igennem en træls situaiton.

Tak for jeres fælles indsats.

1 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var henvist fra anden tandlæge til…

Jeg var henvist fra anden tandlæge til Tandlægerne på Fyrvej. Jeg har haft dårlige oplevelser med andre tandlæger, så jeg var rædselsslagen over at skulle rodbehandles ...Men det blev en positiv oplevelse !! Første indtryk var sobre og hyggelige lokaler -hbis det kan være det hos en tandlæge 😃 Søren som behandlede mig var utrolig behagelig ! Rolig og informerede grundigt. Jeg følte mig tryg .En dejlig oplevelse. Desværre laver de kun rodbehandlinger ...jeg ville gerne have ham som fast tandlæge selvom jeg skulle køre langt ! 10 Stjernet til ham.

27 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har været kunde i 33 år men smidt ud...

Har været kunde i 33 år
men da jeg ikke har været der i nogle år (pga corona osv.)
er jeg smidt ud som kunde har ellers været tilfreds hidtil ,
og da de desværre ikke modtager nye kunder må jeg finde en anden tandlæge...... synte det er ufint...

18 de septiembre de 2023

Første besøg

Jeg har lige haft mit første besøg ved Tandlægerne Fyrvej og det er helt sikkert min faste tandlæge for fremtiden. De er meget servicemindede, venlige og samtidigt meget rolige og gode til at håndtere tandlægeskræk. Jeg havde hørt meget godt om dem fra andre og kan kun støtte op om det.

30 de marzo de 2023

Tandlægerne Fyrvej

Tandlægerne Fyrvej

Tog 3 røntgent billeder, og den ene var en fejl. Klagede over at at skulle betale for alle 3 og endte at få pengene tilbage og smidt ud. De tåler ikke en reklamation, og kunder der minder dem om de har lavet en fejl.

4 de mayo de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.