Verzending is allemaal goed gegaan, maar na 3 lagen magneetverf blijft een magneetje er nauwelijks aan hangen, en zeker niet met een papiertje eronder. Met een 4e laag is het effect minimaal, dus we... Ver más

La empresa ha respondido
vriendelijke klantenservice. 1 ding zou ik graag willen een programmaatje, waarin ik kleuren naast elkaar kan leggen, in een tekening van muren.Nu moet ik google play betalen om dat te kunnen met... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering, kwaliteitsvolle producten. Ruim aanbod in prachtige kleuren. De kleurkaarten zijn identiek aan je geverfde eindresultaat. Tip: koop eerst de kleurkaarten om de perfecte combinaties te... Ver más
La empresa ha respondido
Eerst de kleurenkaarten besteld, daar de mooie groen met mos uitgekozen en besteld als muurverf. Wat een ontzettend fijne verf en jawel de kleur komt perfect overeen met de kleurenkaart. Heel erg bl... Ver más
Escrito por la empresa
Am Reitfeld 10, 93161, Sinzing, Alemania
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
De verf heeft een super kwaliteit en dekt erg goed. Hij verft ook heel gemakkelijk. Dat je op voorhand en tussen de lagen niet moet schuren, is een heerlijkheid en maakt de klus zoveel aangenamer.

Respuesta de MissPompadour.nl
Goede verf kwaliteit mooie kleur zoals aangegeven . Alleen de 2 kwasten die ik er bij gekocht heb vallen tegen lijken wel penseeltjes

Respuesta de MissPompadour.nl
Ben teleurgesteld. 5 juni bestelling geplaatst nog steeds niet binnen.
Het is vandaag 22 juni. Als ik had geweten dat het zo lang zou duren, dan had ik bestelling niet geplaatst. Zou niemand adviseren om hier iets te kopen.

Respuesta de MissPompadour.nl
Kleurenkaart besteld, deze was snel bezorgd. Prachtige kleuren, nu uitzoeken welke kleur ik ga gebruiken voor mijn project.

Respuesta de MissPompadour.nl
J'ai apprécié la rapidité d'envoi ,la qualité des échantillons et de l'emballage Merci

Respuesta de MissPompadour.nl
Prima ervaring , mooie kleuren. Maar nog geen verf gekocht alleen kleurstalen.

Respuesta de MissPompadour.nl
Snelle levering en prachtige kleuren verf. Erg blij met MissPompadour.

Respuesta de MissPompadour.nl
Pompadourverf doet niet wat de reclame beloofd.

Respuesta de MissPompadour.nl
Mijn pakket was gestolen na dat het geleverd was aan mijn huis. MissPompadour heeft een passende en snelle oplossing geboden. Super service!

Respuesta de MissPompadour.nl
Heel erg blij met de verf, ons volgend project de keuken staat al gepland, nu alleen nog een mooie kleur uitzoeken.

Respuesta de MissPompadour.nl
Nice colour however, I needed to put 4 (!) layers to completely cover the drawer. I put 2 Histor layers of primer at the base (white). Miss Pompadour claims that the paint can go on any material but in my opinion that is not very true. 4 layers to cover is too much especially for the price you pay.
Laatst de milch Kaffee kleur besteld . De verf zelf is van prima kwaliteit en goed in gebruik.
Bij het bestellen van een kleur kom je er toch ietwat teleurgesteld uit.
De kleur op de website lijkt donkerder dan het in werkelijkheid is.
Ik zou als advies geven dat ze standaard een proef monster meesturen, dan kan je het testen op de muur of meubel, alvorens je het blik opent. Of je besteld een kleurstaal.
Ik ben teleurgesteld in de kleur en heb nu een blik dat niet voldoet aan mijn verwachtingen. Het is toch een groot verschil met wat je op de website ziet aan voorbeelden.
Klantenservice was goed, stuurde een kleurstaal op en die kleur kwam overeen. Maar foto's op website zijn niet correct vind ik.
Daarin heb ik zelf de verkeerde keuze gemaakt door direct een blik te bestellen.