Banner for MissPompadour.nl

MissPompadour.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verzending is allemaal goed gegaan, maar na 3 lagen magneetverf blijft een magneetje er nauwelijks aan hangen, en zeker niet met een papiertje eronder. Met een 4e laag is het effect minimaal, dus we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vriendelijke klantenservice. 1 ding zou ik graag willen een programmaatje, waarin ik kleuren naast elkaar kan leggen, in een tekening van muren.Nu moet ik google play betalen om dat te kunnen met... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten. Ruim aanbod in prachtige kleuren. De kleurkaarten zijn identiek aan je geverfde eindresultaat. Tip: koop eerst de kleurkaarten om de perfecte combinaties te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst de kleurenkaarten besteld, daar de mooie groen met mos uitgekozen en besteld als muurverf. Wat een ontzettend fijne verf en jawel de kleur komt perfect overeen met de kleurenkaart. Heel erg bl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de pinturas

Sobre MissPompadour.nl

Escrito por la empresa

Creëer het interieur van je dromen door gewoon lekker te verven
Wil je je woning een compleet nieuwe uitstraling geven zonder een kostbare verbouwing? Of je nu je muren wilt opfrissen, je meubels een tweede leven geeft of je keuken of badkamer wilt aanpakken: verven is de meest praktische oplossing voor elke verandering.
Bij MissPompadour vinden we dat je geen professional hoeft te zijn voor een prachtig resultaat. Wij denken proactief met je mee over de aanpak van jouw project, zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan.

WAAROM VERVEN MET MISSPOMPADOUR DE OPLOSSING IS:
- Ontdek meer dan 100 schitterende kleurnuances in onze exclusieve MissPompadour collectie.
- Onze verf is milieuvriendelijk geproduceerd met een minimale CO2 voetafdruk. Zo verf je niet alleen mooi maar ook verantwoord.
- Wij bieden een compleet assortiment aan verfbenodigdheden. Bestel alles wat je nodig hebt in één keer zodat een tijdrovend bezoek aan de bouwmarkt overbodig wordt.
- Als ambitieus familiebedrijf ondersteunen we je met diepgaande kennis en praktische tips.
Van de kleurkeuze tot aan de laatste kwaststreek: wij staan voor je klaar. Ervaar hoe makkelijk veranderen kan zijn en ga gewoon lekker verven! #lekkerverven

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Respuesta de MissPompadour.nl

Wat fijn om te horen, dank je wel! 💛

Leuk dat je zo tevreden bent over onze service én de kwaliteit van onze producten 😊

Heel veel plezier met je project en hopelijk tot een volgende keer! 🎨✨

Super kwaliteit

De verf heeft een super kwaliteit en dekt erg goed. Hij verft ook heel gemakkelijk. Dat je op voorhand en tussen de lagen niet moet schuren, is een heerlijkheid en maakt de klus zoveel aangenamer.

18 de junio de 2026

Respuesta de MissPompadour.nl

Wat een prachtige review, dank je wel! 💛

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit, de dekking én hoe prettig de verf verwerkt 😊🎨

En ja, dat je dankzij Hechtblocken Maar schuren vaak kunt overslaan, maakt schilderen voor veel mensen een stuk leuker en makkelijker. Precies dat is waar we het voor doen!

Heel veel plezier met je mooie project en hopelijk tot een volgende keer! ✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede verf kwaliteit mooie kleur zoals…

Goede verf kwaliteit mooie kleur zoals aangegeven . Alleen de 2 kwasten die ik er bij gekocht heb vallen tegen lijken wel penseeltjes

15 de junio de 2026

Hallo,

wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verf en de kleur 💛

Over de kwasten zijn we nu wel nieuwsgierig geworden 😊 Heb je er inmiddels al mee geschilderd?

We merken namelijk regelmatig dat onze 25 mm-kwasten in eerste instantie wat bescheiden overkomen. Maar juist daardoor zijn ze zo fijn voor randjes, hoekjes en strakke lijnen. Veel klanten zijn na hun eerste schilderklus stiekem helemaal om 😉

Natuurlijk kan het ook gewoon zijn dat ze niet bij jouw manier van schilderen passen. Mocht je ze inmiddels hebben gebruikt en nog steeds denken: "Nee, dit zijn niet mijn kwasten", neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan storten we het aankoopbedrag graag aan je terug.

Team MissPompadour 💛🎨

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ben teleurgesteld

Ben teleurgesteld. 5 juni bestelling geplaatst nog steeds niet binnen.
Het is vandaag 22 juni. Als ik had geweten dat het zo lang zou duren, dan had ik bestelling niet geplaatst. Zou niemand adviseren om hier iets te kopen.

8 de junio de 2026

Hallo Samantha,

wat jammer dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is om lang op een bestelling te wachten en uiteindelijk niets te ontvangen.

Inmiddels hebben we contact gehad en hebben we kunnen achterhalen dat je pakket naar een servicepunt is gebracht en na afloop van de bewaartermijn weer naar ons is teruggestuurd. Natuurlijk hebben we daarop direct de door jou gewenste terugbetaling in orde gemaakt.

We hebben de afgelopen periode onze verzendingen kritisch bekeken en waar nodig verbeteringen doorgevoerd, zodat dit soort situaties zo veel mogelijk voorkomen kunnen worden.

Nogmaals bedankt voor het contact en de prettige afhandeling. We hopen dat we je in de toekomst misschien toch nog eens mogen laten zien hoe het normaal gesproken hoort te gaan 💛

Team MissPompadour ✨

Fast delivery

Fast delivery, amazing quality

Respuesta de MissPompadour.nl

Thank you so much for your kind words! 💛

We're delighted to hear that you're happy with both the fast delivery and the quality of our products 😊🎨

Enjoy your project, and we hope to welcome you back again soon! ✨

Kleurenkaart besteld

Kleurenkaart besteld, deze was snel bezorgd. Prachtige kleuren, nu uitzoeken welke kleur ik ga gebruiken voor mijn project.

6 de junio de 2026

Wat fijn om te horen 💛

Leuk dat de kleurkaart snel bij je binnen was! En nu begint natuurlijk het leukste gedeelte: kleuren vergelijken en dromen over je project 😊🎨

Veel plezier met kiezen en we zijn heel benieuwd welke kleur uiteindelijk jouw favoriet wordt! ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

J'ai apprécié la rapidité d'envoi ,la…

J'ai apprécié la rapidité d'envoi ,la qualité des échantillons et de l'emballage Merci

5 de junio de 2026

Respuesta de MissPompadour.nl

Merci beaucoup pour votre gentil commentaire 💛

Nous sommes ravis que vous ayez apprécié la rapidité de l'envoi, la qualité de nos échantillons ainsi que leur emballage 😊🎨

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à choisir votre couleur et espérons vous revoir bientôt pour votre projet ! ✨

Prima ervaring

Prima ervaring , mooie kleuren. Maar nog geen verf gekocht alleen kleurstalen.

5 de junio de 2026

Wat fijn om te horen, Mascha! 💛

Leuk dat je een goede ervaring hebt gehad met onze kleurstalen en dat de kleuren in de smaak vallen 😊🎨

We wensen je veel plezier met het kiezen van de perfecte kleur voor je project. En wie weet zien we je binnenkort terug voor de verf! ✨💕

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en prachtige kleuren…

Snelle levering en prachtige kleuren verf. Erg blij met MissPompadour.

Wat fijn om te lezen, Conny, dank je wel 💛

Snelle levering én prachtige kleuren — dat klinkt als een perfecte combinatie 😊🎨

Wat leuk dat je zo blij bent met MissPompadour. We wensen je heel veel plezier met je project en hopen je nog vaak terug te zien! ✨💕

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pompadourverf doet niet wat de reclame…

Pompadourverf doet niet wat de reclame beloofd.

Hallo,

wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze verf. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen meegeven.

We hebben je bestelling inmiddels gevonden en nemen persoonlijk contact met je op. We kijken graag samen met je naar wat er is gebeurd en zoeken natuurlijk naar een passende oplossing.

Team MissPompadour 💛

Super service!

Mijn pakket was gestolen na dat het geleverd was aan mijn huis. MissPompadour heeft een passende en snelle oplossing geboden. Super service!

Wat fijn om te lezen, dank je wel 💛

Wat vervelend dat je pakket was gestolen nadat het was bezorgd. Des te fijner dat we samen snel tot een passende oplossing zijn gekomen 😊

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze service. Daar doen we het voor! ✨

Heel veel plezier met je verf 🎨💕

Uitstekend

Fantastische verf!!

Fantastische verf!!! En zo makkelijk 😊

6 de junio de 2026

Respuesta de MissPompadour.nl

Wat een enthousiaste review, dank je wel 💛😊

Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met de verf! En als schilderen ook nog eens makkelijk gaat, dan is ons doel helemaal bereikt 🎨✨

Heel veel plezier met het resultaat en hopelijk tot een volgend project! 💕

Gute verf

Gute verf. Gute verf.

Wat fijn om te horen, Rogier! 💛

Dank je wel voor je review. Soms zeggen twee woorden al genoeg: goede verf 😊🎨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goed verpakt. Prachtig mooie verf.

Wat fijn om te lezen, dank je wel 💛

Snelle levering, goed verpakt én prachtige verf — daar worden wij natuurlijk heel blij van 😊🎨

Heel veel plezier met je project en bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Hopelijk tot een volgende keer! ✨

Mooie verf

Mooie verf, snelle levering en goede service

16 de mayo de 2026

Wat fijn om te lezen, Michelle, dank je wel 💛

Mooie verf, een snelle levering én goede service — dat zijn precies de dingen waar we iedere dag ons best voor doen 😊🎨

Heel veel plezier met je project en hopelijk tot een volgende keer! ✨

Supermooie kleurklaarten

Supermooie kleurklaarten, snel geleverd

23 de mayo de 2026

Wat fijn om te horen, Nathalie! 💛

Leuk dat je zo blij bent met de kleurkaarten 😊 We vinden het belangrijk dat je thuis op je gemak kleuren kunt vergelijken en kiezen.

Dank je wel voor je review en veel plezier met het uitzoeken van jouw favoriete kleur(en)! 🎨✨

Eerst de kleurenkaarten besteld

Heel erg blij met de verf, ons volgend project de keuken staat al gepland, nu alleen nog een mooie kleur uitzoeken.

1 de junio de 2026

Wat een heerlijke review, Yvonne, dank je wel 💛

Wat fijn dat Groen met Mos zo goed bevalt en dat de kleur precies overeenkomt met de kleurkaart 😊 Dat is precies waarom we onze kleurkaarten zo graag aanbevelen.

En hoe leuk dat het volgende project al op de planning staat! Een keuken make-over klinkt als een geweldig avontuur 🎨✨ We wensen je veel plezier met het uitzoeken van de perfecte kleur en helpen natuurlijk graag als je nog twijfelt.

Veel schilderplezier! 💕

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nice colour however many layers needed

Nice colour however, I needed to put 4 (!) layers to completely cover the drawer. I put 2 Histor layers of primer at the base (white). Miss Pompadour claims that the paint can go on any material but in my opinion that is not very true. 4 layers to cover is too much especially for the price you pay.

1 de junio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kleur valt tegen

Laatst de milch Kaffee kleur besteld . De verf zelf is van prima kwaliteit en goed in gebruik.
Bij het bestellen van een kleur kom je er toch ietwat teleurgesteld uit.
De kleur op de website lijkt donkerder dan het in werkelijkheid is.
Ik zou als advies geven dat ze standaard een proef monster meesturen, dan kan je het testen op de muur of meubel, alvorens je het blik opent. Of je besteld een kleurstaal.
Ik ben teleurgesteld in de kleur en heb nu een blik dat niet voldoet aan mijn verwachtingen. Het is toch een groot verschil met wat je op de website ziet aan voorbeelden.
Klantenservice was goed, stuurde een kleurstaal op en die kleur kwam overeen. Maar foto's op website zijn niet correct vind ik.
Daarin heb ik zelf de verkeerde keuze gemaakt door direct een blik te bestellen.

22 de mayo de 2026

Hallo Marieke,

bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen 💛

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de verf en het contact met onze klantenservice. Ook goed om te horen dat de kleurstaal overeenkwam met de ontvangen verf.

Kleuren op een beeldscherm kunnen helaas van monitor tot monitor verschillen door instellingen, helderheid en kleurweergave. Daarom adviseren we bij het kiezen van een kleur altijd om eerst onze kleurkaarten of een kleurstaal te bekijken. Zo krijg je de meest betrouwbare indruk van de kleur in je eigen omgeving 🎨

Jammer dat Beige met Latte uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen heel goed dat dat teleurstellend is wanneer je een bepaald beeld van een kleur voor ogen hebt.

Team MissPompadour 💛

8 consejos para escribir buenas reseñas.