Verzending is allemaal goed gegaan, maar na 3 lagen magneetverf blijft een magneetje er nauwelijks aan hangen, en zeker niet met een papiertje eronder. Met een 4e laag is het effect minimaal, dus we... Ver más

La empresa ha respondido
vriendelijke klantenservice. 1 ding zou ik graag willen een programmaatje, waarin ik kleuren naast elkaar kan leggen, in een tekening van muren.Nu moet ik google play betalen om dat te kunnen met... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering, kwaliteitsvolle producten. Ruim aanbod in prachtige kleuren. De kleurkaarten zijn identiek aan je geverfde eindresultaat. Tip: koop eerst de kleurkaarten om de perfecte combinaties te... Ver más
La empresa ha respondido
Eerst de kleurenkaarten besteld, daar de mooie groen met mos uitgekozen en besteld als muurverf. Wat een ontzettend fijne verf en jawel de kleur komt perfect overeen met de kleurenkaart. Heel erg bl... Ver más
Escrito por la empresa
Am Reitfeld 10, 93161, Sinzing, Alemania
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
De vernis is superfijn! Geurloos en droogt snel. Lakverf vind ik te dun en vloeit niet lekker. Minder enthousiast daarover. De verfbakjes zijn echt de beste! Handig voor je kwast ernaast. Super!

Respuesta de MissPompadour.nl
Snel geleverd wat ik had besteld.
Ben enthousiast over de kleuren. Tot nu toe gewend om met annie sloan verf te werken ga snel mijn ikea meubel verven ben heel benieuwd..

Respuesta de MissPompadour.nl
Op tig verschillende manieren proberen te bestellen. Telkens kom ik een link tegen dat niet werkt om mijn bank app dat de link blokkeert. Genoeg rode vlaggen zou ik zeggen dat mij doet vermoeden dat het bedrijf fake is ?

Respuesta de MissPompadour.nl
Heb de kleurenwaaier besteld en dus afgerekend. Vervolgens een bevestiging ontvangen, maar nooit een waaier ontvangen. DHL geeft niet thuis, het e-mailadres advies at pompadour blijkt niet te werken! Dus onmogelijk om de klacht te deponeren en op te laten lossen. Zou daar zeker geen verfbestellen!

Respuesta de MissPompadour.nl
De verf is van erg slechtekwaliteit, het dekt voor geen meter en er zijn minimaal 3 lagen nodig om het dekkend te krijgen. We hadden niet genoeg aan 2,5 liter voor een kamertje van 12 m2. Hierna 1 liter bijbesteld en de kleur kwam niet overeen. Zelfs niet ook maar een klein beetje.
Mooie marketing, maar het is allemaal een leugen. Er is niets van waar van wat ze beloven en gezegd gedaan te hebben. Trap er niet in!