Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levererades inte det som angavs i appen, handlar aldrig mer hos mister auto. Efter svar från mister auto: Jaha, kanske hjälper. Ringde även er kundtjänst (var faktiskt mycket trevliga), som skulle... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta gäller en leverans som ej kunde godtas,på grund av allt överskölt med olja och det på grund av dälig paketeringSista anhalt Söderhamn Postnord som anser icke deras fel. Påpekat till Klarna men... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Handla inte från dem . Köpt motor olja från dem när jag fick vara märkte läckage kontaktade dem och fått ingen ny eller pengarna tillbaka ! Jag misstänker deras varor är inte Originala. Det är inte... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle beställa ett lock till ett expansionskärl på min bil och hittade artikeln genom att söka på registreringsnumret. Betalade 261 kr för att få varan "skickad samma dag" "leverans samma dag" som st... Ver más

1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

Mister-Auto är ett franskt företag som säljer bildelar till 23 länder. På mister-auto.se kan du köpa delar till bromsar, motorrum, avgasrör, filtrering, fjädring, motorkylning...

1,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

1,2

Todas las opiniones

(11.014)

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Strular med klarna

Strular med klarna, ogiltigt personnummer. Men det är ju det jag har ok här är nr W60254358, nu hamnade statusen på obetald när jag pilla på nåt annat. Men klarna skulle det vara

13 de julio de 2020

Tack för ditt omdöme!

Tyvärr så angav du ingen order referens, så vi kan se specifikt i ditt ärende vad som skett.

Vi ber dig att kontakta vår kundtjänst antingen via telefon eller via E-post så hjälper vi dig på bästa vis.

Har du ytterligare frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att kontakta oss.
Vi på Mister-Autos kundtjänst önskar dig en trevlig vecka!

Inte nöjd

Ju, jag har samma problem som några kunder här. Att beställde massa Greger till mina bilar : Ssangyong rodius och peugeot 307.men ni har skickat BARA TVÅ Greger. Och det är pinsamt. Bnu jag skickade email till er angående detta reklamation. Så jag väntar på era svar.

Jag beställde bromsbelägg fram och bak ( kom bara fram) och termo start.
Det fattas Bromsbelägg bak +luftfilter, oljefilter, olja till servo 2st,+oljeplugg osv.. Alla dessa har inte kommit än...
Varför...?

10 de julio de 2020

Tack för ditt omdöme!

Vi på Mister-Autos kundtjänst önskar dig en trevlig vecka!

väldigt lång leveranstid

7 de julio de 2020

Tack för ditt omdöme!

Beklagar det det känns lite dåligt med leveranstiderna men våra transportörer har förlängt leveranstiderna på grund av coronapandemin.

Vår logistikavdelning tillsammans med våra transportörer arbetar på att optimera leveransperioderna.

Våra kunder får också aktuell informerat om status av deras beställningar och leveranstiderna.

Vi ser att du har lyckats att få din beställning tidigare än den beräknat leverans tiden.

Vi på Mister-Autos kundtjänst önskar dig en trevlig torsdag!

Utebliven del i leveransen

När jag beställer delar till min bil då vill jag att alla delar följer med.
Det duger inte att återbetala det ni inte kan levera, bara för att just det märke jag valt tagit slut.
När det händer måste ni skicka med samma del fast från en annat märke, så jag inte måste vänta på en till leverans en vecka senare.dessutom till kommer frakten.
Det här har hänt förut och är mycket iriterande att ni inte lär av mina åsikter som ni så ofta efterfrågar!!
Om jag har bokat tid på en verkstad för att reparera bilen och så levererar inte ni hela beställningen, då måste jag boka om och vänta ännu längre på att få igång bilen!!!
Det är mycket dåligt och kan få mig att prova andra leveranrörer.

7 de julio de 2020

Respuesta de Mister-Auto.se

Tack för ditt omdöme! Det uppskattar vi!
Vi ser att du råkat ut för att beställd vara tagit slut på vårt lager och detta beror på att omsättningen av varor dagligen ligger på ungefär 10000 - 20000 stycken in respektive ut i våra lager runt om i Europa. Detta gör att från det att din beställning är genomförd tills dess den ankommer vår logistik, så kan det dessvärre hända att en produkt tagit slut. Detta är givetvis inget vi önskar, men som sker då och då. Vi hoppas dock att du ger oss ett framtida förtroende och beklagar verkligen att önskad produkt tog slut. Du kan alltid kontakta oss på kundtjänst och vi kan erbjuda dig en smidig lösning.
Du är välkommen att logga in på ditt Mister-Auto konto och ta reda på hur vi har hanterat ditt ärende.
Vi på Mister-Autos kundtjänst önskar dig en trevlig onsdag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ännu ett dåligt köp - oljan motsvarar inte specifikation!

Jag har redan haft problem med motorolja som Mister Auto marknadsför som certifierad Dexos 2 på sin hemsida i dec. 2019 - feb. 2020. Jag påpekade redan då att oljan motsvar inte specifikationen och efter ca 2 mån. av tjafs, misslyckade byten och trög kundservice fick jag ändå köpa oljan som motsvarar specifikationen hos en annan leverantör. V. g. se mitt tidigare omdöme från 4-e februari i år.
Nu har jag kollat noggrant och köpt oljan med ett ANNAT artikelnummer denna gång som enl. Mister Autos hemsida VAR CERTIFIERAD Dexos 2 men även denna gång har de skickat samma olja OP's XK-1 5W30 Evolution som förr vid flera tillfällen, trots all tjafs och påpekanden om felaktigheter i januari-februari. Nu har jag även kontaktat oljeproducenten OP i frågan och denne bekräftar att oljan XK-1 5W30 Evolution INTE ÄR DEXOS 2 CERTIFIERAD.
Det undkommer mig fullständigt varför Mister Auto langar fortfarande ut felcertifierad motorolja på sin hemsida TROTS att problemet var redan uppmärksammat, alltså att informationen som anges på deras hemsida ÄR VILSELEDANDE.
Denna gång sparade jag dock på krafterna och struntade i att reklamera. Oljan körde jag till tippen. Med facit i handen, verkar diskussionen och påpekanden inte leda nånstans med Mister Auto - därför varnar jag för detta företag i det som gäller motoroljan!

3 de julio de 2020

Respuesta de Mister-Auto.se

Tack för din värdefulla feedback!

Beklagar att det var fel med motoroljan som du har fått från oss!

Ditt ärende har vi eskalerat till våra ansvariga avdelningar som arbetar på att rätta detta missförstånd.

Än en gång till beklagar vi detta och skulle vilja försäkra dig att vi arbetar på att lösa problemet.

Vi på Mister-Autos kundtjänst önskar dig en trevlig fredag och helg!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det tar alldeles för lång tid från att…

Det tar alldeles för lång tid från att jag betalt mina delar tills dom kommer hem till mig.

Mvh Per Duan

1 de julio de 2020

Tack för ditt omdöme!

Beklagar det det känns lite dåligt med leveranstiderna men våra transportörer har förlängt leveranstiderna på grund av corona pandemin.

Våra kunder får också aktuell information om status av deras beställningar och leveranstiderna.

Vi på Mister-Autos kundtjänst önskar dig en trevlig torsdag!

Mister-Auto teamet

8 consejos para escribir buenas reseñas.