Bestilte el drifter i en farve stod på lager - fik besked om at varen kun var i en anden farve. Bad om billede heraf - derefter ingen respons på 5 henvendelser. De har desuden sendt varen som er en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har nu forsøgt gentagende gange at komme i dialog med Misuri’s kundeservice via deres infomail omkring en defekt drifter. Vi hører absolut intet retur - næste skridt bliver at vi smider den b... Ver más
Bestilte en hooverboard på tilbud, som en julegave. Efter afprøvning kunne vi konstatere, at den overhovedet ikke levet op til det reklamerede heraf op til 20 km på en opladning. Den kunne ingengang k... Ver más
Bedste service jeg nogensinde har oplevet! Jeg købte en el-scooter som jeg skulle bruge hurtigere end den kunne blive leveret med alm fragt. Og uden at tøve sagde de at de “bare” kunne lave om på dere... Ver más
La empresa ha respondido
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super godt kunderservice
Super god og imødekommende kundeservice! Hurtig udlevering af vare
Gode priser; god vejledning i brug af drifter som vi købte til vores søn.
Kan virkelig anbefales at købe fra denne side. :) og drifterne lever op til forventningerne og den har allerede bragt mange gode og sjove timer

Utrolig god service 😊
Købte tilbage i december måned to el-drifter.
Drengene elsker dem og de bliver flittigt brugt, uheldigvis gik det ene baghjul desværre i stykke.. da jeg kontaktede kundeservice for at undersøge muligheden for at købe et nyt, tilbød misuri at sende nyt unden beregning.
Det er vil jeg sku betegne som utrolig god service og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der😊

Respuesta de Misuri
Endnu en gang har vi fået en fantastisk…
Endnu en gang har vi fået en fantastisk behandling. Misuri har min varmeste anbefaling

Respuesta de Misuri
Mangel på kundeservice og fejl på varen
Varen var egentlig fin nok ledninger på ladestikket til batteriet var bare trukket forkert så ødelagde lige 4 ladere før jeg fandt ud af det og kundeservicen var ikke til nogen hjælp

Super hurtig og god service
Super hurtig og god service, var klar til afhentning 30 minutter efter bestilling.

Perfekt
Har ikke noget dårligt at sige. Jeg fik min pakke til tiden. Det er bare dejligt

Respuesta de Misuri
Det er nemt hurtigt og så er servicen i…
Det er nemt hurtigt og så er servicen i top

Super service👍
Super service👍
Havde en defekt lader, fik hjælp/fixet problemet med det samme.
Kan varmt anbefales.
Palle

5 kæmpe store stjerner
5 kæmpe store stjerner herfra. Kunne man give Misuri 6 stjerner, så havde jeg gjort det.
Vi har købt en el-drifter gennem Misuri som bare har været en fornøjelse fra start til slut. Man skal lede længe efter bedre kundeservice. Vil klart anbefale Misuri til alle jeg kender.

Kan klart anbefales
Super service, hurtig behandling afbestilling, nemat komme i kontakt med ved spørgsmål.
Fejlfri produkt.

Respuesta de Misuri
Super hurtig levering og et mega fedt…
Super hurtig levering og et mega fedt produkt

Respuesta de Misuri
Super god hjælp og service
Super god hjælp og service. Efter en mindre fejl blev vi hjulpet hurtigt og nemt. Meget tilfreds med produktet.

Køb af EL-drifter
Køb af EL-drifter. Super sjov for ungerne.
Super service. Vi fik den leveret dagen efter jeg bestilte. Hurtig besvarelse ved henvendelse.

Venlig, hurtig og imødekommende
Venlig, hurtig og imødekommende reklamationsservice

Respuesta de Misuri
Købte søndag aften en el-drifter
Købte søndag aften en el-drifter, og allerede tirsdag modtog jeg den, børnene er helt vilde med den, det svære havde speederhåndtaget svært ved at springe tilbage i start position, skrev tirsdag aften til Misuri og fik svar med det samme, sendte en video af det, og dagen efter fik jeg et opkald fra Michael, og efter en snak sagde han at han ville kigge forbi med en ny, jeg bor i Silkeborg og de i Esbjerg, har aldrig opblevet noget lignende, klokken 17:00 onsdag i dag tre dage efter jeg bestilte er jeg den lykkelige ejer af en el-drifter der er fuld funktions dygtig, tusind mange gange tak, den service er helt ud over det normale.
Mvh. Dennis.

Super hurtig og god service
Super hurtig og god service. Vi købte drift scooter 2 stk ungerne er super glade for dem og kvaliteten er bedre end forventet. De bliver brugt og de holder. 👍

Vild god service..
Vild god service... 🙂
jeg hentede en drifter fredag eftermiddag, jeg havde bestilt en halv time tidligere.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.