Beställde två halsband till min bonusdotter och min sambos systerdotter i början på december. Halsbanden kom aldrig! Earlybird påstår att dom har levererat, vilket dom ej har, står på deras hemsida at... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
När man tänker på unika och meningsfulla presenter, är MittNamnHalsband din go-to-lösning. Från födelsedagar och årsdagar, till jul och mors dag, eller bara för att skämma bort dig själv, våra personliga smycken passar alla möjliga tillfällen. Välj från brett utbud av unik design, metaller, former och stenar, för att uttrycka ditt förhållande bortom ord. Vi skapar omsorgsfullt och slår in för hand, allt för att med exceptionell kvalitet, leverera smycken som är unika för dig och dina nära och kära. Kom och besök oss !
Suecia
- mittnamnhalsband.se
No ha contestado las opiniones negativas
Varning!
Varning!!
Halsband som går sönder och ingen respons när man mailar.
Väntade evigheter på leverans
Väntade evigheter på leverans. Ett halsband hade rätt namn, men det andra var helt fel. Camila istället för Marianne. Försökt få kontakt, ingen respons. Tröttsamt.
Halsbandet gick sönder efter en månad
Halsbandet gick sönder efter en månad. Inget svar från företaget.
SCAMMMMMMMMMMMMM...DONNNNT ORDERRRRR and REPORT TO THE POLICE
SCAMMMMMMMMMMMMM
Varning för detta företag!
Över en månads leveranstid. Skrivit till företaget två gånger utan svar. Idag kom halsband och armband. Felstavat namn på ett smycke och helt fel namn på ett annat smycke! Då jag inte fått svar innan kommer det förmodligen vara omöjligt att reklamera. BLUFF, BESTÄLL INTE!
Blufföretag
Blufföretag. En ung kille som sett chansen att öppna ett skräpbolag och tagit namn från ett företag som tidigare hette såhär. De levererade riktiga grejor. Tyvärr hinner han tjäna sina miljoner på att lura kunderna.
Droppshipping, med skräp från Kina, falsk marknadsföring.
Betalat men ej fått varan
La en order på två halsband den 23 oktober och de har nu den 16 december fortfarande inte kommit. Jag betalade dessutom direkt vid köpet..
Har kontaktat företaget flera gånger men nu verkar dem slutat svara.
Super tråkigt då det skulle vara julklappar till mina barn..
Varorna 100% från Kina
Varorna 100% från Kina. Till och med när jag äntligen fick svar på mitt mail efter 100 år så kändes personen som skickade mailet har också tillverkats av Kina för de ignorerade totalt det jag skrev till dem och bara svarade på helt annat. Köp ingenting från de, beställ själva från temu ist för det är där de köper varorna ifrån.
Ledsamt att behöva lämna ett så dåligt…
Ledsamt att behöva lämna ett så dåligt betyg. Har ett pågående olöst ärende med dem sedan 2 månader tillbaka. Drygt att behöva "påminna" dem och få svar som: - Låt mig kontrollera med rätt team och följa upp din leverans. Tack för ditt tålamod.
Men någon återkoppling kommer aldrig.
Oseriöst företag
Gjorde min första beställning i början av maj. Fick besked om 7-10 arbetsdagar för leverans. Fick varan, skadad. Hörde av mig, tog lång tid innan jag fick svar. Ännu mer fel varor och 43 mail (helt till november) senare gav jag upp och bad om pengarna tillbaka. Blev ingen studentpresent i juni.
Att bära namnet runt halsen känns…
Att bära namnet runt halsen känns väldigt personligt.
Jag köpte två halsband varav ett av de…
Jag köpte två halsband varav ett av de redan var sönder när jag fick det och det andra gick sönder efter ca 2 veckors användning. För övrigt så var leveransen även alldeles för lång. KÖP INTE.
Har mailat er flertalet gånger utan…
Har mailat er flertalet gånger utan svar i snart två veckor. Har beställt flera smycken från er som ska ges i present till nybliven mamma men får varken svar eller mina smycken hemskickade. Mycket besviken.
Får hem trasiga varor
Får hem trasiga varor. Löfte om ny produkt, svensktillverkat. In my…
Paketet var adresserat från kina. Kundtjänst lovar nytt halsband. När man kontaktar igen får man fula autosvar!! Akta er för detta BLUFF-FÖRETAG!!!
Köp inte! Det är en vara från Temu
Beställde ett halsband till min bonusdotter. På hemsidan står det att smyckena görs i Sverige men det stämmer inte alls. Det är dropshipping – första etiketten visar en kinesisk avsändare, sedan har fraktbolaget satt en ny ovanpå. Fick Leveransen två veckor efter att jag fått mail om att de skickar varan. När vi öppnade paketet var det en lite knut i kedjan som tog 40 minuter att lösa upp. Oseriöst och missvisande. Jag beställer aldrig här igen och kan inte rekommendera sidan
Min order leverades aldrig
Min order leverades aldrig. Betalde direkt med klarna och företaget tog pengarna utan att leverera något. Väldigt oseriöst att lura stackars oskyldiga konsumenter. Inte ok.
Bra kundservice!
Mitt namn har ett F i början. Där fäste de kedjan så att F:et tyngde ner och vände på hela namnet. När jag påpekade detta svarade de att det var försent (inte använt förrän nu på sommaren) och att jag fick betala 149 kr plus frakt för att åtgärda detta. Efter att ha ”gjort om gjort rätt” kontaktade de mig igen och erbjöd mig ett nytt halsband utan kostnad. Bravo!
Bluff och båg
Silver står det, ser ut som vilken vanlig metall som helst. Bluff och båg! Rekommenderar att man söker ett SVENSKT företag som kan det där med hur metaller ska se ut och har lite kvalité! Djupt besviken, motsvarar absolut inte det de lovar!
Más información sobre otros tipos de reseñas.