Jeg plejer at have rigtig fine vinduer når MM Multipartner har vasket mine vinduer, men sidste gang var de absolut ikke pæne. Jeg betalte forud men fik en regning. Jeg ringede til dem, og fik at vide... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Som normalt et veludført arbejde og et flot resultat. Sidste gang var resultatet ikke til de 5 stjerner. Der var en del pletter efter optørring af dråberne, men måske DSBˋs sporarbejder og støv tidli... Ver más
Et par pålidelige herrer som værner om at gøre deres arbejde godt, og at tilfredsstille deres kunder med bl.a. en tilfredshedsgaranti. De er flinke, rare og respektfulde. Det eneste positive kritik... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig god service. To friske unge mænd, som kan deres kram. Vinduespudsning ude og inde på 2. sal. Er meget tilfreds med resultatet. Giver dem mine bedste anbefaling, og bestiller gerne igen.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Servicio de mantenimiento de terrenos
- Servicio de lavado a presión
- Servicio de limpieza de enlucidos
- Servicio de limpieza de ventanas
Escrito por la empresa
Vi er en professionel vinduespudsningsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester til både private og erhvervskunder. Med erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise og har specialiseret os i at levere enestående service og kvalitet til vores kunder. Vores erfarne og pålidelige team er licenseret og forsikret, og vi stræber altid efter at opretholde de højeste standarder for bæredygtighed og miljøbevidsthed.
Información de contacto
Bomvej 11, 8723, Løsning, Dinamarca
- info@mmmultipartner.dk
- mmvinduespudsning.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ikke en ordentlig vask
Jeg havde dem ude i juni og skrev til dem at det var noget makværk de havde lavet og det ville jeg ikke betale for. Nu rykker de igen i mig.
Ruderne var der stadig striber/pletter på og jeg fik en anden ud og han sagde han ikke kunne se de havde vasket dem ordentligt. Føj

Respuesta de MM Multipartner
Var ikke tilfreds med rammevask
Var ikke tilfreds med rammevask, Men ingen problem da de kom et par dage efter og gjorde det perfekt.

Respuesta de MM Multipartner
Det er lidt svært at give det bedste da…
Det er lidt svært at give det bedste da man bor på 3 sal. Og man ikke rigtig kan kommer rundt i kanten på vinduet
Hvor der stadig sidder skidt.

Respuesta de MM Multipartner
Super service, og pålidelig. Jeg har dem nu på en fast aftale, og til en super fair pris.

Respuesta de MM Multipartner
Det var en utrolig flink mand som…
Det var en utrolig flink mand som gjorde hans arbejde Got kan kund anbefales her fra. Mvh. Karl R. R. 👍

Super flinke og professionelle
Ringede lidt akut og de leverede super service til en meget fair pris.
Kom i tanke om jeg havde glemt at fortælle dem om 2 ekstra vinduer på bagsiden af bygningen.
Dem tog de med uden ekstra regning.
Det fortjener sgu 5 stjerner.

PAS PÅ DERUDE, KAN GÅ GRUSOM GALT
Havde dem ude, først skriver de at de har vasket mine vinduer så viser det er den forkerte adresse de har været på, så kommer de søde unge mennesker og vasket mine vinduer, og så kom solen og mine NYE vinduer var ridset, først sagde de at de ikke havde en forsikring, men dagen efter sagde de at forsikring havde sagt at jeg skulle bevise at de havde ridset mine vinduer??? De havde jo ingen forsikring??? Så pas på der ude, det besøg koster 40000kr og de trækker sig fuldstændig ud af det.

René vinduer....god service...meget…
René vinduer....god service...meget fleksible

Respuesta de MM Multipartner
Altid rene vinduer når de har været…
Altid rene vinduer når de har været forbi. Og bruger dem både privat og erhvervsmæssigt - og når de har været her så er der altid ekstra solskin ind ;-)

Respuesta de MM Multipartner
Godt arbejde rigtige flinke gutter kan…
Godt arbejde rigtige flinke gutter kan varmt anbefale mm

Respuesta de MM Multipartner
Super flink/høflig gut der kom forbi og…
Super flink/høflig gut der kom forbi og ordnede vores vinduer.
Kan varmt anbefales herfra, nemme at få fat i og lave aftaler med og veludført arbejde. Er tilfreds👍🏻

En varm anbefaling!
Jeg er meget tilfreds med det arbejde, som MM har udført. De var professionelle, punktlige og efterlod mine vinduer skinnende rene. Priserne var rimelige, og servicen var fremragende. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger en pålidelig vinduespudsningsservice.

Rigtig god service.
Rigtig god service.
To friske unge mænd, som kan deres kram.
Vinduespudsning ude og inde på 2. sal. Er meget tilfreds med resultatet.
Giver dem mine bedste anbefaling, og bestiller gerne igen.

Super god service
Super god service. Hurtige og effektive og meget fint resultat. Skønt med rene vinduer på både 2 og 3 sal ude og inde. De bliver helt sikkert booket igen. Pris var også rigtig god.

Fint pudset
Vinduerne er pudset fint men rammen kunne godt være beder, når det nu er i aftalen at man skal tøre rammen af

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.