We hebben een mooie gietijzeren pak kado gegeven aan vrienden en deze is erg goed in de smaak gevallen! Mooie gebroken wit kleur, messingen greep. Top!
La empresa ha respondido
Alles gaat via een ander bedrijf, terwijl je op de website van MOA zelf iets hebt besteld. Telefonisch geen klantenservice terwijl er wel een telefoonnummer op de site staat. Dit is dus niet het telef... Ver más
La empresa ha respondido
Klein scheurtje in rubberen ringetje zorgde ervoor dat ik het apparaat niet meer kon gebruiken. Aangezien ik echt net buiten de garantie viel, kon ik geen nieuwe krijgen. Wel in overleg kon ik de rubb... Ver más
La empresa ha respondido
In onze vakantie verwisselde dochterlief de vuilniszak van onze sensorprullenbak. Zonder er erg in te hebben gooide ze voor het gemak de binnenring die de zak mooi uit het oog laat verdwijnen ook weg... Ver más
Escrito por la empresa
P.J. Oudweg 4, 1314CH, Almere, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Na een eerste aankoop van een sensorvuilnisbak zo tevreden dat ik er nog een wou bijbestellen. Daarvoor een kleine verduidelijking gevraagd per e-mail in verband met de ophanging van de zak. Heel vlug antwoord gekregen, bestelling gedaan voor 16 uur en artikel de volgende dag al ontvangen. Hele goeie helpdesk. Informatie vragen, bestellen en levering op 1 dag, beter kan niet.

Respuesta de MOA
Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit messen. Goede communicatie over het verzend proces.

Respuesta de MOA
Prima levering, mooi apparaat. Klein minpuntje is het geluid dat het uiteinde maakt over het laminaat. Motor geluid is prima

Respuesta de MOA
Ondanks afleverproblemen met dhl heeft de klantenservice van MOA mij uitste d geholpen en gerustgesteld. Ik zal nooit meer via dhl laten bezorgen

Respuesta de MOA
Ik vind de aftersale service perfect. Prima klantenservice. Bereid tot meedenken.

Respuesta de MOA
Wijnkoelkast in mei 2022 gekocht. Is nu defect. Moa gebeld en een zeer vriendelijke dame gaf mij de keuze retour sturen of repareren. Aangezien er nog fabrieksgarantie op zit koos ik voor terug sturen. Binnen 1 week opgehaald door Dhl en aankoopbedrag op mijn rekening. Wat een perfecte service!!

Respuesta de MOA
Goed werkende website en wat ze aanbieden ( messen van Ramon ) zijn echt van top kwaliteit. Niet twijfelen gewoon doen 👍

Respuesta de MOA
Dit is de derde heetwater dispenser die ik hier bestel omdat het een geweldig apparaat is!
Weer werd het binnen een dag keurig bezorgd!

Respuesta de MOA
Citruspers was niet geleverd.
Na mailcontact kreeg ik de optie of ik mn geld terug wilde of alsnog de citruspers.
Vervolgens werd deze 3 dagen later geleverd.
Netjes opgelost MOA 👍

Respuesta de MOA
Erg vlot bestelproces. Volgende dag al binnen. En een erg fijne melkopschuimer.

Respuesta de MOA
Duidelijke communicatie, mooie producten, super kwaliteit en snelle levering:-)

Respuesta de MOA
De site is overzichtelijk, de omschrijving van de producten duidelijk en compleet.
De bestelling werd de volgende dag al geleverd. De prullenbak is erg mooi en werkt prima.

Respuesta de MOA
lleuke potten om in te koken, ik kocht reeds eerder stoofpannenn via bol.com

Respuesta de MOA
Zeer te vrede van de mixer
Fruit en groenten worden goed gemixt.

Respuesta de MOA
Mooi product. Precies zoals beschreven op de website. Verder een zeer vriendelijke klantenservice. De levertijd duurde bij ons langer dan verwacht en er was een correctie op de prijs nodig (korting was niet verrekend). Hier contact over gehad met de klantenservice en het is vervolgens keurig opgelost!

Respuesta de MOA
Más información sobre otros tipos de reseñas.