Elendig kundeservice som Erhvervskunde. Har nu af 4 omgange prøvet at kontakte support (det er svært at komme forbi AI robotten) og hver gang har jeg skrevet med en medarbejder, der mest af alt virked... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og værdiløse lalle glade elementer er blevet en del af en seriøs Ting som at behandle pengesager.... Ver más
Jeg er dybt skuffet over MobilePay's håndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu står je... Ver más
Efter at Danske Bank solgte en stor ejerandel af MobilePay har app'en udviklet sig i en meget uheldig retning. App'en, der før fremstod enkel og nem at betjene har nu udviklet sig til et rent kaos, de... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
MobilePay er en app, der gør det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gør det nemt at overføre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.
Información de contacto
Vester Søgade 10, 6. sal, 1601, København V, Dinamarca
- 45 144 447
- mobilepay.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Svineri!
Det er simpelthen noget svineri at tage 1% for overførsler over 4000.- kr mellem private!!! Fremadrettet bliver det så ikke via MP!
Alle flås nu - Danske bank løber fra deres ord.
Alle flås - griskhed over hele linjen - føj.
For altid er indtil mercedens skal betales
Citat 2016
"Private overførsler forbliver gratis
På spørgsmålet om, hvorvidt Danske Bank har overset noget lovgivningsmæssigt for de private brugere, som sender penge til hinanden via MobilePay, lover Danske Bank-chefen, at der intet bliver ændret her.
- Danske bank har lovet, at det forbliver gratis for private, og det står vi 100 procent ved, siger Jesper Nielsen.
For altid?
– Ja.
"
Jesper Nielsen fra Danske Bank til TV".
Ikke brug MobilePay
Ikke brug MobilePay, dårlig oplevelse generelt. Gebyrene var sømmene i kisten
Grådige sv!n.....
Grådige sv!n.....
Opkræver gebyr på over 100 kroner for at overføre 10K. Så hvis man står og skal betale en en vare der koster mere end 4K, så er Mobilpay ubrugeligt, da det beløbsgrænsen fremover.
Så må man tilbage til bankoverførsel med straksoverførsel til 1 kroner i gebyr!
Grådighed som altid - private flås fra mar.2025+
Grådighed som altid - drosler nu brugen ned for mit vedkommende for den holdning til kunder vil jeg ikke støtte op omkring.
Inden nedenstående “tiltag” så ved jeg fra folk i forretningerne, at de også sidste år og frem vil blive flået. Nu er det så de privates tur…
Efter års opbakning fra private der har gjort MobilePay til et hyppigt valg, bliver private fra 2025 nu flået i gebyrer - og ikke småpenge, men 1% af overførsler på 4K eller mere eller 19,- /1000 kr. i en indsamling.
Jeg kommer til at stemme med - ikke fødderne - men med fingerspidserne og undgå MobilePay til andet end pladder ting - alt vigtigt bliver via banken.
Gebyrer på private overførsler
Ikke nok med at den nye app er elendig, nu indfører de også gebyrer på private overførsler. Godt der er mange alternativer til at overføre penge i dag for mobilepay er godt nok blevet ringe!
Latterlig app
Latterlig app
Låst til 12/3 og frigiver så kun de penge der blev overført der
Håber der kommer en ny spiller på banen da det bare ikke køre for jer heller ikke noget overblik og hvor mange penge der er brugt. Det er sku en ommer det der
Mobilepay er blevet ulovligt
Min opdaterede Mobilepay skriver kun tilbage til mig på engelsk og siger min kode er ugyldig, som jeg har skrevet ned og altid brugt.
Det er et mareridt at ringe til Mobilepay på telefon 70803900 og telefonen bliver ikke taget.
Nu må jeg gå i banken og spørge
Hjemmesiden har forkerte oplysninger
Man skal indtaste pinkode eller bruge face recognition efter swipe for at gennemføre en betaling. Det står ikke på mobilepay.dk. Support ved det ikke.
Latterligt med den nye opdatering.
Latterligt med den nye opdatering..
saldo mangler.
Man får ikke nulstillet sin konto som man plejer, man kan ikke se hvor meget man kan bruge mobilepay. Beløbene bliver frigjort løbende, men man kan ikke se
Hvornår. Har man brugt til beløbsgrænsen sidste år, kan man ikk bruge sin mobilepay før den 12/3-25!
Alt i alt, en møg ubrugelig app som betaling mellem privat personer.
Hvad sker der for MobilePay
Jamen hvad sker der for MobilePay, og hvor er det arrogant at man ikke tager den kritik til sig som mere en 1600 har rettet mod jer. I har taget et godt produkt og ødelagt det. Der mangler overblik, lister over dem man sender mest til … og så har I tilføjet at man kan købe “gavepapir” for 7 kr. hvem har dog fundet på noget så ubrugeligt???? Jeres styregruppe/ projektgruppe bag dette, mangler jordforbindelse eller vil på skøreste måde kamuflere et gebyr med glimmer. Monopolisme skaber dårlige produkter. Og MobilePay er et af dem.
Fungerer ikke mere
Fungerer ikke mere. Har fjernet app`en det er blevet ufatteligt ringe og upålideligt produkt.
Mangler saldo
Super fed løsning, men hvorfor kan man ikke længere se sit samlede forbrug???? Jeg har siden oktober ikke kunnet bruge min mobilepay, da jeg er nået 300.000 kr ind/ud i 2024. Jeg kan ikke se hvornår der åbnes igen og ingen steder, som tidligere, hvor man kunne se sit samlede brug.
Ny “WeShare” funktion virker ikke…
Ny “WeShare” funktion virker ikke…
Nogle venner og jeg har flere gange forsøgt, at bruge mobilepay’s nye gruppe funktion, hvor man kan dele udgifter.
For det første, er det irriterende at gruppen hver gang skal lukkes, for at man kan afregne, frem for at have en åben gruppe, hvor der løbende kan afregnes.
For det andet, så er beregningerne der bliver lavet helt forkerte… Alle gange vi har brugt det, bliver udgifterne regnet helt forkert ud, så den ene ender med at betale for meget og en anden alt for lidt.
F.eks. den seneste gang vi brugte det, skulle jeg have 85kr fra mine 2 venner og min veninde skulle have 26kr af mig og den anden veninde. Da vi lukker gruppen regner den det ud til at jeg skal have 33kr af hende der også skal have 26 (selvom det var omkring 59kr), og at den 3 veninde pludselig skal betale 111 til mig, selvom det kun er 85 til mig og 26 til den anden.
Det er virkelig frustrerende, når noget der “skal gøre det nemt” for forbrugerne, at dele udgifter, faktisk bare gør det meget mere besværligt…
Overblik mangler
Man kan få besked om at ens beløbsgrænser for hhv dag og år er overskredet. Men hvor finder man oversigten? Den er ikke i den nye app. Det oplyses på hjælpesiden, men der angives ikke nogen anden metode.
MONOPOL firma der bør reguleres
Man kan se udfra bedømmelserne herinde at mobilpay har fået et for stort monopol.
De er ikke flexible og ønsker i øvrigt at ikke tilpasse deres produkt til kunderne.
I marts lavede de nye beløbsbegræsninger, som betyder mit mobilpay nu har været lukket i 2 mdr. og skal være det helt frem til 12/3-2025.
Ingen flexibilitet i forhold til at det er første år, DE har valgt at lave det om.
Andre firmaer, er nød til at tilpasse deres forretning til kunderne.
Snakkede med deres chat.
Hold nu op det er besværligt når man…
Hold nu op det er besværligt når man skal tilføje et nyt betalingskort, for det første gider mit id ikke komme frem for andet skal man oprette en kode ved nets, som der aldrig virker,det må kunne gøres nemmere uden, at man skal igennem hundrede ting for, at oprette et nyt betalingskort 😡
Am incarcat o cartela de orange
Am incarcat o cartela de orange, si nu am mai primit niciodata creditul, la chat si email nu raspund, deci teapa ! Nu recomand !!!
Mobilpay laver selv anmodninger på brugers vegne
Jeg modtager en anmodning på 365kr, det er til en bekendt og formoder det er udligning af køb henover julen os 2 indbyrdes. Jeg godkender anmodningen og bliver kørt efter ringet op med et spørgsmål til hvorfor jeg sender 365kr 😮 personen har aldrig lavet denne anmodning ? Det er nu anden gang dette opleves,
Et forsøg på at købe et produkt online…
Et forsøg på at købe et produkt online hos Silvan udviklede sig til en farce. Engangskode, cprnummer, MitId, cprnummer igen, kode og så væltede appen.
Det er en "ommer".
Danske Bank er ikke en samfundsgavnlig virksomhed med ansvarsfølelse.
Tilbage til kontanter
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.